GM-Orti o görevi yapmak için adamları ışınlarken görev kime kesiliyordu sordunmu kendine????
Söyle bakayım hangi RoA'lı hakaret ettide susturulmadı kanıt göster bana.
Susturulmuyor diyorsun daha yeni Zbşifa küfür bile etmemişken susturuldu bu ne ? hani susturulmuyorduk ? hani görünmez kalkanlarımız vardı ?
Diyorsun ki yönetim arkanızda... söyle bakayım yönetimden kaç kişiyi biliyorsun ? GM'lere DEV'lere bakıp "işte bunlar RoA'lı" diyorsunuz. Yönetim bunlardanmı oluşuyor. Merak ediyorum Ticket Takımı diye birşey duydunmu ?
Ticket Takımı'nda kaç tane RoA'lı var söylesene bana madem çok biliyorsun?
Ben söyleyeyim sadece BİR tane...!!! Ama mesela TLOO'dan 3-4 üye var kimden daha çok ???
Söyle bakayım RoA'da kimlerde şaheser var tek tek çarlarımızamı baktın bre adam...!!!
Yok sen zahmet etme ben sana listeyi veririm buyur...
Beberuhi- yok
HeRoTuRkk- yok
OrTeZ - yok
Levisstlye - yok
WaxWhineRAVYN- yok
CilginBiberoN - 1 tane
Bodrumlusavasçı ( O şimdi Asker )- yok
bOdRuMLuCaPkINn - yok
ZiplayanPirasaa ( O şimdi Asker )- yok
SugarBoy - yok
Samanyolu - yok
Sukunet - 2 tane
İbogundogdu ( O şimdi Asker ) - yok
Misssethy - yok
pAtrOn ( O şimdi Asker ) - yok
GORSOMAN - yok
Erkanco - yok
Firstman - yok
Firstrike - yok
Mislina - yok
BodrumluEFE - yok
Zbsifa - yok
XXXERDIXXX - yok
Jamel - yok
TaLa - yok
Vefasiz - yok
Goodfather - 1 tane
Xxpederxx - yok
Stains - yok
Zahit - 1 tane
Uniquetürk (GhostRider) - 1 tane
Şifor (Yaban) - 1 tane
Yaslikurt - 1 tane
Takio - yok
XFuZuLiX - 1 tane
Kemalist - 1 tane
Kfygfb - yok
PeRs - yok
Oranlaya biliyorsan oranla... biz şaheser zenginiyiz ya ne çok dimi ? Olanlarda da olması normal oyuna yıllarını vermiş adamlar 3 günlük oyuncular değil, burda bizi yargılayacağına oyuna başlayalı 1-2 ay olmuş adamların itemlerine bak..!
Buraya gelip başka isimlerle karşımıza çıkma gerçek ismini söyle, söyleyemeyeceğin bir kusurmu var yoksa ? isminden utanıyormusun ?
İyiForumlar...
İsmaile sorsana bir kaç tane pençe satmış ayrıca listen hatalı o saymadı belki ama ben saydım .
Pençe satmaktan köşe oldunuz nan hepiniz adam delikanlı gibi çıkmış konuşmuş sizde kalkıp saçmalıyorsunuz ben bi pençe alana kadar anam ağladı kimse beni ışınlamadı ben 1 pençe alana kadar gm in kankası psicoşifa 10. şaheserini yapıyordu (10 değil belki ama 3. şaheseriydi) Goodfather sorsana bu adama kaç pençe satmış Zbsifa bu adamın elinde ashab var Takio bu adamın elinde ecel var birde lonca temsilcisi olacan püüüüüüüüüüü ben senden iyi biliyorum daha saymadıklarım var yan charlar var varda var yani.
GM-Orti o görevi yapmak için adamları ışınlarken görev kime kesiliyordu sordunmu kendine????
Söyle bakayım hangi RoA'lı hakaret ettide susturulmadı kanıt göster bana.
Susturulmuyor diyorsun daha yeni Zbşifa küfür bile etmemişken susturuldu bu ne ? hani susturulmuyorduk ? hani görünmez kalkanlarımız vardı ?
Diyorsun ki yönetim arkanızda... söyle bakayım yönetimden kaç kişiyi biliyorsun ? GM'lere DEV'lere bakıp "işte bunlar RoA'lı" diyorsunuz. Yönetim bunlardanmı oluşuyor. Merak ediyorum Ticket Takımı diye birşey duydunmu ?
Ticket Takımı'nda kaç tane RoA'lı var söylesene bana madem çok biliyorsun?
Ben söyleyeyim sadece BİR tane...!!! Ama mesela TLOO'dan 3-4 üye var kimden daha çok ???
Söyle bakayım RoA'da kimlerde şaheser var tek tek çarlarımızamı baktın bre adam...!!!
Yok sen zahmet etme ben sana listeyi veririm buyur...
Beberuhi- yok
HeRoTuRkk- yok
OrTeZ - yok
Levisstlye - yok
WaxWhineRAVYN- yok
CilginBiberoN - 1 tane
Bodrumlusavasçı ( O şimdi Asker )- yok
bOdRuMLuCaPkINn - yok
ZiplayanPirasaa ( O şimdi Asker )- yok
SugarBoy - yok
Samanyolu - yok
Sukunet - 2 tane
İbogundogdu ( O şimdi Asker ) - yok
Misssethy - yok
pAtrOn ( O şimdi Asker ) - yok
GORSOMAN - yok
Erkanco - yok
Firstman - yok
Firstrike - yok
Mislina - yok
BodrumluEFE - yok
Zbsifa - yok
XXXERDIXXX - yok
Jamel - yok
TaLa - yok
Vefasiz - yok
Goodfather - 1 tane
Xxpederxx - yok
Stains - yok
Zahit - 1 tane
Uniquetürk (GhostRider) - 1 tane
Şifor (Yaban) - 1 tane
Yaslikurt - 1 tane
Takio - yok
XFuZuLiX - 1 tane
Kemalist - 1 tane
Kfygfb - yok
PeRs - yok
Oranlaya biliyorsan oranla... biz şaheser zenginiyiz ya ne çok dimi ? Olanlarda da olması normal oyuna yıllarını vermiş adamlar 3 günlük oyuncular değil, burda bizi yargılayacağına oyuna başlayalı 1-2 ay olmuş adamların itemlerine bak..!
Buraya gelip başka isimlerle karşımıza çıkma gerçek ismini söyle, söyleyemeyeceğin bir kusurmu var yoksa ? isminden utanıyormusun ?
İyiForumlar...
İsmaile sorsana bir kaç tane pençe satmış ayrıca listen hatalı o saymadı belki ama ben saydım .
Pençe satmaktan köşe oldunuz nan hepiniz adam delikanlı gibi çıkmış konuşmuş sizde kalkıp saçmalıyorsunuz ben bi pençe alana kadar anam ağladı kimse beni ışınlamadı ben 1 pençe alana kadar gm in kankası psicoşifa 10. şaheserini yapıyordu (10 değil belki ama 3. şaheseriydi) Goodfather sorsana bu adama kaç pençe satmış Zbsifa bu adamın elinde ashab var Takio bu adamın elinde ecel var birde lonca temsilcisi olacan püüüüüüüüüüü ben senden iyi biliyorum daha saymadıklarım var yan charlar var varda var yani.
Konuyu Saptırmayın Lütfen Aylık Dergi Hakkında Yorum Yapacaksan Yap Yapmıcaksan Sus Otur Çamur ATMA
Memphis başta oLmak üzeRe bu konuda taRtışma konusu haLine dönüştüRen aRkadaşLaR geçmişin Lafını yapıyoRsunuz haLa emininmki kim neyin ne oLdunu çok iyi biR şekiLde biLiyoR deRdiniz zannımca Loncamız RoA Loncasını biR çekememzLik vaR göRdüğüm kadaRıyLa bu kökLü Lonca ne sizin LafLaRınıza kuLak asacaktıR nede size papuç bıRakcakdıR o yüzden buRaLaRa yoRum yapaRak seviyesizLeşmenin biR manası yokduR geReksiz mesajLaR göndeRmeyi kesinde gidin başka kişiLeRin üstünden pRiminizi yapın !
memphis yazdı:Neyse kendi cevabımı kendim vereyim kısaca saçma şeyler yazıcaksın yok biz saygıdeğer büyük adamlarız felan diyeceksin bizi bilen biliyor felan filan belirli şeyler git kuklacıdaki RoA üyelerine birebir sor kadime kaç kere ışınlandın diye kaç şaheserin var diye cevaplar orda. Gir oyuna çaktırmadan arz kanalını dinle bazı muhterem şahıslar bazılarının kademe atlamasına güvenerek klandan tartıştıklarına nasılda çekinmeden hakaret edebiliyorlar bunlar gerçek Denizcim gir oyuna kendin gör çıkıp burda masal anlatmayın kimseye. Bütün bunların doğru olduğunu bilen bir RoA üyesi hala RoA ya üye ise o kişi çıkıpta ben kişilikli doğru dürüst adamım diye kimseye burda masal anlatmasın konuşturunuz beni alın size 1 sene artık düşünürsünüz bunları.
Selamlar
Memphis,Biraz erkek olup oyundaki Nick belirtsen ama dimi.Ödun gelip Ödun gitme.
ışınlanma konusuna gelelim sadece RoA uyelerimi ışınlandirilmis kadime :lol: ,bilip bilmeden laf etme kahpe herif.
eee Deniz Ilbira artik siz ne bekliorsunuz çikarsaniza artik Memphis adli şahisin kim olduğunu ortaya.
Erkek Memphis
Iyi Forumlar
Sinekvalesii-Erolçigdem
Dünya yıkılsa üzerime,son sözüm yine iki kelime ,otur kalbimin üzerine Öyle kal aşkım.
Bu konu kilitlenmişti,neden tekrar açılıyor!Tartışma ortamı var bunu kitleyen arkadaş görüyor açan arkadaş forumu okuyabiliyor mu?Bu kilit neden kaldırıldı şimdi??? :?:
Küçük insanların büyük gölgelerinin olduğu ülkelerde,güneş batmak üzeredir...
Vay bee RoA Nın üyeleri Şahaser zenginiymişde haberimiz yok ayrıca Pençe zengini.
Memhpis misin nesin saçma saçma konuşma.RoA Loncası Kendi Kadimini Yapmadan başkalarının kadimini Yapdı 1 ÇIkıp Yalan desin hadi 7 kere üst üste kim kesti RoA Yardım edenler oldu tabiki ama Düzenleyen Kİm RoA.Biz pençe zenginiymişiz Ben Pençenin Tanesini 50m ye Aldım Reiskaramuratx e gidip sor İnanmassan.Ben kadim Görevimi 1 ayda Yapdım. :evil: :evil:
Anahtar olmuş her bakışta kara-para; pençe,
Hançer saplanmış bu kalbe, fayda etmez akçe.