Kim bu C.D ?
- VatanKIRIM
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Re: Kim bu C.D ?
Polimiğe girene kadar neden attığım linke bakmıyorsun delikanlı? Belki "bilimsel"den sonrasını neden okuman gerektiğini anlarsın. Konuyu baltalamak niyeti içerisinde olduğunu görüyorum ancak burada çözümlemeye çalıştığımız bir olgu var ve sunduğun argümanın konuya katkısı "0".

T A T A R
İstanbul - São Paulo
2012 FanArt Çizgi Roman ÜçüncüsüRe: Kim bu C.D ?
VatanKIRIM yazdı:Polimiğe girene kadar neden attığım linke bakmıyorsun delikanlı? Belki "bilimsel"den sonrasını neden okuman gerektiğini anlarsın. Konuyu baltalamak niyeti içerisinde olduğunu görüyorum ancak burada çözümlemeye çalıştığımız bir olgu var ve sunduğun argümanın konuya katkısı "0".
İyi güzel bilimsel terori olarak anlatmısın birde felsefe yönü ile birde dini yönü ile anlatırsan bizde kıyaslama yapabliriz.
C.D bir çok anlamı olablir Yoldan 12 yaşında bir çocuk dayı dayı bu C.D nedir. CCC deyince anlıyoruzda C.D deyince ne anlamamız lazım. Yegen bak molekül boyle bol soyle elektirik ver rasyasyonu al oraya koy bitkilerin etkileşimi ile büyümesi fazla kaçarsa norolojik sorunlara yol acar dersen ne anlar yegen.
C.D birde mitolojik anlat dinleyelim bak ucu nelere dokunuyor. Hadi onuda geçtik felsefi olarak anlat ben sana m.önce 10 bin yılarına kadar giderim.
Yeğen C.D bir seyin kısatmasıdır ne dayı ne ? Cimri domuz cahil domuz cahil dadı cahilliyetlik cahillik akıyor Gaffarı kişileşltiyor Tanrı aslında bir insan Ve biz onun kobaylarırız gibi deyimler çıkmayacaıgnın garantisi varmı.
Sana göre oyundaki C.D kimdir. Soru bu Domuz diyebilirsin Gaffarın asistanlarından birnin adının başharfleri diyeblirsin Elketrik mühendisinin adı diyeblirsin Simyacının adı diyeblirisn sana göre C.D kim oyunda.
sen boyle yazarak bizi maxrik yaptın da oyunun adı IKV.
CGS Dizgesinde hareket edersek, Elektrik yükü, momentum, açısal kuantum momentum hızı, sıcaklık, basınç, spektrumal hız, iş, kuvvet enerjilerinin indüklenmiş hali ile kullanılabilir bir enerji elde edilir.
A R Z L O D O S
- VatanKIRIM
- FareAdam Düşmanı

Şimdi bunun Türkçe dublajı ne zaman gelecek önce onu bir kararlaştıralım. C.D ile attığım iletinin bir alakası yok ki. Burada sivri zekalı bir arkadaşımız oyuna bilimsel yönden bakılamayacağını iddia etti ve ben ona bunun yanıtını verdim. Senin kafan karışmış anlaşılan şöyle izah edeyim; yine bu arkadaşımızın konuyu baltalamaya çalışması sonucu oluşan bir karışıklıktır bu yazdığın. Biz zaten C.D'de D harfinin domuz olduğunu varsayarak C'nin anlamını araştırıyoruz. Sen iyisimi geçmiş yanıtları bir incele. İlahi yahu 

T A T A R
İstanbul - São Paulo
Yukardaki için sorry için özür yanlış bişi çıktı. Son saniyede sildim yoksa küfredecektiniz. Yakın bişi buldum senin anlatımlarındaki C.D bu Ama biz oyundaki C.D kim onu merak ettik.
C.D tarafından yapılmış elektirksel akımların bilmen nesi ile rektör seviy4esine gelip makineler eden muhendis C.D

https://www.youtube.com/watch?v=gJo-JROp1ek
Telif hakkı oldugundan görsel atamıyoruz buda yenimi çıktı nedir yahu LİNK e tıkla anlatıgın enerji bu tip bişimi.
Seni ben yarattım Düzeni sağlamak için ben senin yaratıcınım.
Saf enerji yavaş yavaş yayılır vücuduna
Bütün kan beyninde toplanır
Tek bir şeye takılır kafan
O esnada silkinmezsen gerisi gelir
“Yabana benzersin dışarıdan”
Kimse sana bir şey yapamaz artık
Her şey yanında küçülür
Değersizleşir
Az bir farkla değişik söylüyor ordaki mühendis c.d de.
C.D tarafından yapılmış elektirksel akımların bilmen nesi ile rektör seviy4esine gelip makineler eden muhendis C.D

https://www.youtube.com/watch?v=gJo-JROp1ek
Telif hakkı oldugundan görsel atamıyoruz buda yenimi çıktı nedir yahu LİNK e tıkla anlatıgın enerji bu tip bişimi.
Seni ben yarattım Düzeni sağlamak için ben senin yaratıcınım.
Saf enerji yavaş yavaş yayılır vücuduna
Bütün kan beyninde toplanır
Tek bir şeye takılır kafan
O esnada silkinmezsen gerisi gelir
“Yabana benzersin dışarıdan”
Kimse sana bir şey yapamaz artık
Her şey yanında küçülür
Değersizleşir
Az bir farkla değişik söylüyor ordaki mühendis c.d de.
A R Z L O D O S
C nin anlamını Sen bilimsel elektirk felan yüklersen bir başkasıda Başka türlü yüklemek zorunda kalır dayıı. Gel anlaşalım güvenilmez biri oldugu konusunda hem fikirsek Cimri olmaz çömert olmaz peki ne olabilir.VatanKIRIM yazdı:Şimdi bunun Türkçe dublajı ne zaman gelecek önce onu bir kararlaştıralım. C.D ile attığım iletinin bir alakası yok ki. Burada sivri zekalı bir arkadaşımız oyuna bilimsel yönden bakılamayacağını iddia etti ve ben ona bunun yanıtını verdim. Senin kafan karışmış anlaşılan şöyle izah edeyim; yine bu arkadaşımızın konuyu baltalamaya çalışması sonucu oluşan bir karışıklıktır bu yazdığın. Biz zaten C.D'de D harfinin domuz olduğunu varsayarak C'nin anlamını araştırıyoruz. Sen iyisimi geçmiş yanıtları bir incele. İlahi yahu
Birine göre Cimri domuz hep çömertim diyor ama az puan veriyor görevlerde işkence içinde yapıyoruz 2 ex bile alamıyoruz burdan Cimri Çıkarmı çömertim diyip hep yalancı oldugu çıkarmı.
C yi sen Bilime bağlama. Bilime bağlıyan zati GAFFARDA bağlamış yapcagını yapmış edecegini etmiş. Gel C den vazgeç Cimri Domuz diyelim.
Oyuna kötü yanlı bakmak var bilimsel yönde bakmak var bir Tek düzen oalrak bakmak var hepside bizi nereye götürüyor huzursuzluguma huzur bulmak istiyorsan bırak onun bunun verdiği ismlere diye bir yanlış düşünce çıkıyorda onuda kullanmak istemiyorum.
A R Z L O D O S
VatanKIRIM yazdı:Şimdi bunun Türkçe dublajı ne zaman gelecek önce onu bir kararlaştıralım. C.D ile attığım iletinin bir alakası yok ki. Burada sivri zekalı bir arkadaşımız oyuna bilimsel yönden bakılamayacağını iddia etti ve ben ona bunun yanıtını verdim. Senin kafan karışmış anlaşılan şöyle izah edeyim; yine bu arkadaşımızın konuyu baltalamaya çalışması sonucu oluşan bir karışıklıktır bu yazdığın. Biz zaten C.D'de D harfinin domuz olduğunu varsayarak C'nin anlamını araştırıyoruz. Sen iyisimi geçmiş yanıtları bir incele. İlahi yahu
Şu uçuk kaçık filmimi diyorsun 5 sene oldu ben seyredeli fazla aşırı bulundugundan telif yemiş kolay kolay piyqsada yok.
.........www.hintfilmiizle.com/robot-2010-izle.html
ikinci bölüm aktif halen. Ortadaki türkçe altyazılı olan.
Ordaki manyakta aynen önce bitkilerde sonra insanlara sonra deliyen robot elde ediyor) ben bişi demiyom.
A R Z L O D O S
- VatanKIRIM
- FareAdam Düşmanı

Kardeşim ben C'ye elektrik falan demedim dalga mı geçiyorsun sen benimle? ERG konusu o ERG. Alakası yok bu konuyla. Sen ciddi ciddi yazıyor musun bunları yoksa trollüyor musun?

T A T A R
İstanbul - São Paulo
Paşa ne hattime trollamak sadece C.D C yi ayırıp başka bir kalıba sokmak gerekirse Ucu çok yerlere gider Domuz D ise Domuza takılan bir Lakap olablir eğer D domuz değil derseniz o zman C ve D ye Fikir sunabiliriz. Başka yerde okumadım sadece İlk gördüğümde ilk aklıma gelen C.D Güvenme Kan pençenin yaındasa onun yanındakine güvenme dediğine göre Çömert Domuz Lakaplı kişinin aslında hiçte Çöemert olmadıgı kanısına vardım.VatanKIRIM yazdı:Kardeşim ben C'ye elektrik falan demedim dalga mı geçiyorsun sen benimle? ERG konusu o ERG. Alakası yok bu konuyla. Sen ciddi ciddi yazıyor musun bunları yoksa trollüyor musun?
Diğer taraflara göre bakarsak Oyun içinden değilde benim aklımla Kendi karma çorba olan beynimle bakrsak neler neler çıkar.
İşte felsefe yapamadıgımız için biraz konuları anlatmadıgımızdan açıklık getiremiyoruz. Sözüm ola IKV nin bütünlüğüne bakarsan Dini motiflerinin çok fazla olması ve en son Tek düzen Kişinin kendisi bir yöne gidip yaratıcı ilkesine vardıgından bazı seyleride yazamıyoruz.
Burdaki C.D nin Kime sorarsan sor CöMERT DOMUZ olmadıgı belli ama oyuna göre çömert domuz ilmi açısından Hrstiyanlık inancının kandırmacısıyla çıkan bir oLguyu anlatır. Merandaki yazılardaki Resimli yazılarda Mısır inancını anlatır Eminonundeki yazılar yada görseller Müslümanlıgı anlatır Sivri adadaki motifler Roma inancını ve Biri vardın aklıma gelmedi neyse. Labirette inanç sistemi hepsini bir baktınmı bir yerden hepsine vurgu göndermiş en son noktada Erg ile karşılaşıyoruz suan Erg ile ilgilenen ilim ise uzaycılık ilmi yani C ışık hızından türemiş inançları anlatır. Boyle bakarsak dizayn olarak Tüm dinlerin eninde sonunde Yartıcının elelrinde oldugudur .Kadim Gaffar İflis ve bunun gibi boşlarıda çok dinli tanrılar olarak tasvir edilir. Yani bunun içinde illumatide girerde. Bunun üstünde insan aklının gelişmesi ile ergin gücüne ulaşması demek Bizi yaratanın İnsanoğlu ve insanları kullanan tanrıları oldugudur. Buda kuklacı var. Hikayeden çıkarsak bunun gibi efsaneler bile yazılablir. Aldıgın görevden tut yaptıgın işe kadar takip edersen bir yönlendirme algoritması çıkar. Yani bir seçme seçilme sistemidir. Arge olarak
SADECE FİKİR derinlere inmeden anlatmak istedim derinlere inemiyorumki soyle bir içimi döksem.
A R Z L O D O S
- VatanKIRIM
- FareAdam Düşmanı

İyi de zaten konunun açılma sebebi bu. Burada birisi fikrini dile getirdi; Cömert olabilir, Cimri olabilir dedi. Burada hepimi fikirlerimizi dile getiriyoruz. Yetkililer açıklama buyurmadıkları için bu gibi tahminler oluyor. Ayrıca D varlığı tanımlayan kelime orda lakap değil. Lakap C olabilir. Yani C'yi bilsek de elimize bir şey geçmeyecek ama merak işte. Tarihçe'de Domuz ile ilgili bir şeye değinmemiş. Belki görev açıklamalarında bir şey olabilir.

T A T A R
İstanbul - São Paulo
2012 FanArt Çizgi Roman Üçüncüsü