Hayırlı olsun

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
EYUNAL
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Re: Hayırlı olsun

Mesaj gönderen EYUNAL »

Rivalxmelodi yazdı:
GWYNBLEIDD yazdı:Ben sorun düzelmez demiyorum, elbette düzelir. Ancak ortalığa o kadar çok boş bilgi saçıyorsun ki hiç birini cımbızla alıp incelemeye değer bulmuyorum :)
O zaman neden her iletime cevap veriyorsun? İncelemeye değer bulmadığın için mi :) Forumun cool beyfendisi olmayamı çalışıyorsun böyle yaparak ? :) Sanal hayat sana yaramıyor
Sen Mustafayı bırak :D Benim alıntı içinde yazdığımı iyi oku bari
Bizle tartışmayı bırak istersen tartışmaya çalış, zaten öfkeyle kalkıp sinirle yere oturan sensin biz seviyemizi koruruz çizgimizi biliriz.Belli bir ahlak sınırı içinde tartışırız fakat senin öyle bir limitin yok hep zararda çıkıyorsun insanları trolleme amacından arın artık
Kullanıcı avatarı
Rivalxmelodi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Rivalxmelodi »

Zaten insanları trollemeye çalışmıyorum geri kafalı herif :) Sadece kendi bilgilerimle tahminde bulunuyorum.
viewtopic.php?f=46&t=132744&start=10 Bu konuda oyunla ilgili herşeyi bildiğini söylemişsin. Hadi ben kendi çabalarımla tahminler yürütüyorum. Sen Developer abilerinden öğrendiğini neden bizimle paylaşmıyorsun?
Kullanıcı avatarı
byprens
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: M İ R

Mesaj gönderen byprens »

Rivalxmelodi yazdı:Merhaba arkadaşlar,
Geçen senenin yaz aylarında "Thelodos Of Ottoman" loncasının 2 milyar 147 milyon küsüratlı bir lonca puanında sabit kaldığını ve puanın artmadığını hepiniz biliyorsunuz. Hicret loncası üyeleri günlerce haftalarca hesap yapıp oyun açığından yararlanarak loncasını 1. sıraya çıkarmışlardı. Bunun üzerine TLOO üyeleri destek ekibine şikayette bulunmuşlardı. İlk başta bir developer lonca puanını elle değiştirmeyi denemiş ancak başarılı olamamıştı. TLOO loncasında oyuna giren herkesi sistem otomatik loncadan atıyordu. Sonra developer şu şekilde açıklama yapmıştı ; "Oyun motoru 32 bit olduğu için sınırı elle değiştiremiyoruz. İleride 64 bite geçip bu sorunu düzelteceğiz." aynen bunu söylediler. Geçen lonca kurmuştum ve 1 hafta boyunca loncamın lp'si "0" da kaldı. Desteğe mail attım ve herhangi bir sorun olmadığını söylediler. Bunu söylediklerinde lonca puanı hala "0" dı. Dev Orti ile facebooktan konuştum ve lonca puanında sıkıntı olduğunu söylediler. Bunun üzerine destek ekibinden gelen cevabı kendisine ilettim ve destekten cevapları kendilerinin verdiklerini,bana verilen cevabın yeni olan 1-2 arkadaştan geldiğini söyledi. Bu da demek oluyorki onlar lonca puanının artmama sorununu çoktan düzeltti,yani onlarda öyle görünüyor. Sonuçta destek ekibinde görev yapan birisi hata olduğunu bilmeyecek kadar acemi olamaz,dimi? Bu yüzden oyun motorunun 64 bit olduğunu düşünüyorum. Yönetimin 3 yıldır açıklama yapmaması bu oyunu bir kenarı attığını değil,yeni motor üzerinde çalıştıklarını gösteriyor... İLETİMİ ALINTI YAPARAK TARTIŞMAYA ÇEKMEMENİZİ ÖNEMLE RİCA EDERİM.. İSTEYEN İNANIR İSTEYEN İNANMAZ. İyi forumlar..
hicret loncası birşey yapmaz gördüklerini taklid eder.
Resim
lp hilesi yapıyorlar diye forumda konu açıp basit bir matematik hesabı olduğunu sonradan anlarlar xD
TuuKTuuK
ıIıSeCTuSıIı

MİRTV
Kullanıcı avatarı
Rivalxmelodi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

Özenti olduklarını duymuştum sectus :) EYUNAL da onların yalakasi sanırım :)
Kullanıcı avatarı
EYUNAL
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen EYUNAL »

Rivalxmelodi yazdı:Özenti olduklarını duymuştum sectus :) EYUNAL da onların yalakasi sanırım :)
Hicret loncasi ile oyun içi hiç bir alakamın olmadığını ve senin kadar sulu cıvık bir karakterim olsaydı başka yerlere yalakalık yapardım. Bunu daha önceden de dediğim halde hala aynı şeyi söylüyorsun :D Evet oyun ile ilgili geçmiş dönemde ki bir çok şeyi biliyorum sistemlerin nasıl işlediğini de biliyorum. Bunu niye inkar edeyim ? Senin yanlış anladığın şeyi bile düzeltiyorum (amaç trol gerçi ama )
1 ay önce oyuna güncelleme gelecek diye hoplayıp zıplıyordun şuan ise farklı telden çalıyorsun :D Kuklacı sunucusu senin gibi bir oyuncuya sahip olduğu için çok şanssız
İyi ki farklı sunucuda oynuyorum(dum) :D
Kullanıcı avatarı
METANET
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: HICRET

Mesaj gönderen METANET »

Sen ilk önce yorum yapmak ve incelemek arasındaki ince çizgiyi ayırt et tedashii.
Forumda açtığın konular gereksiz ve insanları sürekli bir manipülasyona uğratma çaban olduğu için insanların bilinçlenmesi için yazıyorlar bunu. Senin hatalarını düzeltiyorlar diye kendini önemli bir şey sanma sırf oyuncuların yanlış bilgilenmemeleri için bunlar . Laf atma eyleminde en üst kademeye ulaştığın için tebrikler :D yalakalık başka çıkar yolu kalmayan adamların, "aa posta koydum kapak oldu adam" diye kendi kendilerini kandırdıklarını sananların lafı bence. Konunun baslığı "hayırlı olsun" senin buraya yazdığın mesaja bakarsak yukarıda söylediğim her şey harfi harfine kanıtıyla gerçek. Kusura bakma ama ya 10 kere düşünde yaz yada hiç yazma kendini rezil etmekten başka bir şeye yaramıyor. ** Bilgi veren kişiyi ele vermek istemiyorum** Diyor sonra millete GM abileriniz var GM lere yalakalık yapıyorsunuz diyor kardeşim senin ciddi bir şekilde sorunun var kendi yaptıklarını başkaları yapıyormuş gibi kendini ele veriyorsun bir öyle diyor bir böyle diyorsun sana tavsiyem doktora görün. Bence sen bir daha mesaj atma kardeşim çünkü ciddi derecede kendini rezil ediyorsun yenilik gelmiyor diye zavallı bir duruma düştüğünü millete çekinmeden gösteriyorsun. Saygılar.
Kullanıcı avatarı
lodos53
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen lodos53 »

Beyler rica ediyorum karşılıklı tartışmayın konu kitlenmesin, sağlam bi kaynak'tan developerlar'ın uzun zamandır çalıştığını ve ortaya güzel bi güncelleme çıkacağı haberini aldım,bekleyin güzel günler göreceğiz güneşli günler.
Kullanıcı avatarı
Rivalxmelodi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

METANET yazdı:Sen ilk önce yorum yapmak ve incelemek arasındaki ince çizgiyi ayırt et tedashii.
Forumda açtığın konular gereksiz ve insanları sürekli bir manipülasyona uğratma çaban olduğu için insanların bilinçlenmesi için yazıyorlar bunu. Senin hatalarını düzeltiyorlar diye kendini önemli bir şey sanma sırf oyuncuların yanlış bilgilenmemeleri için bunlar . Laf atma eyleminde en üst kademeye ulaştığın için tebrikler :D yalakalık başka çıkar yolu kalmayan adamların, "aa posta koydum kapak oldu adam" diye kendi kendilerini kandırdıklarını sananların lafı bence. Konunun baslığı "hayırlı olsun" senin buraya yazdığın mesaja bakarsak yukarıda söylediğim her şey harfi harfine kanıtıyla gerçek. Kusura bakma ama ya 10 kere düşünde yaz yada hiç yazma kendini rezil etmekten başka bir şeye yaramıyor. ** Bilgi veren kişiyi ele vermek istemiyorum** Diyor sonra millete GM abileriniz var GM lere yalakalık yapıyorsunuz diyor kardeşim senin ciddi bir şekilde sorunun var kendi yaptıklarını başkaları yapıyormuş gibi kendini ele veriyorsun bir öyle diyor bir böyle diyorsun sana tavsiyem doktora görün. Bence sen bir daha mesaj atma kardeşim çünkü ciddi derecede kendini rezil ediyorsun yenilik gelmiyor diye zavallı bir duruma düştüğünü millete çekinmeden gösteriyorsun. Saygılar.

:D :D :D Witcherin kendi yaptığı şeyleri gösterip yeni bölgede bunlar gelicek diyen herife bakın :D Ulan aciz olan sizsiniz asıl kuklacıda sizin ne halt olduğunuzu herkes biliyor :D Witchere nasıl yalakalık yapıcağını şaşırmışsın artık onun uydurduğu şeyler yeni bölgede gelcek diyorsun :D Burada hiç kimseyi trollemiyorum zaten tahmin ettiğim şeyleri yazıyorum. Rezil oluyorsun diyor bana :D Rezil olma gibi bir durumum söz konusu bile olamaz geri kafalı herifler sizi :D Oyunda yaptığın şeyleri forumda yazdığın iletileri real hayatında başarı olarak görüyorsan bence sen bir doktora görün :D Suç bendeki burda sizin gibi geri kafalı kro heriflerle tartışıyorum :) Hadi defolun işinize :D
Kullanıcı avatarı
EYUNAL
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen EYUNAL »

lodos53 yazdı:Beyler rica ediyorum karşılıklı tartışmayın konu kitlenmesin, sağlam bi kaynak'tan developerlar'ın uzun zamandır çalıştığını ve ortaya güzel bi güncelleme çıkacağı haberini aldım,bekleyin güzel günler göreceğiz güneşli günler.
Açıkcası sana da pek inanmıyorum güncelleme gelecekse dahi bunu büyük bir gizlilik içinde saklıyorlar. Denetmen dahi olsan gm gelipte ikvye güncelleme gelecek demiyor sana
Geçmişte bazı şeyleri gördüğüm için diyorum. Zaten bu yıl güncelleme gelecekse ya yaz ayınca gelecek ya kış ayında gelecek başka ihtimal yok gibi bir şey o yüzden lütfen tuttu tutturamadı oyunu oynamayın
Kullanıcı avatarı
Rivalxmelodi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

Resim

Arz sancakta kesilen BALKAN'ın isyanı :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

“Genel Etkileşim” sayfasına dön