Kader Mühürleri Açık Beta
Re: Kader Mühürleri Açık Beta
Sobee bu oyunu yaparak artık Dünya'ya açılmayı istiyormuş. Siz önce Türkiye'ye bi açılın da sonra dünyaya açılırsınız 
Sparineus yazdı:İkv 9 yıl var kardeşimTwingo yazdı: 10 yıla yakın bir süredir İKV oynayan birisi olarak ve Sobee'nin imzası olan tüm oyunlarını biraz oynamış birisi olarak, güzel bir iş çıkartıldığını söyleyebilirim.
![]()
Bu arada,yabancı şirketten alındığını anlayan bir arkadaşımız daha olmuş,çok sevindim.Evet beyler,oyunun yabancılardan alındığını çok rahatlıkla anlayabilirsiniz oyunu biraz incelediğinizde..Türk oyununda Türkçe karakter olmamasından bile anlarsınız zaten direk.
Hadii canım sende Türkçe karakter yazmıyormu simdi abooo geçmiş olsun...
Yüzde yüz yerli nasıl oluyor o zaman Yapanların Türkçe karakterleri bilmyor olmasındanmı kaynaklanıyor.
Kandırıldık...Aldatıldık... İhanete uğrdık... komplere gercek oldu..
A R Z L O D O S
- Twingo
- Cin Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Academy Of War
Selamlar, 10 yıl demedim dostum. 10 yıla yakın bir süredir dedim.Sparineus yazdı:İkv 9 yıl var kardeşimTwingo yazdı: 10 yıla yakın bir süredir İKV oynayan birisi olarak ve Sobee'nin imzası olan tüm oyunlarını biraz oynamış birisi olarak, güzel bir iş çıkartıldığını söyleyebilirim.
![]()
Bu arada,yabancı şirketten alındığını anlayan bir arkadaşımız daha olmuş,çok sevindim.Evet beyler,oyunun yabancılardan alındığını çok rahatlıkla anlayabilirsiniz oyunu biraz incelediğinizde..Türk oyununda Türkçe karakter olmamasından bile anlarsınız zaten direk.

- Sanalpatates
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
kimse yanlış anlamasın ama ben böyle bir rezillik görmedim senelerce bu oyun için mi çalışılmış gercekten yazıklar olsun ikv nin yanına bile yaklaşamaz.
Geliştirilmeye dahi değmeyecek İKV oyunu için Kader Mühürlerini yerden yere vuruyorsunuz, söyleyecek bir şey bulamıyorum. Yazık.
İKV
2008 - 2018
Çemberlitaş'ı mumla arayacağınız günler yakındır!
2008 - 2018
- Toxit
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
NaudiR yazdı:Geliştirilmeye dahi değmeyecek İKV oyunu için Kader Mühürlerini yerden yere vuruyorsunuz, söyleyecek bir şey bulamıyorum. Yazık.
geliştirilmeye dahi değmicek dediğin oyunu binlerce insan oynuyordu hadi kader mühürlerini görelim 3 haneli sayılara bile ulaşamıcak.
NaudiR yazdı:Geliştirilmeye dahi değmeyecek İKV oyunu için Kader Mühürlerini yerden yere vuruyorsunuz, söyleyecek bir şey bulamıyorum. Yazık.
Yerden yere vurmamıza gerek yok nerden geldiğini millet görünce anlıyacak zati. Yerlimiş Hikaye yerli olablir ama nerden geldiğini öğrenince anlarsınız. Geçmiş olsun.
Vaadedilmiş topraklar algı Operasyonu stad almış.
A R Z L O D O S
Arkadaşım bu oyunun çağı geçti anlamıyor musunuz bunu? Her şeyin bir sonu vardır ve İKV'nin de sonu geldi artık. Yeni çağa uygun bir oyun değil bu oyun. Sıfırdan yeni teknolojiye sahip bir oyun motoru ile tekrardan yapılıp, geliştirilebilirdi fakat onu yapmak yerine çağa uygun giderek E-Spor tarzı bir oyun ortaya çıkardılar ve üstüne İKV'de olduğu kadar güzel bir hikaye eklediler. Şu duygusallığı bir kenara bırakın artık. Anlıyoruz emek verdiniz oyuna ama karşılığını yıllarca oynayarak aldınız. İster kapatırlar oyunu, isterlerse açık bırakırlar. Geliştirirler, geliştirmezler. Onlara kalmış bir şey bu. Sen bunları bile bile oynamaya devam ediyorsan sorun sendedir. Yeter artık sırf İKV yüzünden Sobee'ye öfkelisiniz diye acısını Kader Mühürlerinden çıkaramazsınız. Oyuna girer oynarsınız, hiç sizin tarzınız değildir çıkarsınız olur biter. Ama siz resmen saldırıyorsunuz oyuna. Ayıp yaptığınız. Ben kapalı beta oyuncusuydum ve ilk oyuna giriş yaptığımda, ilk PvP modunu oynadığımda o kadar iğrenç gelmişti ki oyunun yapısı. Şimdi parçam oldu oyun. Çünkü direkt kötüleyip, saldırmak yerine anlamaya çalıştım sistemi. Sınıfları tanıdım, yetenekleri öğrendim, tecrübe edindim ve asla oyunun kapalı beta aşamasında olduğunu, zamanla gelişeceğini unutmadım. Bu oyun yeni çağa uygun bir oyun, yeni teknolojiye. İKV gibi geliştirilmeme durumu olmaz, o yönden son derece rahatım. Geliştirmezlerse de bırakır giderim. Bu kadar yani. Abarttınız iyice bir dönün bakın kendinize, ne yapıyorum ben diyin biraz. Neyse yazdıklarınıza cevap vermeyeceğim daha yoksa konu tartışmaya yönelip kapanacak, hiç gerek yok buna.
İKV
2008 - 2018
2008 - 2018
Arkadaș bırakın yeminlen daha dün yardıran adamlardı bunlar yönetime șimdi kıl aldırmıyorlat gidin oynayın oyununuzu millet fikrini yazıncada avukatlık yapmayın sanane olm ya adama zorla sevdirecek ikv velișmeli gelișmesede nerull sözünu tutsun ikvye ne olacagını vs söylesin.Ne garip bir kitle 4 yıldır sizi adam yerine koymadılar yok șöyle yok böyle peki devam enterasan bir kitle hakkaten
- DuMaNisTT
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Talebe-i Tevarih
Vasat bir oyun.