ya zevk vermemesi bir yana, artık ikv bizim vazgeçilmezimiz oldu.Yani ne kadar oyunu bırakırsak bırakalım bir gün ( en fazla 1 yıl sonra) mutlaka tekrar oyuna başlarız. oyunda yaptıgımız dostluklar arkadaslıklar ortamlar bizim içimize işlemiş artık.ZowieN yazdı:Her ne kadar yönetimi kınasamda söylensemde onlara,kızsamda İKV'nin yeri hep ayrı oldu benim için.Yorumuna katılıyorum dostum.Başka oyunlar oynamama rağmen İKV'ye arada girip bakıyorum.Ne kadar zevk vermesede eskisi kadar..Arada yokluyorum öyle.TabipYarbay yazdı: aynen pismanlik duygusu yok sonucta kimsenin kafasina silah dayatip oynatmiyorlar bu oyunu pisman degilim bos zamanlarimda hala oynamaya devam ediyorum ve keyif aliyorum iyikide boyle bi oyun var ne kadarda ikv camiasini yonetimi personelini elestirsekte gonlumuz sizlerle iyiki varsiniz.
İKV YE NE VERDİNİZ ?
- KARADAVUTs
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Gölge Haramileri
Re: İKV YE NE VERDİNİZ ?
- ZowieN
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Teşkilat
Aynen öyle hacı.Bir nevi alışkanlık.KARADAVUTs yazdı:ya zevk vermemesi bir yana, artık ikv bizim vazgeçilmezimiz oldu.Yani ne kadar oyunu bırakırsak bırakalım bir gün ( en fazla 1 yıl sonra) mutlaka tekrar oyuna başlarız. oyunda yaptıgımız dostluklar arkadaslıklar ortamlar bizim içimize işlemiş artık.ZowieN yazdı:Her ne kadar yönetimi kınasamda söylensemde onlara,kızsamda İKV'nin yeri hep ayrı oldu benim için.Yorumuna katılıyorum dostum.Başka oyunlar oynamama rağmen İKV'ye arada girip bakıyorum.Ne kadar zevk vermesede eskisi kadar..Arada yokluyorum öyle.TabipYarbay yazdı: aynen pismanlik duygusu yok sonucta kimsenin kafasina silah dayatip oynatmiyorlar bu oyunu pisman degilim bos zamanlarimda hala oynamaya devam ediyorum ve keyif aliyorum iyikide boyle bi oyun var ne kadarda ikv camiasini yonetimi personelini elestirsekte gonlumuz sizlerle iyiki varsiniz.
Never beleive someone who tells who they are.
zaman ve para tılsımlardan sonrakilere acıyorum bir tek