Ayıboğann Günlüğü - Eminönü

Anılarını Kıyamet Günlüğü'nde sakla! Geçmişin, geleceğe ışık tutsun!
Kullanıcı avatarı
Seven
Fareli Köyün Kavalcısı
Fareli Köyün Kavalcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: Ayıboğann Günlüğü - Eminönü

Mesaj gönderen Seven »

Bana sorarsan kıyamet asa basma derim. Sebebi şu şuan oyunda m1 bulma kıtlığı yaşanıyor hafta içleri için söylüyorum. Sadece m1 tılsımın olsa bile gruba girme olasılığın var. Kıyamet Asa ile boşuna uğraşma önceliğin tılsım olsun.
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
bugra333
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: Voice Of Voiceless

Mesaj gönderen bugra333 »

her şey iyi hoş ama dediğiniz tılsım ve asalar 300-500m maliyeti var sanırım :)

30m nakit var üzerine en fazla 1 hafta içinde 20 daha kazanırım gibi görevlerden gelecek madenleri satarak vs ondan sonra sürekli cinlerde kasarak item alıp satma ile zor gibi :D
/f Ayıboğann
Kullanıcı avatarı
Seven
Fareli Köyün Kavalcısı
Fareli Köyün Kavalcısı

Mesaj gönderen Seven »

bugra333 yazdı:her şey iyi hoş ama dediğiniz tılsım ve asalar 300-500m maliyeti var sanırım :)

30m nakit var üzerine en fazla 1 hafta içinde 20 daha kazanırım gibi görevlerden gelecek madenleri satarak vs ondan sonra sürekli cinlerde kasarak item alıp satma ile zor gibi :D
İşin en önemli kısmı zaten orada lokman + sarrafcı olsan cin keserken değerli madenler çıksa güzel fiyata gidiyor.

Bunun haricinde senin gücün şuan gümüş akrepleri kesebilecek güçte gümüş akrepleri kessen klor düşürsen zaten hergün alıcı bulunuyor 750 binden 1m den satışı oluyor. Bana para lazım olunca 1den satarım. Paraya ihtiyacım yok ise 500 binden satarım. Bazen 1 alana 1 bedava bile verdiğim oldu :D
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
bugra333
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Bugün ki günlüğümde güzel şeyler oldu diyebilirim :)

elimde ki bir kaç malzemeyi sattım hem banka da yer açtım hem az da olsa para kazandım sonra cinlerde kastım hesabı para kasmak için. Ardından az önce gece 2 gibi de hidra ve kadim hidra kesimi yaparak bu iki görevi bitirdim sağolsun @Seven nickli emre arkadaşım bana bayağı yardımcı oluyor tüm konularda hiç üşenmeden hayır demeden her yardım istemem de yardıma koşuyor :) onunla beraber kadim hidra ve yeşil hidra kesimleri yaptık ve görevleri tamamladım elime geçen görev madenlerini de yarın satacağım büyük ihtimalle yani bugün diyeyim saat geç oldu :D

Ben elektrik dizmek elektrik olmak istiyorum ama onun için ona göre asa tılsım vb almaya uğraşmak istiyorum sizce fiziksel mi dönmeliyim? şuan elektrik ile gayet mutluyum kaldı ki ileride de Transformatör için uğraşmak dizmek istiyorum hesabımı yani bölgelere girerken vs sıkıntı çıkarır mı :)

Buda hidra kesimlerinden hemen önce ki bir fotoğraf :)
Bize eşlik edip yardımlarını esirgemeyen Chatlaqs hocama teşekkürler :)

Resim
/f Ayıboğann
Kullanıcı avatarı
Seven
Fareli Köyün Kavalcısı
Fareli Köyün Kavalcısı

Mesaj gönderen Seven »

Eve geçtiğim zaman bende resimleri günlüğüme koyacağım bizde söz ağızdan bir kere çıkar geri dönüşü olmaz.

Yeşil ve kadime yardımcı olan diğer arkadaşlarda sağolsunlar.

Geceleri oyun zevkli olduğu için sabahları reel hayatımı yaşıyorum şu sıralar. :D
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
bugra333
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Merhaba günlük,

Bugün çok güzel şeyler yaşandığını yazıma başlamadan önce söylemek istiyorum.
Bugün görev yapmak yerine elimde ki satabileceğim itemleri elden çıkararak ve cinlerde biraz kasarak para yapmayı amaçlıyordum. Ve istediğimden fazlası oldu. Önce Forumda ki Retaliation hocam ile oyunda karşılaştım ve tanıştım bir süre sohbet ettikten sonra hidra pençesi ve hydrargynum aldı benden. Ve hazır görüşmüşken birde poz verdik :)

Resim

Daha sonra yine elimde ki madenleri ve çöp eşyaları ufak tefek eritmeye devam ederken elimde ki bir kaç işime yaramayan tılsımı da 500 binden sattım çok iyi oldu.
Ardından Chatlaqs nickli hocam sağolsun bugün bana çok yardımcı oldu beraber hole gittik ve maden çekip akrep kestik ardından bana önce gadolinyum düştü daha sonra hemen ardından Chatlaqs hocama da peptit düştü ve 10dk sonra da bu sefer bana peptit düştü yani bol kazançlı bir gün oldu mutlu oldum sevindim :)

Resim

Günün sonunda toplamda saat 17.00-02.00 arasında oyundaydım ve cidden iyi para kazandım bugün diyebilirim, sanırım bir daha bugün gibi kazanamam :)
/f Ayıboğann
Kullanıcı avatarı
bugra333
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Aranızda eminönü sunucusunda oynayan ve maden fiyatlarını iyi bilen birisi var mı bana özelden mesaj maden fiyatları soracağım da :)
/f Ayıboğann
Kullanıcı avatarı
bugra333
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Bugün diğer günlere göre çok sıradan ve sakin geçti ama sağolsun iki büyücü arkadaş meran görevlerime yardım etti ve 20dk içerisinde iflis görevine kadar geldim şuan sadece iflis görevini yapmak kaldı. Ardından her zamanki gibi biraz ticaret maden alma satma vs derken yine ufakta olsa para kazandım bugünde hayal olan transformatör asa için (150m civarı) para gerekiyor adım adım ilerliyorum bakalım umarım bir gün o asayı üreteceğim :D

Chatlaqs nickli hocam ile beraber kenan girdik sanırım 5 veya 6. girişim ama yine madalya verdi bu sefer tek sevineceğim yan motordan iksirler gelmesi oldu hiç değilse biraz satıp ufakta olsa para kazanırım.

Resim

Geceye doğru uygun fiyattan kadim ve komodo dişini beraber aldım. Bu arada komodo dişi piyasasını bilen var mı ? 2m mi yoksa 2.5m ye gittiği de oluyor mu :)
/f Ayıboğann
Kullanıcı avatarı
bugra333
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Dün gece günlük atmayı unuttum şidmi atayım dün gece atacağım günlüğü :)

Dün merandan kalan iflisi öldürme görevini sağolsun @Seven hocam yardım etti ve loncadan şifacı bir arkadaş ile 3 kişi iflisi kestik işimiz görüldü görevleri teslim ettik.

Resim

Daha sonra elime geçen meran mücevheri vb madenleri satarak yine transformatör asa için para biriktirmeye devam ettim.

Ardından kenan için şalterci arandığını duydum ve soluğu mısır çarşısında aldım 3 tur kenan attık ama 3 turda da bana sadece iksir ve motorin düştü ama gruptan şifacı arkadaşa oksidan kolye düştü :)

Resim

Günümü genel olarak böyle maden satarak ve gezerek geçirdim. Gece bir arkadaş aktarma yapacaktı 1 tane yeşil elması bende yardımcı olayım dedim ama o sırada Rizelixşifaa nickli oyuncuya çıban otu sattım. Sattıktan sonra yanımdan ayrılmadı duruyordu aktarım yapacak arkadaşta yanıma geldi elması ona geri verecekken dikkat etmedim Rizelixşifaa ile alışveriş başlatıp ona vermişim o da aldı ve gitti birde utanmadan kaçmaya başladı :) buradan da duyurayım yeşil elmas çalacak duruma düşmüş kendisi hırsızdır haberiniz olsun.

Resim
/f Ayıboğann
Kullanıcı avatarı
FireFighter095
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen FireFighter095 »

Yuhh bee , bu kadar mı utanmaz olur bir insan.100bin için hırsızlık yapıyor.Bir de pişkin pişkin cevap veriyor.Utanmaz.Görürsem konuşurum onunla anlayacağı dilden.Karaktersiz herif.
Gelelim konuya , ticareti güzel yapıyorsun , tebrik ederim :)

“Kıyamet Günlükleri” sayfasına dön