Yeni bölge yakın!
- aLqoHoLiqq
- İskele Babası
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Kuvay İ Akademi
Re: Yeni bölge yakın!
Yazdım sizlere?aLqoHoLiqq yazdı:eaadullah varsa sen bi alip bizi bilgilendirsene
..
Oyun içerisinde görüştüğüm arkadaştan bizzat bilgi ile,
TTnet MH. ile yapılan görüşmelerde; 'Test yapıldığından dolayı sunucular arada kapatılıyor.' denilmiş..
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
Evet arkadaşlar onu ben söyledim Esedullah'a. TTNET ile bizzat görüştüm ve bu yanıtı aldim. Yanıtı aldığım için sevinmedim çünkü bölgenin geleceğini bir developerden zaten öğrenmiştim.Esadullah yazdı:Yazdım sizlere?aLqoHoLiqq yazdı:eaadullah varsa sen bi alip bizi bilgilendirsene
..
TTnet MH. ile yapılan görüşmelerde; 'Test yapıldığından dolayı sunucular arada kapatılıyor.' denilmiş..
WesTSooN
Daha önce 49. seviye dönemi ve Sığınak-Migrat gelişlerinde yapılan test çalışmalarında Oyuncu-Yetkili birlikteliği ile test sunucular dahi açılmıştı..tedashii yazdı:Evet arkadaşlar onu ben söyledim Esedullah'a. TTNET ile bizzat görüştüm ve bu yanıtı aldim. Yanıtı aldığım için sevinmedim çünkü bölgenin geleceğini bir developerden zaten öğrenmiştim.Esadullah yazdı:Yazdım sizlere?aLqoHoLiqq yazdı:eaadullah varsa sen bi alip bizi bilgilendirsene
..
Bir ikincisi olarak da,
Test dönemlerinde 'sunuculara erişim sağlanamıyordu'..
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN