xTüRKiYex - Meran Günlüğü

Anılarını Kıyamet Günlüğü'nde sakla! Geçmişin, geleceğe ışık tutsun!
Kullanıcı avatarı
osmturk
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Re: xTüRKiYex - Meran Günlüğü

Mesaj gönderen osmturk »

romendiyojen yazdı:Devamını beklıyorum basarılar dılıyorum :)
Teşekkür ederim, takipte kalın :)
Kullanıcı avatarı
osmturk
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen osmturk »

GÜNCEL
Oyuna giriş yaptım, ilk olarak grup bölgesine giren veya yardıma ihtiyacı olan birileri var mı bakındım. Olmadığını görünce biraz salgı kasmaya karar verdim ve bu sefer Salgı kuyusuna gittim. Normalde salgı kuyusunda kasılmayı sevmem gezerken daha çok düştüğüne inanırım, salgılarımı nakit paraya çevirdiğim için elimde salgı yoktu,
Resim
Yarım saat içinde ilk salgımı düşürdüm.
Resim
Gözüm görev listesine takıldı gizit haini öldür diyordu gidip hemen işini bitirdim.Dilara'nın yanına gittim oda Yaseminle konuşmamı istedi.
Resim
Yasemine gidip görevi bitirdim.
Gaffara gitmek üzere yola çıktım.
Resim
Bölgeye girdik ve ilerlemeye başladık.
Resim
Çabucak stuarta geldik, herkes yapması gerekeni eksiksiz yaptı ve sorunsuz şekilde Stuart Efediyi kestik.

Resim
Sırada Semiha vardı Stuart'a göre daha güçlü bir iş bizi bekliyordu, gittiğimizde hiç hoş karşılanmadık Semiha'nın bakışları bizi yıldırmadı ve Semiha'yı Gaffar Bey'in yanına yolladık.Semiha ve Gaffar kesimini videoya kaydettiğimi düşünüyordum bu yüzden görüntü almamıştım, grup bölgesini terk ettiğimizde yıkıldım çünkü kayıdı başlatmamıştım :) bir dahaki kesime artık
Kullanıcı avatarı
osmturk
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen osmturk »

GÜNCEL
Oyuna giriş yaptım, sunucu çok sakindi biraz bakındıktan sonra gong görevi için bir kişi yardım istedi. Hemen loncadaşım ile meran şehrine geçtik ve sırayla gonglara gitmeye başladık.
Resim
İlk gonglar kolay ulaşılabilir yerlerdeydi bu yüzden serice hallettik.
Resim
İflisin oraya çıktığımızda iflis tek bir hareketle üçümüzü de yere serdi ama görevi çoktan halletmiştik.
Resim
Resim
Ardından Kenan'a büyücü arıyolardı hemen Mısır Çarşısı'na geçtim ve Kenan'a doğru yola çıktık. Önce Motorin sonra Kenan'ı öldürmeyi başardık.
2 3 gündür Çemberli girememiştim. Özletti kendini diyip Gaffar Beye bir ziyaret düzenledik.
Resim
Semiha ile göz göze gelişimiz :)
Resim
Semiha bize hakaretler yağdırdıktan sonra Gaffar Beyin yanına kaçar :)
Resim
Semiha'nın peşine düştük ve bizi doğruca Gaffar Beye götürdü.
Resim
Semihayı öldürmemize Gaffar da engel olamadı.
Resim
Sıra Gaffar Beye geldi. Gaffar beyde işinin ehli büyücülere fazla direnemedi ve yere yığıldı.
Resim
Stuart'ı da öldürüp Sancak Savaşını beklemek üzere oyundan çıkış yaptım.
Okuyucuları fazla sıkmamak için yazılarımı kısa yazıyorum, uzun yazmamı isteyenler lütfen paylaşımın altına yorum bırakırsa o şekilde devam edebilirim.
Emeği geçen herkese teşekkürler.
Kullanıcı avatarı
selitelis1046
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen selitelis1046 »

Günlüğünüzü başarılı bir şekilde devam ettiriyorsunuz . Başarılarınızın devamını dilerim . Takipteyim yazmaya devam edin lütfen .
unutMADIMAKlımda
unutMADIMAKlimda
Kullanıcı avatarı
osmturk
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen osmturk »

selitelis1046 yazdı:Günlüğünüzü başarılı bir şekilde devam ettiriyorsunuz . Başarılarınızın devamını dilerim . Takipteyim yazmaya devam edin lütfen .
Teşekkür ederim, okurken keyif alıyorsanız ne mutlu :)
Kullanıcı avatarı
osmturk
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen osmturk »

GÜNCEL
Hepinizin de bildiği üzere dün çok acı bir olay yaşadık.
Ankara'da ki hain saldırıda hayatını kaybeden yurttaşlarımıza Allah'dan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.
Bugün paylaşım yapmayacağım.
Kullanıcı avatarı
osmturk
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen osmturk »

GÜNCEL
Oyuna giriş yaptım arkadaşlarımı selamladıktan sonra.
İlk olarak elimdeki madenleri eritmekle başlamaya karar verdim hatırı sayılır bir arkadaşıma cüzi bir miktar indirim yaparak elimdeki Xenotimi sattım.

Resim
Tılsım üretme gibi bir fikrim yok bu yüzden elime geçen madenleri ve materyalleri satıyorum.
Resim
Ardından bir Gaffar ziyareti için çemberli taşın yolunu tuttum.
Stuart efendiyi etkisiz hale getirdik :)

Resim
Stuartı kestikten sonra Gaffardan alacağımız itemleri düşünerek Semiha'ya doğru ilerledik 10 15 dakika içerisinde Semihaya ulaştık.
Ufak aksilikler yakamızı bırakmasa da tecrübeli arkadaşlar ile zorlanmadan Semihayı Gaffar Beyin yanına postaladık.

Resim
Gaffar ve Semiha planlarını yaparken, belli etmeden onları dinledim :)
Resim
Semiha kudretli büyücülere fazla direnemeden öldü.
Resim
Gaffar Bey, Semiha'nın ölüşünü görünce çok öfkelendi sağlı sollu ataklarla saldırmaya başladı :)
Bu bizim gözümüzü korkutmadı aksine dahada hırslandırdı tankın verdiği hedef saptırmalarla Gaffar Bey'in başını döndürdük ve sonunda onu da yere serdik.

Biraz mola verdikten sonra bu kez şansımı Kenan'da denedim.
Resim
Motorin
Resim
Seri bir şekilde yol üzerindeki tüm yaratıkları öldürüp Kenan'a geldik.
Geldik ama bir problem vardı :) şifacının tek direnç olduğunu oraya gelene kadar anlamamıştım.
Kimse çıkmak istemedi tankın hedef saptırmaları ve Kenan'ı aramızda döndürme sonucu kesimi gerçekleştirdik.

Emeği geçen herkese teşekkürler.
To be continued...
Kullanıcı avatarı
Subzero
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Mortal Kombat

Mesaj gönderen Subzero »

Merhaba. Günlüğünü severek ve zevkle okumaya devam ediyorum. Devamını dilerim. Gm lerin sanada motivasyon ödülünü vermesini en içten dileklerlimle istiyorum...
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
AFRASiYAB
Sui Generis
Sui Generis

Mesaj gönderen AFRASiYAB »

Merhaba osmturk;

Çok hoş bir başlangıç yapmış ve gayet de güzel devam ettirmişsiniz günlüğünüzü. Fakat biraz fazla görsele boğmuş gibisiniz, yazınsal içeriği biraz daha artırarak ve zenginleştirerek çok daha mükemmel bir günlük ortaya çıkarabileceğinizi düşünüyorum. İlaveten; 06-31 Mart tarihleri arasında düzenlenen Kıyamet Günlükleri etkinliği kapsamında, etkinlik süresi içerisinde günlük tutan oyuncularımıza motivasyon amaçlı ufak tefek hediyeler vermeyi düşünüyoruz. Oyuna girdiğiniz günleri ve saatleri bize özel mesaj yoluyla belirtirseniz size de ufak tefek sürprizler yapmak isteriz. :)

Ek olarak: Peplit değil, Peptit Kolorotoksin. :P

İyi eğlenceler, keyifli forumlar dilerim.
İletişim/Destek Formu | Hızlı Destek | Etkinlik Takvimi
Forum Kanalındaki Faydalı Konular

Ayın Etkinlik Ödülüne Sen Karar Ver!
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim
Kullanıcı avatarı
osmturk
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen osmturk »

AFRASiYAB yazdı:Merhaba osmturk;

Çok hoş bir başlangıç yapmış ve gayet de güzel devam ettirmişsiniz günlüğünüzü. Fakat biraz fazla görsele boğmuş gibisiniz, yazınsal içeriği biraz daha artırarak ve zenginleştirerek çok daha mükemmel bir günlük ortaya çıkarabileceğinizi düşünüyorum. İlaveten; 06-31 Mart tarihleri arasında düzenlenen Kıyamet Günlükleri etkinliği kapsamında, etkinlik süresi içerisinde günlük tutan oyuncularımıza motivasyon amaçlı ufak tefek hediyeler vermeyi düşünüyoruz. Oyuna girdiğiniz günleri ve saatleri bize özel mesaj yoluyla belirtirseniz size de ufak tefek sürprizler yapmak isteriz. :)

Ek olarak: Peplit değil, Peptit Kolorotoksin. :P

İyi eğlenceler, keyifli forumlar dilerim.
Öncelikle günlüğümü okuduğunuz için teşekkür ederim. Görsellere ağırlık vermemin sebebi ve yazıları kısa tutmamın sebebinin altında, okuyucuları fazla sıkmadan anlatabilmek yatmaktadır. Bundan sonra yazılarımı,argümanlarımı daha uzun tutmaya gayret göstereceğim.
Kesinlikle Peplit Kolorotoksin :)

“Kıyamet Günlükleri” sayfasına dön