Çok güzel bir şekilde ilerliyorsunuz . Günlügünüzü video ile anlatarak Kıyamet Günlüklerine ayrı bir tad kattığınızı düşünüyorum . Eminimki takip eden çoğu kişi benim gibi düşünüyordur . En yakın zamanda sizi Eminönü sunucusuna beklerim .
İyi forumlar .
Flewz'in Günlüğü [Teşkilat]
- YankeeGoHome
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Exile
Re: Flewz'in Günlüğü [Teşkilat]
En son YankeeGoHome tarafından 15 Tem 2016 14:23 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
- BilgeTonyukuk
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
İyi dileklerin için minnettarım.Flewz yazdı:Sunucunuza yolumun düşmesinden ziyade özelden mesajlaşıp herhangi bir sesli iletişim platformundan da görüşebiliriz eğer imkanınız var ise. Ben de sizinle sohbet -muhabbet- etmeyi çok isterim.
Size de her konuda başarılı ve sağlıklı, hayırlı günler dilerim.
Herşey gönlünüzce olsun...

Merhaba canım arkadaşım,Vezirx27 yazdı:Merhabalar Mert,
Video'da elimden geldiğince eşlik etmekle birlikte ilk yorumuda ben atmak istedim![]()
Ağzına sağlık yine başarılı bir video sundun bize, tanıştığıma tekrar memnun oldum.
İyi, dürüst insanları tanıdıkça yardımlaşmayı eksik etmiyoruz bu durumdanda çok keyif alıyorum = )
Bazı kötü niyetli insanlar çalarak çırparak bir yerlere gelmeye çalışıyorlar fakat genellikle sonları hep hüsran bitiyor. Fakat insanlara saygı sevgi çerçevesinde yaklaşınca her zaman en iyi yerlere geliyorlar diye düşünüyorum. Oyun hayatından ziyade real hayattada böyle oluyor.
En yakın zamanda Lonca Lisansı alıp < L I L > Loncamızda yerini alabilirsin![]()
Görüşmek dileği ile başarılar dilerim!
Güzel yorumların için çok mutlu oldum ve yardımların için tekrardan çok teşekkürler...
Zaten bu oyunu ayakta tutan sizler gibi güzel insanlar.
Çalıp çırpma konusuna değinecek olursak; oyun içerisinde yardımlaşma olduğu zamanlar böyle şeyler hiç yoktu, taa ki sonradan başlayan küçük yaş kısmı gelene kadar. Sadece küçük yaş kısmı değil yaşı 20leri almış götürmüş insanlar bile bunu yapıyor kimse kimseye güvenmiyor bu saatten sonra, tabii ki bizim gibi hatrı sayılır insanlar hariç
En yakın zamanda da lonca lisansını alıcam İnşallah Allah nasip ederse
Görüşmek üzere, sana da başarılar...
Saygılar ve sevgiler.
Merhaba YankeeGoHome,YankeeGoHome yazdı:Çok güzel bir şekilde ilerliyorsunuz . Günlügünüzü video ile anlatarak Kıyamet Günlüklerine ayrı bir tad kattığınızı düşünüyorum . Eminimki takip eden çoğu kişi benim gibi düşünüyordur . En yakın zamanda sizi Eminönü sunucusuna beklerim .
İyi forumlar .
Görüşleriniz ve bu değerli yorumunuz için gerçekten minnettarım...
O güzel vaktinizi yorum yazmaya ayırdığınız için ayri müteşekkirim.
Umarım en yakın zamanda oraya da gelirim ve birlikte güzel vakitler ve hoş sohbetler geçiririz.
İyi forumlar, görüşmek üzere...
Saygılar ve sevgiler.
Saygılar BilgeTonyukuk BeyBilgeTonyukuk yazdı:İyi dileklerin için minnettarım.Flewz yazdı:Sunucunuza yolumun düşmesinden ziyade özelden mesajlaşıp herhangi bir sesli iletişim platformundan da görüşebiliriz eğer imkanınız var ise. Ben de sizinle sohbet -muhabbet- etmeyi çok isterim.
Size de her konuda başarılı ve sağlıklı, hayırlı günler dilerim.
Herşey gönlünüzce olsun...Sevgilerimle.
Sizlere de hayırlı günler, Allah sizlere sağlık, sıhhat, ve başarıyı daim etsin İnşallah...
Allah tuttuğunuzu altın etsin filan diye gider bu böyle...
Şaka bi yana hepimizin hakkında hayırlısı olsun, yakın zamanda görüşmek dileğiyle.
Sağlıcakla ve esenle kalın.
Saygılar ve sevgiler...
- ReaLMADRID
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Merhabalar,
Videolarının hepsini izledim lakin buraya gelip yazma girişiminde bu zamana kadar bulunmamıştım. Çok yaratıcı bir şekilde devam ediyorsun tebrik ederim videolarının hepsi hoşuma gitti gönül isterki o izlenmeler binleri yüzbinleri bulsun ama ne çare ikv oyuncuları olarak sayımız limitli.
Teşkilatta oynuyorsun sanırım uzun bir süredir aktif değildim lakin bugün plus paketimi yükleyip uzun bir süreliğine oynamaya başlıyorum grup bölgeleri vs elimden geldiği kadarıyla yardımcı olabilirim oyun içindeyken ulaşırsan muhabbeti kurarız.
Öğleden sonraları geceye kadar oyunda olurum genellikle.
/f OKALİPTUS yapman yeterli
Videolarının hepsini izledim lakin buraya gelip yazma girişiminde bu zamana kadar bulunmamıştım. Çok yaratıcı bir şekilde devam ediyorsun tebrik ederim videolarının hepsi hoşuma gitti gönül isterki o izlenmeler binleri yüzbinleri bulsun ama ne çare ikv oyuncuları olarak sayımız limitli.
Teşkilatta oynuyorsun sanırım uzun bir süredir aktif değildim lakin bugün plus paketimi yükleyip uzun bir süreliğine oynamaya başlıyorum grup bölgeleri vs elimden geldiği kadarıyla yardımcı olabilirim oyun içindeyken ulaşırsan muhabbeti kurarız.
Öğleden sonraları geceye kadar oyunda olurum genellikle.
Merhaba ReaLMADRID,ReaLMADRID yazdı: Merhabalar,
Öğleden sonraları geceye kadar oyunda olurum genellikle.![]()
Güzel yorumun için çok teşekkür ederim, evet haklısın oyuncu sayısı git gide düşüyor ama elden ne gelir ki, oyunun altında bulunan tabandaki oyun motoru çok eski ve başka bir oyun motoruna da taşınamazmış Mevlüt Dinç'in yaptığı açıklamaya göre, bu oyunu altyapısına birşeyler eklemek oyunu sıfırdan yapmaktan daha zor diyor...
Bir cümlesinde şöyle diyor kendileri "Yapımı 2004'te başlayan bir oyun, eski ekip olmadan imkansız zaten olsa da mevcut altyapı ile yenilikler eklemek zor." O yüzden oyuncu kaybı olması normal.
Oyunda da görüşürüz yazarım sana
Hayırlı günler, şans ve başarı seninle birlikte daim olsun!
Saygılar ve sevgiler...
Merhaba değerli dostlarım,
Dün akşam yeni bölüm yapıcaktım fakat yaşanan olaylar sebebiyle vazgeçmek zorunda kaldım.
Kusura bakmayın, bugün yeni bölüm gelecektir.
Hayırlı günler, hepimizin sonu hayrolsun...
Dün akşam yeni bölüm yapıcaktım fakat yaşanan olaylar sebebiyle vazgeçmek zorunda kaldım.
Kusura bakmayın, bugün yeni bölüm gelecektir.
Hayırlı günler, hepimizin sonu hayrolsun...
Yaşanan olayların milletimizin üzerinde açtığı derin yaralar mevcut iken video çekmem imkansız, bugün video paylaşmam imkansız kusura bakmayın, sonumuz hayrolsun.
17 Temmuz 2016 Pazar
Herkese yeniden merhaba arkadaşlar, bildiğiniz üzre yaşanan olaylar yüzünden günlük paylaşımına ara vermiştim. Şimdi ise kaldığımız yerden devam ediyoruz...
Sevgili günlüğüm ve canım arkadaşlarım, saygıdeğer dostlar karşınızdaaaa günlüğümün 9. Bölümü "İflis'e suikast mi?" sizlerle!
Günlük videomu izlemek için hemen aşağıda bulunan play tuşuna basarak oynatabilirsiniz;
Umarım beğenmiş ve eğlenmişsinizdir.
Eğer beğendiyseniz lütfen yorumlarınızı esirgemeyiniz, biliyorsunuz yorumlarınız benim için külçe külçe altınlardan daha değerli
( külçe altın da olsa fena olmazdı tabi ama para için arkadaşlarımızı kesinlikle satmıyoruz -siz de satmayın-)
Bir sonraki günlük gönderimde görüşmek dileğiyle...
Sağlıcakla ve esen kalın.
Saygılar ve sevgiler.
Herkese yeniden merhaba arkadaşlar, bildiğiniz üzre yaşanan olaylar yüzünden günlük paylaşımına ara vermiştim. Şimdi ise kaldığımız yerden devam ediyoruz...
Sevgili günlüğüm ve canım arkadaşlarım, saygıdeğer dostlar karşınızdaaaa günlüğümün 9. Bölümü "İflis'e suikast mi?" sizlerle!
Günlük videomu izlemek için hemen aşağıda bulunan play tuşuna basarak oynatabilirsiniz;
Umarım beğenmiş ve eğlenmişsinizdir.
Eğer beğendiyseniz lütfen yorumlarınızı esirgemeyiniz, biliyorsunuz yorumlarınız benim için külçe külçe altınlardan daha değerli
Bir sonraki günlük gönderimde görüşmek dileğiyle...
Sağlıcakla ve esen kalın.
Saygılar ve sevgiler.
Arkadaşlar uzulerek haber veriyorum bugün ve yarın video yükleyemeyeceğim sanırım, çünkü üniversite özel yetenek sınavlarım var onlara giriyorum o yüzden oyuna ayıracak vaktim hiç olmuyor, ama sınav biter bitmez yeni bölümle burda sizlerle olacağım hiç merak etmeyin 
Hepinizi çok seviyorum, kendinize iyi bakın...
Saygılar ve sevgilerle.
Edit: Mod'larımızdan anlayış mesajını bekliyorum
Hepinizi çok seviyorum, kendinize iyi bakın...
Saygılar ve sevgilerle.
Edit: Mod'larımızdan anlayış mesajını bekliyorum
Merhabalar
Gireceğiniz sınavlarda başarılar dileriz. Arayı soğutmadan, sınavlarınızı başarılı bir şekilde atlatıp aramıza dönmenizi temenni ediyoruz.
Gireceğiniz sınavlarda başarılar dileriz. Arayı soğutmadan, sınavlarınızı başarılı bir şekilde atlatıp aramıza dönmenizi temenni ediyoruz.
İstanbul Kıyamet Vakti İletişim/Destek Formu İçin Tıkla!
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!