ESASADAM'ın Günlüğü [KUKLACI]
- jerrymaquire
- Cin Avcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Yokedicidadas`ın günlüğü [KUKLACI]
Başarılı devamı gelir umarım 
Kaybedecek bir şeyinin kalmaması, özgürlük galiba.
- firaridadas
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Voice of Voiceless
şu sıralar oyuna çok giremiyorum girsem dahi çt girmeye çalışıyorum yani düşürdüğüm eşyaları burada baylaşacağım en azından şimdilik böylejerrymaquire yazdı:Başarılı devamı gelir umarım
Sana iyi şanslar o zaman, buna ihtiyacın olacakfiraridadas yazdı:şu sıralar oyuna çok giremiyorum girsem dahi çt girmeye çalışıyorum yani düşürdüğüm eşyaları burada baylaşacağım en azından şimdilik böylejerrymaquire yazdı:Başarılı devamı gelir umarımArtık eşya düşmezse de Allah Kerim
![]()
- firaridadas
- Demirci Çırağı
Evet çok lazım olacakTOLGARDA yazdı:Sana iyi şanslar o zaman, buna ihtiyacın olacakfiraridadas yazdı:şu sıralar oyuna çok giremiyorum girsem dahi çt girmeye çalışıyorum yani düşürdüğüm eşyaları burada baylaşacağım en azından şimdilik böylejerrymaquire yazdı:Başarılı devamı gelir umarımArtık eşya düşmezse de Allah Kerim
![]()
- firaridadas
- Demirci Çırağı
Merhaba günlüğüm seninle son günlerde yaptıklarımı paylaşıyorum.

İlk olarak Oyunda ki ilk kastığım karakter i gördüm ve bir fotoğrafını alayım dedim. O zamanlar tılsım sunucusunda oynadığımı öğrendim

Yardım isteyen birinin dev komodo görevine yardım ettim.

X i gaffara çağırabildiğimi öğrendim çok yardımı oldu saolsun
Sonra bugün oyuna giriş yapar yapmaz biri kafama grup isteği fırlattı bi girdim ki içerdeyiz ama bir terslik vardı...
Grupta hiç şifacı veya tank yoktu !!!
Öğrendim ki 6 büyücü grubuymuş. Aslını söylemek gerekirse çok eğlenceliydi çok seri gittik bosslarda 1-2 kez tekrar denemiş olsakta çok eğlendim
İşte fotoğraflar:

Son zamanlarda pek bişey düşmedi cevap olarak çok şanslı çar falan dediniz nazar deydi helhalde :mrgreen:

Çt den çıktığımızda günlüğümü takib eden birine rastladım pek çok kez beraber çt girdiğimiz birisi ve severim de kendisini kafa adamdır

Bu arada şifacımın migrat görevlerini de bitirdim fakat çt görevlerini alamıyorum. Zincir görev listesinden atladığımı düşündüğüm 1-2 görevi de tamamlayınca şifacımla da poz verdiğimi görebilirsiniz

İlk olarak Oyunda ki ilk kastığım karakter i gördüm ve bir fotoğrafını alayım dedim. O zamanlar tılsım sunucusunda oynadığımı öğrendim

Yardım isteyen birinin dev komodo görevine yardım ettim.

X i gaffara çağırabildiğimi öğrendim çok yardımı oldu saolsun
Sonra bugün oyuna giriş yapar yapmaz biri kafama grup isteği fırlattı bi girdim ki içerdeyiz ama bir terslik vardı...
Grupta hiç şifacı veya tank yoktu !!!
Öğrendim ki 6 büyücü grubuymuş. Aslını söylemek gerekirse çok eğlenceliydi çok seri gittik bosslarda 1-2 kez tekrar denemiş olsakta çok eğlendim

Son zamanlarda pek bişey düşmedi cevap olarak çok şanslı çar falan dediniz nazar deydi helhalde :mrgreen:

Çt den çıktığımızda günlüğümü takib eden birine rastladım pek çok kez beraber çt girdiğimiz birisi ve severim de kendisini kafa adamdır

Bu arada şifacımın migrat görevlerini de bitirdim fakat çt görevlerini alamıyorum. Zincir görev listesinden atladığımı düşündüğüm 1-2 görevi de tamamlayınca şifacımla da poz verdiğimi görebilirsiniz
- firaridadas
- Demirci Çırağı
Az önce zincir görev listesini incelerken beyaz şapkalı adamın kafesini açtıktan sonra bide onunla konuşmam gerektiğini öğrendim :mrgreen: konuşmadığım için görevi alamamışım şimdi şifacımla tekrar migrat girmem gerekecek 
- firaridadas
- Demirci Çırağı
Merhaba günlük
Son günlerde yaptıklarımı seninle paylaşmak isterim.

16m den bir MA gözlük aldım. Yıldızları da toplamaya başladım hani

Gaffara giderken çalan müzikten içiniz mi daralıyor? Keşke başka bir müzik çalsa mı diyorsunuz ? İşte bu oda tam size göre. Bir kere bu odaya gir-çık yapın ve şarkının tadını çıkarın
(oda stuart tarafında 15 dk grubundayken bu odaya giremessiniz)
Büyücümle defalarca çt girmeme rağmen hiç item atmıyor attığı 1 - 2 item var
/color]

(ısrarla sıfır kelvin atıyor acaba birşey mi ima ediyor diye düşünmedim değil :mrgreen: )

Şifacımla kenan atmayı özlemiştim bir el atayım dedim sanırım içerdekiler de bana item atmayı özlemiş

utanmasa o boş olan 2 kutucuğada item koyacakmış

İkisini de tek girişte düşürdüm
Son günlerde yaptıklarımı seninle paylaşmak isterim.

16m den bir MA gözlük aldım. Yıldızları da toplamaya başladım hani

Gaffara giderken çalan müzikten içiniz mi daralıyor? Keşke başka bir müzik çalsa mı diyorsunuz ? İşte bu oda tam size göre. Bir kere bu odaya gir-çık yapın ve şarkının tadını çıkarın
Büyücümle defalarca çt girmeme rağmen hiç item atmıyor attığı 1 - 2 item var

(ısrarla sıfır kelvin atıyor acaba birşey mi ima ediyor diye düşünmedim değil :mrgreen: )

Şifacımla kenan atmayı özlemiştim bir el atayım dedim sanırım içerdekiler de bana item atmayı özlemiş

utanmasa o boş olan 2 kutucuğada item koyacakmış

İkisini de tek girişte düşürdüm
- firaridadas
- Demirci Çırağı
Bu da son günlerde kastığım klan paraları:

- firaridadas
- Demirci Çırağı
Ayriyeten bir lodos arkadaşın tepegöz görevine yardım ettim.
- jerrymaquire
- Cin Avcısı
- Sunucu: Sancak
Şifa ile Gaffar'a git biraz şifaçın zayıf kalmışfiraridadas yazdı:Ayriyeten bir lodos arkadaşın tepegöz görevine yardım ettim.
Kaybedecek bir şeyinin kalmaması, özgürlük galiba.