Arzın Çoçukları Sancak Sunucusunda Bir Tarih Yazdı !

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
ValianTurk
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Re: Arzın Çoçukları Sancak Sunucusunda Bir Tarih Yazdı !

Mesaj gönderen ValianTurk »

Sonuca bakaLım ;)
Kullanıcı avatarı
Alperistan
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Alperistan »

Ya o kadar susayim dedim ama kendimi tutamicam artik...

Gittiniz ismeti kestiniz tmm ;peki siz keserken biz de ordaydik naptik??
geldik kapinin oralardan size dalmak isteyenlere dedikki dalmayin kessinler giciklik yapmanin anlami yok dedik
peki biz izin vermeseydik siz ismeti kesebilirmiydiniz?? (5 lodos 12 arzi kalesine hapsedebiliyosa bence kesemezdiniz)

dedikki bizde handani keselim:-) kaleye dolmussunuz o halde nerdeyse sizin tüccarin oraya kadar gelmeyi basardik ki bence bu bile büyük basaridir en az 40 car 15 muhafiz gecmek demektir en az!!

Sonrada kendini bilmez 3-5 arz diyoki biz ismeti keseriz siz handani kesemessiniz tmm kabul siz kesersiniz biz kesemeiz

Ama 5 kisi 12 arzi ezercesine kalesine hapsetigi süre bence sorun yok siz ismeti kesin bizde sizi:-)))
Kimine göre Kralim kimine göre Yalanim herkes isine baksin Adamina göre ADAMIM......................Alperium..
ValianTurk
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen ValianTurk »

Haklısın. . .. .
Kullanıcı avatarı
Muriscoyagmao
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Lonca: İstiklal

Mesaj gönderen Muriscoyagmao »

Alperistan yazdı:Ya o kadar susayim dedim ama kendimi tutamicam artik...

geldik kapinin oralardan size dalmak isteyenlere dedikki dalmayin kessinler giciklik yapmanin anlami yok dedik
peki biz izin vermeseydik siz ismeti kesebilirmiydiniz?? (5 lodos 12 arzi kalesine hapsedebiliyosa bence kesemezdiniz)

dedikki bizde handani keselim:-) kaleye dolmussunuz o halde nerdeyse sizin tüccarin oraya kadar gelmeyi basardik ki bence bu bile büyük basaridir en az 40 car 15 muhafiz gecmek demektir en az!!

Sonrada kendini bilmez 3-5 arz diyoki biz ismeti keseriz siz handani kesemessiniz tmm kabul siz kesersiniz biz kesemeiz

Ama 5 kisi 12 arzi ezercesine kalesine hapsetigi süre bence sorun yok siz ismeti kesin bizde sizi:-)))

ARZLAR CEVAP VERİN ... !!!
insensitivE KAMER

İSTİKLAL LONCASI

Bir yıldız var kanından yadigar,bir de hilal...
Unuttun mu çocuk ?
Sadece bir cadde adı değildir ''
İSTİKLAL".
Kullanıcı avatarı
Alperistan
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Alperistan »

bride demiski 50 kisi ismeti kestik 200 lodos kaleye yaklasamadi ...

ya kardesim bari yalan konusmayalimm ya cünkü konusursak sadece kendimiizi kandirmis oluruz cünkü olay ortada

....Alperium....
Kimine göre Kralim kimine göre Yalanim herkes isine baksin Adamina göre ADAMIM......................Alperium..
Kullanıcı avatarı
Bykomando
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Bykomando »

ßrdaha ısmet mısmet kesmeyek ya soRun oLuyor

Rowxkomando
İnsan bu,su misali,kıvrım kıvrım akarya!Bir yanda akan benim,öbür yanda SAKARYA
Kullanıcı avatarı
RuffleS
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen RuffleS »

Valla Ya Bu ne Her kafadan ses çıkıyor :? Keşke kesmeseydik olaya bak nerelere getirdiler. :!:
RuffleS :geek:
Rowxruff
Barış Kadınlar Ve Korkaklar İçindir...

www.013-suikast.com

Resim
Kullanıcı avatarı
JuaquiN
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen JuaquiN »

Şşşt tartışma yok. En büyüksünüz arzlar süpersiniz hepiniz mükemmelsiniz :D Duymak istediklerini söyleyelim birazda :D
KALLPYSTARİOUS
JUAQUİN
Kullanıcı avatarı
Melankolik
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Lonca: Rulers Ofthe World

Mesaj gönderen Melankolik »

Alperistan yazdı:Ya o kadar susayim dedim ama kendimi tutamicam artik...

handanı da kesebilen sunucular var..
neden bu sunucuda kesilemiyor? çünkü lodoslar yeteri kadar güçlü değil :)
biz ismeti 50 kişi ile 2,5dakikada kestik. ve gecenin bir vaktinde de kesmedik..
cumartesi akşamı pazar günü arefesi milletin işe gitmiyip gece geç saatlere kadar oyunda olabilceği bir günde saat 22.00'da kestik. ve de biz arz sancakta toplanırken lodoslar haber almış olacak ki 2grup toplanıp bizi kesmeye çalıştılar onları meteora kovaladık bidaha da eminönüne çıkmaya cesaret edemediler :D
eminönü bizimdir dedik.. cesareti olan lodoslar karşı çıksın dedik.. ismet kesilecek dedik..
ve de yaptık.
lodosları çok sinirlendirmiş olucaz ki işin ciddiyetinin farkına vardılar çünkü klan liderleri ismet bey bir arzın kılıç darbeleriyle yere yığılmıştı :D
bildiğiniz gibi sancak sunucusunda en kalabalık klan Lodos..
nerden baksanız lodoslar arzların 4-5 katı. bunun nedeni nedir diye soracak olursanuz oyuna yeni başlayan birisi daha 5 levelde lodos klanı ile tanışıyor. ve de 34-39 lvl arası insanlar sivri adada kemik kafalarda kasma sırasında lodos klanına giriyor tesadüfen 1-2 arz kesiyor ve biriken 5-10kp klandan çıkınca gitmesin diye ömür boyu o klanda kalıyorlar :)
Arzlar azdır,özdür dedik.. 30kişilik bir grup ile ismeti 2,5dakikada indirdik. sıra geldi kalemizi savunmaya...
valla ne diyim ben hayatımda o kadar kalabalık bir lodos grubuyla karşılaşmadım.. bilgisayarım patlıyıcaktı.. şifacıya geçtim muhafızlara can basarım diye ama kalabalıkta birine can basmak imkansızdı. büyücüme geçtim ve herkese de büyücüsüne geçmesini önerdim. biz arz kalemizi 30-35 kişiyle savunduk. lodoslar ise korkunç bir sayıdaydı. tahminimce 200ü aşkın.. biz arzlar olarak o kadar sayıya ulaşabilsek ve de lodos olsak emin olun o gece handanı yerden yere vururduk :)
ismeti herkes kesiyor ne var bunda marifet mi diyenlere hangi zamanda olduğumuzu hatırlatırım artık muhafızlar çok daha güçlü değil bir eziğin tek başına kesmesi, 2 tane full max savaşçı dahi zor kesiyor muhafızları. ve de ismetin zihin saldırılarını da hesaba katarsak yaptığımız iş küçümsenecek gibi değil..
Alperium 5 lodos 12 arzı sıkıştırabiliyo demişsin. siz kim kimdiniz ve arzlar kim kimdi? 30 level arzları kaleye hapsettiysen bu büyük bir başarı gerçekten :D ben tek başıma 5 tane 49luk savaşçıyı sancaklarına kovaladığımı bilirim :)
En son Melankolik tarafından 13 Ara 2009 12:44 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
ROWxKRAL Rowxferro RowxMaHFeR ROWxKRALİÇE
Resim
Carpe Diem
Kullanıcı avatarı
eray06
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen eray06 »

arz arkadaşları tebrik ediyorum ama bir soru soruyorum kalede 1 lodos yokken kesmek kolay lodos olsa kesebilecekmiydiniz ? olay gecesi bizde handanı ziyarete gelidik ama kalede ordu gibiydiniz sizimi keselim 24 muhafızımı siz olmasaydınız bizde keserdik adam yokken kesmek koolay adam olunca yemiyor neyse genede tebrik ediyorum arkadaşlar
**************************0/!mP0$**************************

smackdownxbaşkan
smackdownxchess
facexsmack
Turanxsmack

Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön