Klandakilere...

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Sheytanist
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: Klandakilere...

Mesaj gönderen Sheytanist »

Savassultani yazdı:Ya bu adam 0 mantıklı bi insan he deyin geçin. Bi insan her cümlesinde kendiyle çelişir mi ya :D Diyo ki alışveriş yapana dalarım karizma satana dalınmaz :D Bende karizma satıyorum diyo sen klanını satmaya devam et paranın köpeği olmuşun aga kusura bakma :D Sheytanist hala bişeylere diretiyosun ama farkında değilsin saçmalıyorsun aga ya sana artık varya sinirlenmiyorum gülüyorum gülüyorum :D

Arkadaşım tercih meselesi diyorum sanırım 10 20 oldu yazıyorum bunu.Ben oralarıda geçtim senin laflarına geldim ben seninli adam akıllı tartışmaya çalışırken iyice içine ediyorsun konunun.Sen önce bir insanla nasıl tartısılır onu öğren.Bir kendinin şahsıma ettiği hakaretlere bak bir de benim sana yazdığım cevaplara bak bakalım.Hangimiz daha mantıklıyız,hangimiz daha insanız hangimiz daha kişilikliyiz.Burda insan gibi tartısıyoruz ama bunu kavgaya cevirmek için elinden geleni yapıyorsun.Sanırım bu konu sürdükçede yapıcaksın.Klan hakkında açtığım konuyu nerelere getirdin.Sana cevap yazmak bile içimden gelmiyor ama mecbur hissediyorum kendimi.Şunuda üstüne basa basa söylüyorum ben yazdığım yazıda alış veriş yapana dalmam karizma satana dalarım dedim,karizma satana dalınmaz demedim öyle bir kural yoktur o bir tercih meselesidir.Ben bu tercihi böyle kullanıyorum kralı gelse benden hesap soramaz ve 'Ya bu adam 0 mantıklı bi insan he deyin geçin.' diyerek diğer kullanıcıları arkana almaya çalışma.
Hakkımda ne düşünüyorsan Allah 10 katını versin..

"Önce kafasına sıkın.Deyin ki bu bir uyarıdır.Daha sonra ayağına sıkacağız."

Sheytanist*
Kullanıcı avatarı
serkannnn
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen serkannnn »

Sheytanist yazdı:
Savassultani yazdı:Ya bu adam 0 mantıklı bi insan he deyin geçin. Bi insan her cümlesinde kendiyle çelişir mi ya :D Diyo ki alışveriş yapana dalarım karizma satana dalınmaz :D Bende karizma satıyorum diyo sen klanını satmaya devam et paranın köpeği olmuşun aga kusura bakma :D Sheytanist hala bişeylere diretiyosun ama farkında değilsin saçmalıyorsun aga ya sana artık varya sinirlenmiyorum gülüyorum gülüyorum :D

Arkadaşım tercih meselesi diyorum sanırım 10 20 oldu yazıyorum bunu.Ben oralarıda geçtim senin laflarına geldim ben seninli adam akıllı tartışmaya çalışırken iyice içine ediyorsun konunun.Sen önce bir insanla nasıl tartısılır onu öğren.Bir kendinin şahsıma ettiği hakaretlere bak bir de benim sana yazdığım cevaplara bak bakalım.Hangimiz daha mantıklıyız,hangimiz daha insanız hangimiz daha kişilikliyiz.Burda insan gibi tartısıyoruz ama bunu kavgaya cevirmek için elinden geleni yapıyorsun.Sanırım bu konu sürdükçede yapıcaksın.Klan hakkında açtığım konuyu nerelere getirdin.Sana cevap yazmak bile içimden gelmiyor ama mecbur hissediyorum kendimi.Şunuda üstüne basa basa söylüyorum ben yazdığım yazıda alış veriş yapana dalmam karizma satana dalarım dedim,karizma satana dalınmaz demedim öyle bir kural yoktur o bir tercih meselesidir.Ben bu tercihi böyle kullanıyorum kralı gelse benden hesap soramaz ve 'Ya bu adam 0 mantıklı bi insan he deyin geçin.' diyerek diğer kullanıcıları arkana almaya çalışma.
Sheytanist yazdı:Merhaba arkadaşlar.

Klanda çok sık yaşadığım ve bir çoğumuzun yaşadığı soruna burda değinmek istiyorum.Klana girmiş herhangi bir haritada dolaşırken,düşman klandan birisiyle karşılaştığınızda yüksek ihtimalle dalmaya başlarsınız.Karşınızda ki ya kaçar ya karşılık verir.Eğer öldüren taraf siz olursanız bir ton laf işitirsiniz,ne şerefiniz kalır ne insanlığınız.Hele bunu düşman klandan birine bankada,madende,ticaret esnasında yaparsanız o laflar artık kendisini bir çıtır daha yükseltir ve sülalenizde kim var kim yok sırayla isimleri geçer.Ama klanda olmak 'HER TÜRLÜ' saldırıya açık olmak demektir.Benim için yer,zaman,kişi usurları farketmez.Sadece bir yerde düşman klandan kişiye dalmam oda karizma satarken.Çünkü bende karizma satıyorum ve aynısı bana yapılsa hoşuma gitmez.Yani sonuç olarak ben Lodos'um ve yer,zaman,kişi,level gözetmeksizin gördğüm Arzlara dalarım.Aynısını banada çok yaptılar tek kelime bile etmedim.Çünkü klan her türlü saldırıya acıksın demekti.Ben Sheytanist bu yazımı okuyan Arzlar'la gün gelir karşılarşırsak burda yazdıklarım tamamen geçerlidir.O kadar koyuyorsa size bu sizde bana dalın gördüğünüz yerde...
Savassultani adlı kişinin anlatmak istediği durumu farklı renkte belirttim. Normalde bu gibi konulara cevap dahi yazmam. Ancak kendi söylediğiyle çelişmek böyle birşey olsa gerekki yazmak durumunda kaldım ;)
Resim
serkannnn-ssserkan-Sserkannşifacı-Serkannn
(Daha birçoğu, sadece Eminönü)
Kullanıcı avatarı
Savassultani
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Savassultani »

Ben daha çeliştiği birçok cümleyi buraya çıkartırım da lafla anlatmaya çalıştım saolasın renklerle belirttiğin için...
1 kişi dahi olsa bunu fark edip dile getirdi ya benden başka daha diyecek söz kalmadı. Haydi sheytanist kal sağlıacakla ;)
Kullanıcı avatarı
Sercan123
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Sercan123 »

serkannnn yazdı:
Sheytanist yazdı:

Arkadaşım tercih meselesi diyorum sanırım 10 20 oldu yazıyorum bunu.Ben oralarıda geçtim senin laflarına geldim ben seninli adam akıllı tartışmaya çalışırken iyice içine ediyorsun konunun.Sen önce bir insanla nasıl tartısılır onu öğren.Bir kendinin şahsıma ettiği hakaretlere bak bir de benim sana yazdığım cevaplara bak bakalım.Hangimiz daha mantıklıyız,hangimiz daha insanız hangimiz daha kişilikliyiz.Burda insan gibi tartısıyoruz ama bunu kavgaya cevirmek için elinden geleni yapıyorsun.Sanırım bu konu sürdükçede yapıcaksın.Klan hakkında açtığım konuyu nerelere getirdin.Sana cevap yazmak bile içimden gelmiyor ama mecbur hissediyorum kendimi.Şunuda üstüne basa basa söylüyorum ben yazdığım yazıda alış veriş yapana dalmam,karizma satana dalarım dedim,karizma satana dalınmaz demedim[/color] öyle bir kural yoktur o bir tercih meselesidir.Ben bu tercihi böyle kullanıyorum kralı gelse benden hesap soramaz ve 'Ya bu adam 0 mantıklı bi insan he deyin geçin.' diyerek diğer kullanıcıları arkana almaya çalışma.
Sheytanist yazdı:Merhaba arkadaşlar.

Klanda çok sık yaşadığım ve bir çoğumuzun yaşadığı soruna burda değinmek istiyorum.Klana girmiş herhangi bir haritada dolaşırken,düşman klandan birisiyle karşılaştığınızda yüksek ihtimalle dalmaya başlarsınız.Karşınızda ki ya kaçar ya karşılık verir.Eğer öldüren taraf siz olursanız bir ton laf işitirsiniz,ne şerefiniz kalır ne insanlığınız.Hele bunu düşman klandan birine bankada,madende,ticaret esnasında yaparsanız o laflar artık kendisini bir çıtır daha yükseltir ve sülalenizde kim var kim yok sırayla isimleri geçer.Ama klanda olmak 'HER TÜRLÜ' saldırıya açık olmak demektir.Benim için yer,zaman,kişi usurları farketmez.Sadece bir yerde düşman klandan kişiye dalmam oda karizma satarken.Çünkü bende karizma satıyorum ve aynısı bana yapılsa hoşuma gitmez.Yani sonuç olarak ben Lodos'um ve yer,zaman,kişi,level gözetmeksizin gördğüm Arzlara dalarım.Aynısını banada çok yaptılar tek kelime bile etmedim.Çünkü klan her türlü saldırıya acıksın demekti.Ben Sheytanist bu yazımı okuyan Arzlar'la gün gelir karşılarşırsak burda yazdıklarım tamamen geçerlidir.O kadar koyuyorsa size bu sizde bana dalın gördüğünüz yerde...
Savassultani adlı kişinin anlatmak istediği durumu farklı renkte belirttim. Normalde bu gibi konulara cevap dahi yazmam. Ancak kendi söylediğiyle çelişmek böyle birşey olsa gerekki yazmak durumunda kaldım ;)
ben yazdığım yazıda alış veriş yapana dalmam karizma satana dalarım dedim,karizma satana dalınmaz demedim

Savassultani yani adamın üstüne biraz fazla gitmişsin ilk yazısıyla bunu okuyunca burda kini yanlış yazdığı net anlaşılıyor.Yani adam alış veriş yapana dalarım karizma satana dalmam diyor üstüne basa basa,insanlık halidir yanlış yazabilir.Sende konuyu uzatmak için elinden geleni yapmışsın.Yani yorum atmadan önce biraz daha dikkat ederek tekrar okursanız konular gerektiğinden fazla uzamaz.Bence gayet güzel de bir konuya değinilmiş.Belirtilen karışıklıktan baska bir yanlış gözükmüyo konuda.Adam ısrarla düşman klandakine istediğimi yaparım kralınız gelse tek kelime hesap soramaz diyor.Yanlışda demiyor.Umarım gereken açıklık gelmiştir artık uzatmayın su konuyu lütfen.

“Genel Sohbet” sayfasına dön