Teşekkür ederim, takipte kalınromendiyojen yazdı:Devamını beklıyorum basarılar dılıyorum
xTüRKiYex - Meran Günlüğü
Re: xTüRKiYex - Meran Günlüğü
GÜNCEL
Oyuna giriş yaptım, ilk olarak grup bölgesine giren veya yardıma ihtiyacı olan birileri var mı bakındım. Olmadığını görünce biraz salgı kasmaya karar verdim ve bu sefer Salgı kuyusuna gittim. Normalde salgı kuyusunda kasılmayı sevmem gezerken daha çok düştüğüne inanırım, salgılarımı nakit paraya çevirdiğim için elimde salgı yoktu,

Yarım saat içinde ilk salgımı düşürdüm.

Gözüm görev listesine takıldı gizit haini öldür diyordu gidip hemen işini bitirdim.Dilara'nın yanına gittim oda Yaseminle konuşmamı istedi.

Yasemine gidip görevi bitirdim.
Gaffara gitmek üzere yola çıktım.

Bölgeye girdik ve ilerlemeye başladık.

Çabucak stuarta geldik, herkes yapması gerekeni eksiksiz yaptı ve sorunsuz şekilde Stuart Efediyi kestik.

Sırada Semiha vardı Stuart'a göre daha güçlü bir iş bizi bekliyordu, gittiğimizde hiç hoş karşılanmadık Semiha'nın bakışları bizi yıldırmadı ve Semiha'yı Gaffar Bey'in yanına yolladık.Semiha ve Gaffar kesimini videoya kaydettiğimi düşünüyordum bu yüzden görüntü almamıştım, grup bölgesini terk ettiğimizde yıkıldım çünkü kayıdı başlatmamıştım
bir dahaki kesime artık
Oyuna giriş yaptım, ilk olarak grup bölgesine giren veya yardıma ihtiyacı olan birileri var mı bakındım. Olmadığını görünce biraz salgı kasmaya karar verdim ve bu sefer Salgı kuyusuna gittim. Normalde salgı kuyusunda kasılmayı sevmem gezerken daha çok düştüğüne inanırım, salgılarımı nakit paraya çevirdiğim için elimde salgı yoktu,

Yarım saat içinde ilk salgımı düşürdüm.

Gözüm görev listesine takıldı gizit haini öldür diyordu gidip hemen işini bitirdim.Dilara'nın yanına gittim oda Yaseminle konuşmamı istedi.

Yasemine gidip görevi bitirdim.
Gaffara gitmek üzere yola çıktım.

Bölgeye girdik ve ilerlemeye başladık.

Çabucak stuarta geldik, herkes yapması gerekeni eksiksiz yaptı ve sorunsuz şekilde Stuart Efediyi kestik.

Sırada Semiha vardı Stuart'a göre daha güçlü bir iş bizi bekliyordu, gittiğimizde hiç hoş karşılanmadık Semiha'nın bakışları bizi yıldırmadı ve Semiha'yı Gaffar Bey'in yanına yolladık.Semiha ve Gaffar kesimini videoya kaydettiğimi düşünüyordum bu yüzden görüntü almamıştım, grup bölgesini terk ettiğimizde yıkıldım çünkü kayıdı başlatmamıştım
GÜNCEL
Oyuna giriş yaptım, sunucu çok sakindi biraz bakındıktan sonra gong görevi için bir kişi yardım istedi. Hemen loncadaşım ile meran şehrine geçtik ve sırayla gonglara gitmeye başladık.

İlk gonglar kolay ulaşılabilir yerlerdeydi bu yüzden serice hallettik.

İflisin oraya çıktığımızda iflis tek bir hareketle üçümüzü de yere serdi ama görevi çoktan halletmiştik.

Ardından Kenan'a büyücü arıyolardı hemen Mısır Çarşısı'na geçtim ve Kenan'a doğru yola çıktık. Önce Motorin sonra Kenan'ı öldürmeyi başardık.
2 3 gündür Çemberli girememiştim. Özletti kendini diyip Gaffar Beye bir ziyaret düzenledik.

Semiha ile göz göze gelişimiz

Semiha bize hakaretler yağdırdıktan sonra Gaffar Beyin yanına kaçar

Semiha'nın peşine düştük ve bizi doğruca Gaffar Beye götürdü.

Semihayı öldürmemize Gaffar da engel olamadı.

Sıra Gaffar Beye geldi. Gaffar beyde işinin ehli büyücülere fazla direnemedi ve yere yığıldı.

Stuart'ı da öldürüp Sancak Savaşını beklemek üzere oyundan çıkış yaptım.
Okuyucuları fazla sıkmamak için yazılarımı kısa yazıyorum, uzun yazmamı isteyenler lütfen paylaşımın altına yorum bırakırsa o şekilde devam edebilirim.
Emeği geçen herkese teşekkürler.
Oyuna giriş yaptım, sunucu çok sakindi biraz bakındıktan sonra gong görevi için bir kişi yardım istedi. Hemen loncadaşım ile meran şehrine geçtik ve sırayla gonglara gitmeye başladık.

İlk gonglar kolay ulaşılabilir yerlerdeydi bu yüzden serice hallettik.

İflisin oraya çıktığımızda iflis tek bir hareketle üçümüzü de yere serdi ama görevi çoktan halletmiştik.

Ardından Kenan'a büyücü arıyolardı hemen Mısır Çarşısı'na geçtim ve Kenan'a doğru yola çıktık. Önce Motorin sonra Kenan'ı öldürmeyi başardık.
2 3 gündür Çemberli girememiştim. Özletti kendini diyip Gaffar Beye bir ziyaret düzenledik.

Semiha ile göz göze gelişimiz

Semiha bize hakaretler yağdırdıktan sonra Gaffar Beyin yanına kaçar

Semiha'nın peşine düştük ve bizi doğruca Gaffar Beye götürdü.

Semihayı öldürmemize Gaffar da engel olamadı.

Sıra Gaffar Beye geldi. Gaffar beyde işinin ehli büyücülere fazla direnemedi ve yere yığıldı.

Stuart'ı da öldürüp Sancak Savaşını beklemek üzere oyundan çıkış yaptım.
Okuyucuları fazla sıkmamak için yazılarımı kısa yazıyorum, uzun yazmamı isteyenler lütfen paylaşımın altına yorum bırakırsa o şekilde devam edebilirim.
- selitelis1046
- Cin Avcısı

Günlüğünüzü başarılı bir şekilde devam ettiriyorsunuz . Başarılarınızın devamını dilerim . Takipteyim yazmaya devam edin lütfen .
unutMADIMAKlımda
unutMADIMAKlimda
unutMADIMAKlimda
Teşekkür ederim, okurken keyif alıyorsanız ne mutluselitelis1046 yazdı:Günlüğünüzü başarılı bir şekilde devam ettiriyorsunuz . Başarılarınızın devamını dilerim . Takipteyim yazmaya devam edin lütfen .
GÜNCEL
Hepinizin de bildiği üzere dün çok acı bir olay yaşadık.
Ankara'da ki hain saldırıda hayatını kaybeden yurttaşlarımıza Allah'dan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.
Bugün paylaşım yapmayacağım.
Hepinizin de bildiği üzere dün çok acı bir olay yaşadık.
Ankara'da ki hain saldırıda hayatını kaybeden yurttaşlarımıza Allah'dan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.
Bugün paylaşım yapmayacağım.
GÜNCEL
Oyuna giriş yaptım arkadaşlarımı selamladıktan sonra.
İlk olarak elimdeki madenleri eritmekle başlamaya karar verdim hatırı sayılır bir arkadaşıma cüzi bir miktar indirim yaparak elimdeki Xenotimi sattım.

Tılsım üretme gibi bir fikrim yok bu yüzden elime geçen madenleri ve materyalleri satıyorum.

Ardından bir Gaffar ziyareti için çemberli taşın yolunu tuttum.
Stuart efendiyi etkisiz hale getirdik

Stuartı kestikten sonra Gaffardan alacağımız itemleri düşünerek Semiha'ya doğru ilerledik 10 15 dakika içerisinde Semihaya ulaştık.
Ufak aksilikler yakamızı bırakmasa da tecrübeli arkadaşlar ile zorlanmadan Semihayı Gaffar Beyin yanına postaladık.

Gaffar ve Semiha planlarını yaparken, belli etmeden onları dinledim

Semiha kudretli büyücülere fazla direnemeden öldü.

Gaffar Bey, Semiha'nın ölüşünü görünce çok öfkelendi sağlı sollu ataklarla saldırmaya başladı
Bu bizim gözümüzü korkutmadı aksine dahada hırslandırdı tankın verdiği hedef saptırmalarla Gaffar Bey'in başını döndürdük ve sonunda onu da yere serdik.
Biraz mola verdikten sonra bu kez şansımı Kenan'da denedim.

Motorin

Seri bir şekilde yol üzerindeki tüm yaratıkları öldürüp Kenan'a geldik.
Geldik ama bir problem vardı
şifacının tek direnç olduğunu oraya gelene kadar anlamamıştım.
Kimse çıkmak istemedi tankın hedef saptırmaları ve Kenan'ı aramızda döndürme sonucu kesimi gerçekleştirdik.
To be continued...
Oyuna giriş yaptım arkadaşlarımı selamladıktan sonra.
İlk olarak elimdeki madenleri eritmekle başlamaya karar verdim hatırı sayılır bir arkadaşıma cüzi bir miktar indirim yaparak elimdeki Xenotimi sattım.

Tılsım üretme gibi bir fikrim yok bu yüzden elime geçen madenleri ve materyalleri satıyorum.

Ardından bir Gaffar ziyareti için çemberli taşın yolunu tuttum.
Stuart efendiyi etkisiz hale getirdik

Stuartı kestikten sonra Gaffardan alacağımız itemleri düşünerek Semiha'ya doğru ilerledik 10 15 dakika içerisinde Semihaya ulaştık.
Ufak aksilikler yakamızı bırakmasa da tecrübeli arkadaşlar ile zorlanmadan Semihayı Gaffar Beyin yanına postaladık.

Gaffar ve Semiha planlarını yaparken, belli etmeden onları dinledim

Semiha kudretli büyücülere fazla direnemeden öldü.

Gaffar Bey, Semiha'nın ölüşünü görünce çok öfkelendi sağlı sollu ataklarla saldırmaya başladı
Bu bizim gözümüzü korkutmadı aksine dahada hırslandırdı tankın verdiği hedef saptırmalarla Gaffar Bey'in başını döndürdük ve sonunda onu da yere serdik.
Biraz mola verdikten sonra bu kez şansımı Kenan'da denedim.

Motorin

Seri bir şekilde yol üzerindeki tüm yaratıkları öldürüp Kenan'a geldik.
Geldik ama bir problem vardı
Kimse çıkmak istemedi tankın hedef saptırmaları ve Kenan'ı aramızda döndürme sonucu kesimi gerçekleştirdik.
To be continued...
- Subzero
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Mortal Kombat
Merhaba. Günlüğünü severek ve zevkle okumaya devam ediyorum. Devamını dilerim. Gm lerin sanada motivasyon ödülünü vermesini en içten dileklerlimle istiyorum...

Merhaba osmturk;
Çok hoş bir başlangıç yapmış ve gayet de güzel devam ettirmişsiniz günlüğünüzü. Fakat biraz fazla görsele boğmuş gibisiniz, yazınsal içeriği biraz daha artırarak ve zenginleştirerek çok daha mükemmel bir günlük ortaya çıkarabileceğinizi düşünüyorum. İlaveten; 06-31 Mart tarihleri arasında düzenlenen Kıyamet Günlükleri etkinliği kapsamında, etkinlik süresi içerisinde günlük tutan oyuncularımıza motivasyon amaçlı ufak tefek hediyeler vermeyi düşünüyoruz. Oyuna girdiğiniz günleri ve saatleri bize özel mesaj yoluyla belirtirseniz size de ufak tefek sürprizler yapmak isteriz.
Ek olarak: Peplit değil, Peptit Kolorotoksin.
İyi eğlenceler, keyifli forumlar dilerim.
Çok hoş bir başlangıç yapmış ve gayet de güzel devam ettirmişsiniz günlüğünüzü. Fakat biraz fazla görsele boğmuş gibisiniz, yazınsal içeriği biraz daha artırarak ve zenginleştirerek çok daha mükemmel bir günlük ortaya çıkarabileceğinizi düşünüyorum. İlaveten; 06-31 Mart tarihleri arasında düzenlenen Kıyamet Günlükleri etkinliği kapsamında, etkinlik süresi içerisinde günlük tutan oyuncularımıza motivasyon amaçlı ufak tefek hediyeler vermeyi düşünüyoruz. Oyuna girdiğiniz günleri ve saatleri bize özel mesaj yoluyla belirtirseniz size de ufak tefek sürprizler yapmak isteriz.
İletişim/Destek Formu | Hızlı Destek | Etkinlik Takvimi
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
Ayın Etkinlik Ödülüne Sen Karar Ver!
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
Ayın Etkinlik Ödülüne Sen Karar Ver!
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!
Öncelikle günlüğümü okuduğunuz için teşekkür ederim. Görsellere ağırlık vermemin sebebi ve yazıları kısa tutmamın sebebinin altında, okuyucuları fazla sıkmadan anlatabilmek yatmaktadır. Bundan sonra yazılarımı,argümanlarımı daha uzun tutmaya gayret göstereceğim.AFRASiYAB yazdı:Merhaba osmturk;
Çok hoş bir başlangıç yapmış ve gayet de güzel devam ettirmişsiniz günlüğünüzü. Fakat biraz fazla görsele boğmuş gibisiniz, yazınsal içeriği biraz daha artırarak ve zenginleştirerek çok daha mükemmel bir günlük ortaya çıkarabileceğinizi düşünüyorum. İlaveten; 06-31 Mart tarihleri arasında düzenlenen Kıyamet Günlükleri etkinliği kapsamında, etkinlik süresi içerisinde günlük tutan oyuncularımıza motivasyon amaçlı ufak tefek hediyeler vermeyi düşünüyoruz. Oyuna girdiğiniz günleri ve saatleri bize özel mesaj yoluyla belirtirseniz size de ufak tefek sürprizler yapmak isteriz.![]()
Kesinlikle Peplit Kolorotoksin