Aşk mı ?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Lodos
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü

Re: Aşk mı ?

Mesaj gönderen Lodos »

Aşk insana herseyi yaptirir kardes bul elemani agzini burnunu dök
Kullanıcı avatarı
GaripBirAsk
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen GaripBirAsk »

Meqan yazdı:Allah yardımcın olsun kardeşim. Konunu uzun zaman önce okumuştum. Akşam yazacağım demiştin ve uzun süre yazmanı beklemiştim. Gördüm ve inan çok üzüldüm. Hayırlısı buymuş, kendini harap etme. Elden bir şey gelmez artık. Bir kapıyı kapatan elbet başka bir kapı açacaktır.
Hayırlısı deyip duruyoruz bu güne kadar başımıza gelen herşeye.
Vallahi kardeşim öyle yorgun bitkinim ki diyecek birşey bulamıyorum içim bu kadar doluyken.
Tükenmişlik hissi var içimde bir şey yapasım gelmiyor.
Hani bir sabah uyanırsın ya yapacak bir şeyin yok içinde nedenini bilmediğin bir sıkıntı olur ya aynen öyle durumdayım.
Bir zamanlar kanadım olup havalara uçuran kişi şimdilerde kolumu kanadımı kesip yerlere çarptı beni.
Bazen arada olsa oyuna giriyorum belki saçma gelir ama cin mağarasında saatlerce hiç bir şey yapmadan klanı izliyorum sebepsizce. Belki acı hafifler diye.
Çünkü cin magarası anlamı büyük benim için.
Anlatacak söylenecek çok şey var ama susmak iyidir diyorum kendime.
Çünkü çaresi zamandır diye biliyorum.
Belki geçer ama ne zaman bilmiyorum.
Çünkü hiç bir acı sonsuza dek sürmüyor. Elbet yine toparlanır düzene girer herşey...
caniçim
Kullanıcı avatarı
Brainiac
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Klan: Lodos
Lonca: Biizn İ Hüda

Mesaj gönderen Brainiac »

yazdıklarını okuyunca çok üzüldüm aşk bu insanı aç bırakır susuz bırakır sevdirir acılar çekersin çok seversin fakat bi zaman sonra elinden bir şey gelmez kayıp gider onu başkasıyla konuşurken yakalarsın bi kere daha vurulursun ama sevmekten hiç bir zaman vazgeçmezsin sevmeye devam edersin
savaş gençlerin ölmesi ve yaşlıların komuşmasıymış... biz acı çekmemek için kendimize, acı çektirmek için sevdiklerimize yalan söyleriz... birini kaybetmeyi öğrendiysen diğerlerini kazanmaya çalışmıyorsun.. bak genç adam, uzun bir yaşamın sırr; onu kısaltmak için uğraşmaktır... düşman en yakınyerde gizlenir, hep bakıp ama hiç görmediğin yerde. Ben aynada gördüm onu
biz biliriz genç adam,
olanı da olmayanı da,
kalanı da kaçanı da,
kanayanı da kanı da,
açlığı da tadını da,
uzun geceyi de bitmeyen kışı da,
durmadan yemeyi de yemeden durmayı da..düşmanlığı dosttan öğrendik.."artık yalnız kaldık" dedi adam, "artık biz varız" dedi kadın..
kraliçeler taçlarını yataklarında çıkarırlarmış, sevdikleri adama kralım der köle olurlarmış..seviyorsan yenilirsin, gücün ispatı düşmana olur..parmak izlerin, dokunduğun hayatlardan silinmiyor..ardında kanıt bırakan katil yakalanmak, ardında iz bırakan adam hatırlanmak ister..beklediğin kadar mutlusundur, ben çok acele ettim..adaletle intikamı karıştırırsın, halbuki intikam adil olmaz, adaletle intikam alınmaz..geminin tek kaptanı olur gerisi mürettebattır, kalbinin tek sahibi olur gerisi teferruattır
GaripBirAsk yazdı:Evlenmiş arkadaşlar. Ne diyecek bir söz kaldı ne de başka birşey.
Ellerini dahi tutamadığım insan şimdi başkalarının oldu.
Rabbim bu acıyı en azılı dost görünen düşmanıma bile vermesin.
Uzun süredir bazı sebeplerden dolayı yurtdışında oldugum için yazmak nasip olmadı.
Zamanım olduğunda ise ne oyuna ne de foruma bakabildim.
Yeni ev aldım onunla uğraştım.
Oksijen alıp tiner mi veriyonuz napıyonuz herkesin kafa güzel.
Kullanıcı avatarı
SalurBeyi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Dostlar Kıraathanesi

Mesaj gönderen SalurBeyi »

:arrow: :arrow:
GaripBirAsk yazdı:Evlenmiş arkadaşlar.
ölüm tatlı bir hayal oldu artık
Kullanıcı avatarı
MEDEA
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen MEDEA »

Sanki kendim yaşamışım gibi üzüldüm, çok içten şeyler yazmışsın... Acısı geçmez ama alışıyorsun o acıyla yaşamaya, geçer diyenlere inanma. Umarım bir gün çok mutlu olursun. Ayrıca bu şarkıyı da paylaşmadan geçmek istemem. Dinlerken bana sizin yaşadıklarınızı hatırlattı. Tekrar dilerim ki inşallah hayatın bundan sonra mutluluk ile dolar.

Kullanıcı avatarı
Brainiac
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Lonca: Biizn İ Hüda

Mesaj gönderen Brainiac »

ben doğruları bilmem ama gerçekleri söylerim sana..öfke yumruğunu güçlendirecek ama kalbini zayıflatacak, öfke seni kızdıracak ama senden soğutacak..“kim o?” sorumuza,
kapının ardından gelen “benim!” cevabı gibidir güven dediğimiz şey.bazen de sadece biri içeri girsin isteriz, hiç sormadan...yüzümüze güleni arkamızdan ağlayanı severiz,elimizden kaçanı peşimizden koşanı isteriz.
Ve nedense yanımızda kalanı, göğsümüze yatanı üzeriz..ya ona zaman ver, ya da onunla zaman harcama..sana vuran ellere tutunamazsın ki?..erkek adam ağlamaz dediler bize, kadınları ağlattık biz de..Ve İsrafil borusunu öttürdüğünde, geçmişin senin geleceğin olacak; cennetin ya da cehennemin.işte o zaman verdiklerin alacağın olurmuş..
Oksijen alıp tiner mi veriyonuz napıyonuz herkesin kafa güzel.
Kullanıcı avatarı
nisanyagmurum
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Ülkü

Mesaj gönderen nisanyagmurum »

Bazen her sonu yeni bir başlangıç gibi düşün.
Kalkıp seni teselli etmek gibi sözler sarf edemem.
Ama emin ol ki herşey yoluna girecektir. Çünkü yaşadım bunu belki sevdiğim biri değildi ama en yakınımdı.
Ebedi hayata intikal ederken aynı sözleri düşündüm.
Onsuz yapamam olamam yaşayamam konuşamam derdim
Ama zaman gerçektende herşeyin ilacı oldu. Bir süre sonra hatırladığın yüreğinde tatlımsı acı kalıyor geriye.
Diyeceğin kelime ise hayırlısı bu veya iyi ki yaşanmıştır.
Çünkü geriye diyecek pek bir şey kalmıyor.
Umarım kaldıgın yerden daha iyi bir şekilde toparlanıp hayata daha sağlam ve bir o kadar emin adımlarla ilerlersin.
Son olarak belki de bu bir ÖDÜLdü.
Ve gitmek gerekir çok yorduysa hayat.
DeLiKiSs
gemini
Resim
Resim
Rüveyda Akseki

“Genel Etkileşim” sayfasına dön