JiNGLeBeLLs ve ViPLuighS / Beyazköşk
- Luighy
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Re: JiNGLeBeLLs ve ViPLuighS / Beyazköşk
Teşekkür ederim yazılılarım bitmiş durumda 4 puanla takdiri kaçırıyorum olsun 9. Sınıftan selamlar herkese başarılar dilerim
- Luighy
- Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Beyazköşk
Karakter: ViPLuighS
Konu: Meteorit 1
Tarih: 21 Ocak Perşembe 2016
Merhaba Sevgili Günlüğüm,
Bugün ben çok mutluyum dün en sağlam abilerimden ikisi ile tatsız bir olay yaşamıştık fakat bugün aramız biraz daha iyi diye düşünüyorum umarım bir daha aramız hiç açılmaz üstüne üstlük bugün Meteorit 1 Tılsımına sahip oldum fakat Susturmam olduğu için grup bulamayacağımı düşündüğümden oyundan çıktım bilgisayar üzerinden yazıyorum ama resim almadım bugün ve dünde GBM-X ile Yol Savaşçısını Ziyaret ettik ama nafile
nice günlüklere hoşçakal.
Abilerimden buradan da özür diliyorum onların aklında hep öyle kalacağım fakat umarım affederler Saygılar...
Konu: Meteorit 1
Tarih: 21 Ocak Perşembe 2016
Merhaba Sevgili Günlüğüm,
Bugün ben çok mutluyum dün en sağlam abilerimden ikisi ile tatsız bir olay yaşamıştık fakat bugün aramız biraz daha iyi diye düşünüyorum umarım bir daha aramız hiç açılmaz üstüne üstlük bugün Meteorit 1 Tılsımına sahip oldum fakat Susturmam olduğu için grup bulamayacağımı düşündüğümden oyundan çıktım bilgisayar üzerinden yazıyorum ama resim almadım bugün ve dünde GBM-X ile Yol Savaşçısını Ziyaret ettik ama nafile
Abilerimden buradan da özür diliyorum onların aklında hep öyle kalacağım fakat umarım affederler Saygılar...
- MaHKuMII
- Sivri Ada Kaşifi
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: A. H. H
4 puanla taktiri kaçırdın diye taktir vermeyen zihniyettir türkiye :mrgreen:Luighy yazdı:Teşekkür ederim yazılılarım bitmiş durumda 4 puanla takdiri kaçırıyorum olsun 9. Sınıftan selamlar herkese başarılar dilerim
Heyecanlısın baya.
Umarım yitirmezsin heyecanını.
-Yalnızxxadam
-NİETZSCHE
-Crescent
-NİETZSCHE
-Crescent
- Luighy
- Işık Hanım'ın Elemanı
Umarım yitirmem fakat kimse almıyor çtye ona canım sıkkın 
- AlperenARAR
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
Günlüğünü baştan sona okudum.Heyecanlı ve güzel yazıyorsun
. Fakat benim tavsiyem oyuna bu yaşta bu kadar para yatırıp zamanını harcama ilerde çok pişman olabiliyosun sonra 
- Luighy
- Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Beyazköşk
Konu: İlk Gaffar
Tarih: 24 Ocak Cumartesi 2016
Herkese merhaba uzun süredir yani sanırım 2 gündür yazmıyorum her neyse;
Bugün neler yaptığımı yazıyorum bugün (dün akşam susturma cezam bitmişti) 7-8 Kez Motorin 3-4 Kez Kenan kestik fakat nafile Daha sonra gaffar grubu kurdum ve içeri girdik stuart efendi boş çıktı daha sonra Semihayı içeri attık fakat ben recai den gorevı almamıştım hemen gidip aldım ve robotla konusup içeri girdim gaffar kesimini skype üzerinden bana anlattılar ve 35 sn de kaos bilmem kaç sanıyedede meteor yapıyomuş bana her soyleneni yaptım buradan Hakan (wOODMAN) Abime teşekkür ediyorum beni kırmayıp geldiği için fakat boş geçmişti nedir bu şanssızlık bilemedim
neyse daha sonra gene motor ve kenan için girdik yine nafile daha sonra üstümü full fevzi modeli dizdim ve 1559 Hs ye sahip oldum artık çt için daha rahat grup bulabilirdim fakat artık bir zırh lazımdı ve bende daha sonra üretmek için Kıyamet Amplifikatörü Reçetesini 400Bin oyun parası karşılığında aldım umarım üretmek nasip olur ve yarın savaşçımı kasmaya başlayacağım hatta ilk itemi ve tılsımı hazır ilk itemi Urban İcadı Tora Tora Misali 38 Levellik Çifte ve Tılsımı da Depar (I) sanırım Deparın yenilenme süresini 6sn azaltıyordu umarım savaşçımı da kazasız belasız kasacağım hatta isim değiştirme hakkı alıp JiNGLeBeLLs yapacağım adını kimse yapmasın diye öyle bir hesap açmıştım sakın değiştirmeye kalkmayın
Hepinize okuduğunuz için teşekkür ederim fakat sizden bir ricam var Kıyamet Zırhın Üretimi Ne Kadara Mal Olur Saf Altınlar Olmadan veya saf altınlar varken ? Bunu yanıtlarsanız çok iyi olur okuduğunuz için teşekkürler tekrardan iyi forumlar...
Konu: İlk Gaffar
Tarih: 24 Ocak Cumartesi 2016
Herkese merhaba uzun süredir yani sanırım 2 gündür yazmıyorum her neyse;
Bugün neler yaptığımı yazıyorum bugün (dün akşam susturma cezam bitmişti) 7-8 Kez Motorin 3-4 Kez Kenan kestik fakat nafile Daha sonra gaffar grubu kurdum ve içeri girdik stuart efendi boş çıktı daha sonra Semihayı içeri attık fakat ben recai den gorevı almamıştım hemen gidip aldım ve robotla konusup içeri girdim gaffar kesimini skype üzerinden bana anlattılar ve 35 sn de kaos bilmem kaç sanıyedede meteor yapıyomuş bana her soyleneni yaptım buradan Hakan (wOODMAN) Abime teşekkür ediyorum beni kırmayıp geldiği için fakat boş geçmişti nedir bu şanssızlık bilemedim
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
- Sunucu: Eminönü
Merhaba kardeşim
Ben kendi zırhımı bastığımda 1 saat içinde basöıştım elinde 30-40 m kadar paran varsa çok rahat basarsın.Belki o kadar bile tutmaz.
Ben kendi zırhımı bastığımda 1 saat içinde basöıştım elinde 30-40 m kadar paran varsa çok rahat basarsın.Belki o kadar bile tutmaz.
- Luighy
- Işık Hanım'ın Elemanı
Çok Teşekkür Ederim
yani Saf Altınsız 30-40 m mi tutuyor