Ahaha geri kafalı herifMETANET yazdı:Fotodaki sildiğin yerleri neden sildiğin meçhul yazdığın üyeye ilk mesajı atan sensin belliki loncaya girmeye yelkenmişsin. Knk dediğine göre bir kez dağa yağlama çalışmanı kanıtladın kendi elinle. Sonuç olarak hiç loncaya girmediğine göre senle kafa bulunup dalga geçildiği ap acık ortada.![]()
İndirimler HK.
- Rivalxmelodi
- Labirent Rehberi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Re: İndirimler HK.
- METANET
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: HICRET
Yazdığınla bana cevap vermiş olmuyorsun bize 10 kişi korkak diyorsun attığın fotonun yarisini silmişin + sana sorduğumu cevaplasana bakalım ne kadar cesursun?Rivalxmelodi yazdı:Ahaha geri kafalı herifMETANET yazdı:Fotodaki sildiğin yerleri neden sildiğin meçhul yazdığın üyeye ilk mesajı atan sensin belliki loncaya girmeye yelkenmişsin. Knk dediğine göre bir kez dağa yağlama çalışmanı kanıtladın kendi elinle. Sonuç olarak hiç loncaya girmediğine göre senle kafa bulunup dalga geçildiği ap acık ortada.![]()
Fotoğrafta herşey açık. Sen okuduğunu bile anlamıyosun olum oyun harbiden senin psikolojini bozmuş okuldan eve geldiğinde çantanı atıp direk pc başına oturma biraz dışarda arkadaşlarınla saklambaç felan oyna zihnin açılır
![]()
- Rivalxmelodi
- Labirent Rehberi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Of tartışmaya bile gelmiyon çok sıkıcısın
Hadi defol yeter bu size 
- METANET
- FareAdam Düşmanı

- Lonca: HICRET
Bu iste aramız daki akil ve seviye farkını ortaya koydu. Seni daha fazla rencide etmek istemiyorum bende bağımlılık yapar falan.Rivalxmelodi yazdı:Of tartışmaya bile gelmiyon çok sıkıcısınHadi defol yeter bu size
- Winzip
- Salgın Koruyucusu

- Lonca: <Hicret>
Hahaha ulan gece gece mesaide guldurdun helal vallaRivalxmelodi yazdı:Emde kp kasma taktiğini öğrendiğiniz lonca MİRMETANET yazdı:Atıp tutmak kolay mir deme F4 geliyor aklımaRivalxmelodi yazdı:Laf bulamayınca hep bunu yazarsınGBdesign yazdı:Yoo şuan seste senin mallığından mütevellit kahkahaya boğuluyoruz. :mrgreen: Tüm moderatörlerin üzerinde tahakküm kurması temennisi ile :geek:Ablanız lonca kanalından " Ablaam goşun trende mirler beni kesiyor yetişiin" diye bağırdığında da biz kahkaha atmıştık :mrgreen:
![]()
sonrada İsmetin bacağında bölgeye ağlamalar dan başka bir şey olmuyor. Mantığına bak adama laf bulamayınca diyorsun adamdan lafı yemisin.
![]()
Rezillik diz boyu.
Lonca puanı sıralamasında basit bir matematiksel işlemi hile sanıp desteğe şikayet ettiğiniz lonca MİR
Sonra haftalarca uğraşıp zar zor bug yapıp sıralamada geçtiğiniz lonca MİR
Ablanızı sancağında yerlerden süründüren lonca MİR
Bu lonca ile aylarca takıldım ve sizin rezilliklerini çok gördüm
Hatta cazibeme dayanamayıp dalga geçme amaçlı söylediğim bir şeyi bile ciddiye alıp beni çağıran basit bir hicret üyeside burda
![]()
Şimdi ikileyin burdan yeğenlerim![]()
-
Elwing
Konu amacını aştığı ve tartışmaya döndüğü için kapatılmıştır.
İyi forumlar.
İyi forumlar.