İndirimler HK.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Rivalxmelodi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: İndirimler HK.

Mesaj gönderen Rivalxmelodi »

METANET yazdı:Fotodaki sildiğin yerleri neden sildiğin meçhul yazdığın üyeye ilk mesajı atan sensin belliki loncaya girmeye yelkenmişsin. Knk dediğine göre bir kez dağa yağlama çalışmanı kanıtladın kendi elinle. Sonuç olarak hiç loncaya girmediğine göre senle kafa bulunup dalga geçildiği ap acık ortada. :D :D
Ahaha geri kafalı herif :) Fotoğrafta herşey açık. Sen okuduğunu bile anlamıyosun olum oyun harbiden senin psikolojini bozmuş okuldan eve geldiğinde çantanı atıp direk pc başına oturma biraz dışarda arkadaşlarınla saklambaç felan oyna zihnin açılır :D
Kullanıcı avatarı
METANET
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: HICRET

Mesaj gönderen METANET »

Rivalxmelodi yazdı:
METANET yazdı:Fotodaki sildiğin yerleri neden sildiğin meçhul yazdığın üyeye ilk mesajı atan sensin belliki loncaya girmeye yelkenmişsin. Knk dediğine göre bir kez dağa yağlama çalışmanı kanıtladın kendi elinle. Sonuç olarak hiç loncaya girmediğine göre senle kafa bulunup dalga geçildiği ap acık ortada. :D :D
Ahaha geri kafalı herif :) Fotoğrafta herşey açık. Sen okuduğunu bile anlamıyosun olum oyun harbiden senin psikolojini bozmuş okuldan eve geldiğinde çantanı atıp direk pc başına oturma biraz dışarda arkadaşlarınla saklambaç felan oyna zihnin açılır :D
Yazdığınla bana cevap vermiş olmuyorsun bize 10 kişi korkak diyorsun attığın fotonun yarisini silmişin + sana sorduğumu cevaplasana bakalım ne kadar cesursun?
Kullanıcı avatarı
Rivalxmelodi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Rivalxmelodi »

Of tartışmaya bile gelmiyon çok sıkıcısın :) Hadi defol yeter bu size :D
Kullanıcı avatarı
METANET
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: HICRET

Mesaj gönderen METANET »

Rivalxmelodi yazdı:Of tartışmaya bile gelmiyon çok sıkıcısın :) Hadi defol yeter bu size :D
Bu iste aramız daki akil ve seviye farkını ortaya koydu. Seni daha fazla rencide etmek istemiyorum bende bağımlılık yapar falan. :D :D
Kullanıcı avatarı
Winzip
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Lonca: <Hicret>

Mesaj gönderen Winzip »

Rivalxmelodi yazdı:
METANET yazdı:
Rivalxmelodi yazdı:
GBdesign yazdı:Yoo şuan seste senin mallığından mütevellit kahkahaya boğuluyoruz. :mrgreen: Tüm moderatörlerin üzerinde tahakküm kurması temennisi ile :geek:
Laf bulamayınca hep bunu yazarsın :) Ablanız lonca kanalından " Ablaam goşun trende mirler beni kesiyor yetişiin" diye bağırdığında da biz kahkaha atmıştık :mrgreen:
Atıp tutmak kolay mir deme F4 geliyor aklıma :D :D sonrada İsmetin bacağında bölgeye ağlamalar dan başka bir şey olmuyor. Mantığına bak adama laf bulamayınca diyorsun adamdan lafı yemisin. :D :D Rezillik diz boyu.
Emde kp kasma taktiğini öğrendiğiniz lonca MİR :D Lonca puanı sıralamasında basit bir matematiksel işlemi hile sanıp desteğe şikayet ettiğiniz lonca MİR :D Sonra haftalarca uğraşıp zar zor bug yapıp sıralamada geçtiğiniz lonca MİR :D Ablanızı sancağında yerlerden süründüren lonca MİR :D Bu lonca ile aylarca takıldım ve sizin rezilliklerini çok gördüm :D Hatta cazibeme dayanamayıp dalga geçme amaçlı söylediğim bir şeyi bile ciddiye alıp beni çağıran basit bir hicret üyeside burda 8-)

Resim

Şimdi ikileyin burdan yeğenlerim ;)
Hahaha ulan gece gece mesaide guldurdun helal valla :D Mantiken bak, mirden birisinin dalga amacli yazdigi seye niye ciddi bir cevap vereyim? Dalgaya dalgayla cevap verdim asil sen bu cevabi ciddiye alip buraya atiyorsan vay haline yan be :d O kadar zavallisin ki millete yemeyince savunmasiz bir bayana laf atiyorsun. Sana terbiye veren anaya babaya yazik. Ki ugrasmamakta haklilar, peceteden sekme kuyrukluya emek versende vermesende her halukarda bos is islersin :mrgreen:
Resim
Resim

Lonca başvurusu için Hicret amblemine tıklayınız.
IIxWinRARxII IIxWinAMPxII IIxWinZİPxII
Elwing

Mesaj gönderen Elwing »

Konu amacını aştığı ve tartışmaya döndüğü için kapatılmıştır.
İyi forumlar.
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön