Dev Nerull
Re: Dev Nerull
Bu kadar oyuncu sizlerden açıklama bekliyor sizler ise hiçkimseyi takmadan susmaya devam ediyorsunuz.Küçük bir açıklamayı bile haketmiyormu bu oyuncular...
.....
resp0nse yazdı:Legendary Developer yazan kişiler daha önce İKV nin geliştirici (Developer [DEV]) kadrosunda görev yapmış olup şu anda İKV ile bağlantısı kalmayan kişilere verilen hizmet anısı tarzı :mrgreen: bir ünvandır.
En yüksek kademe felan değildir.Oyundaki en yüksek yetkiye sahip ünvan Developer [DEV]dir
Ayrıca...
bi an kendimi kaptırdım :|
Legendary Efsanevi demek,Ayrılanlara verilmiyor tek.Bir şeyin en üstünü de belirtir.Gorgar ayrılmış olsa zaten ismi hala mavi olmazdı.

Mustafa Kemal ATATÜRK!
Sparineus yazdı:resp0nse yazdı:Legendary Developer yazan kişiler daha önce İKV nin geliştirici (Developer [DEV]) kadrosunda görev yapmış olup şu anda İKV ile bağlantısı kalmayan kişilere verilen hizmet anısı tarzı :mrgreen: bir ünvandır.
En yüksek kademe felan değildir.Oyundaki en yüksek yetkiye sahip ünvan Developer [DEV]dir
Ayrıca...
Legendary Efsanevi demek,Ayrılanlara verilmiyor tek.Bir şeyin en üstünü de belirtir.Gorgar ayrılmış olsa zaten ismi hala mavi olmazdı.
Bence Gorgarı unutmuşlar
2006-2016
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
- LEPRECHAUN
- Dış Şehir Gezgini

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Deva
Doğum günün kutlu olsun , ailenle güzel yıllar geçirmen dileğiyle.
Bu arada Gorgar hala görevinde zaten istanbuloyun un gerçek sahibi Ömer Kürsad Karamadmudoğlu . Mevdinc in kutunun üzerine egosuyla bir mevlüt dinç oyunudur yazdırmasına aldanmayın.
Üzeyir Şahin.
Bu arada Gorgar hala görevinde zaten istanbuloyun un gerçek sahibi Ömer Kürsad Karamadmudoğlu . Mevdinc in kutunun üzerine egosuyla bir mevlüt dinç oyunudur yazdırmasına aldanmayın.
Üzeyir Şahin.

LEPRECHAUN
- Tertip
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Tek Yumruk
Bizde kutlayalım doğum gününüzü ve durumu anladığımız kadarı ile özetleyelim;

:twisted:

:twisted:

- Baygezegen
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Hatay Antakya Samandağ
geçen 48 saat önceki doğum gününüzü geçte olsa kutluyorum 
resp0nse yazdı:Sparineus yazdı:resp0nse yazdı:Legendary Developer yazan kişiler daha önce İKV nin geliştirici (Developer [DEV]) kadrosunda görev yapmış olup şu anda İKV ile bağlantısı kalmayan kişilere verilen hizmet anısı tarzı :mrgreen: bir ünvandır.
Ayrıca...
Bence Gorgarı unutmuşlarMalum 2012 yılından beri forum üzerinde yaşadığına dair bir kanıt yok
Kendisi yaşıyor İse bence bir girip yaşıyom be ya diyebilir bize :mrgreen:
O yeni oyun yapıyor abisi kafasını kaşımaya bile vakti yokmuş o yüzden nerull kaşıyor onun kafasını
- Rivalxmelodi
- Labirent Rehberi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
İş arkadaşları ile zula oynuyor sanırım. Gelmez buralara artık 
Arkadaşlar DEV Nerull bir konuya 2'den fazla ileti yazmıyor. Artık buraya yazmaz sanırım. 2017 yılına kadar bir güncelleme ve açıklama beklemiyorum ben. Bence sizde beklemeyin