Heya Emrem Sen unutuLacak AdammısınStoryLine yazdı:Semihcan bizi unutmadığın için teşekkür ederizNedenben yazdı:Durucum GodferyLerıde UnutmaMyrosa yazdı:Başın'da olduğum Real Loncasın'dan'da bu beklenirdi araların da olmamama rağmen Lonca Yetkılılerı ellerınden gelenı yapıyor bu güzel.İttifak şahsımca bir nokta atışı idi keza bu atış ''12'' 'den vurmuş bulunmakta Cesurlar ve Denız Loncasını Tebrık eder Real Lonca Kurucusu Olarak Her zaman yanların da olduğumu belirtmek isterim..Saygılar.Hep kardesdık Ve Bu KardesLıgımızı CozuLmez Bır ZıncırLe BagLadık
4 Buyuk Ittıfakın ıLk Gorevınde Buyuk Basarısı..
- Nedenben
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: HUN
Re: 4 Buyuk Ittıfakın ıLk Gorevınde Buyuk Basarısı..

- dreamtr
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Tr Army
4 Büyük ittifagın ilk basarısımı güldürmeyin adamı böyle salakça bir baslık atarsanız adamlar da yazar sonra da kıvıramazsınız Cesurlar haricinde diger 3 ittifak kurulalı sadece bir kac gun olmus (aydır muhakkak ama ben oyle diyorum varsa itirazı olan beni bulsun) gecip foruma yok soyle buyuguz yok boyle buyuguz diye ahkam keserseniz ben sizi buyulturum merak etmeyin.....
He is a dream,Er ist traume...
IıIKaRaDaYıIıI 49 Lw Savaşçı,
IıIxDreamTRxIıI 49 Lw Büyücü,
GrandEkinoks 49 Lw Şifa,
Kafkaslı 49 Lw Savaşçı...
Abdullah SUCU
GrandEkinoks 49 Lw Şifa,
Abdullah SUCU
-
- Sahaf Yardımcısı
abdullah abi hayırdır kimsenn senle sorunu yokken sen neden bizim sayfamıza girip böyle yorum yapma gereğinde bulundun anlayamadım... loncamız yeni olabilir ama bir çok loncadan üstünüz bunu unutma... senle tartışmayı hayatta istemem bilirsin...
Realxonlyy Bysuskunn
Realxonlyy Bysuskunn
- dreamtr
- FareAdam Düşmanı
Amac tartısmak degil abim zaten bak yukarda da yazdıgım gibi daha 3-5 gun olmus bu loncaların kurulusu daha şimdiden başlamıslar hava atmaya bunlar hos degil yanlıs yorumlanır yanlıs okunur benim ki biraz sert olabilir ama uyarıdır milleti guldurmeyin kendinize ona kızarım ....hasretsuskun yazdı:abdullah abi hayırdır kimsenn senle sorunu yokken sen neden bizim sayfamıza girip böyle yorum yapma gereğinde bulundun anlayamadım... loncamız yeni olabilir ama bir çok loncadan üstünüz bunu unutma... senle tartışmayı hayatta istemem bilirsin...
Realxonlyy Bysuskunn
GrandEkinoks 49 Lw Şifa,
Abdullah SUCU
GrandEkinoks 49 Lw Şifa,
Abdullah SUCU
- StoryLine
- FareAdam Düşmanı
Biz ittifak değiliz ama yeniyiz ha
Güldürmeyin 

GodFreyxKorsaNx
- GodfreyxSpider07
- Demirci Çırağı
Tanımayanlar ve tanımak istemeyenler için (Godfrey kelimesinin eski forumdaki arama sonuçları) =
http://ikvforum.mynet.com/ikv_f/index.p ... on=search2
22 sayfa karıştırmak zor gelebilir ama üşenmeyin tarihimizi öğrenin.
Ayrıca Resmi olarak hiçbir grup,pakt,ittifakta değiliz.
Apo hayırmı neyın var yıne karargah mı oldun bide karargahtan sonra sıra hangı loncada :=)
Sunucu:TıLsım
Karekter:Savaşçı
KıLan:ArzınCocukLarı
Lonca:Hunx
Ayhilal ~~Çığlıkx ~~EMO~~
Şakağımdaki kansa,
O benim gülüşümdür,
Namert sürünmektense,
Erkekçe ölüşümdür...
Karekter:Savaşçı
KıLan:ArzınCocukLarı
Lonca:Hunx
Ayhilal ~~Çığlıkx ~~EMO~~
Şakağımdaki kansa,
O benim gülüşümdür,
Namert sürünmektense,
Erkekçe ölüşümdür...
- dreamtr
- FareAdam Düşmanı
Ne karagahı abim hayırdır???ayhilal yazdı:Apo hayırmı neyın var yıne karargah mı oldun bide karargahtan sonra sıra hangı loncada :=)
GrandEkinoks 49 Lw Şifa,
Abdullah SUCU
GrandEkinoks 49 Lw Şifa,
Abdullah SUCU
Merhabalar
2 küsür yıl bu oyunu oynadım yendim yenildim eglendim üzüldüm her duyğuyu yaşadım ama unutulmasınki her başlanğıcın bir sonu vardır tek yıkılmaz ALLAH var üstünlük hiç kimseye mahsus degildir...
Her iki klandada çocukta çok çocuk beyinlide çok ne büyüge nede küçüge saygı var öyle bi ortamda sayğıda olmaz sevgide sadece diyecegim tek kelime var.......
DÖNÜNDE Bİ ARKANIZA BAKIN SANAL Bİ OYUNDAKİ TUŞLARA BASARAK BEN İMPARATORUM EN GÜÇLÜ LONCAYIM DEMEKLE GEMİ YÜRÜMÜYOR
2 küsür yıl bu oyunu oynadım yendim yenildim eglendim üzüldüm her duyğuyu yaşadım ama unutulmasınki her başlanğıcın bir sonu vardır tek yıkılmaz ALLAH var üstünlük hiç kimseye mahsus degildir...
Her iki klandada çocukta çok çocuk beyinlide çok ne büyüge nede küçüge saygı var öyle bi ortamda sayğıda olmaz sevgide sadece diyecegim tek kelime var.......
DÖNÜNDE Bİ ARKANIZA BAKIN SANAL Bİ OYUNDAKİ TUŞLARA BASARAK BEN İMPARATORUM EN GÜÇLÜ LONCAYIM DEMEKLE GEMİ YÜRÜMÜYOR
Sunucu : Tılsım
Klan : Arzın Çocukları
Klan : Arzın Çocukları
- Nedenben
- Yasemin'in Gözcüsü
- Lonca: HUN
Yurumuyen Gemıyı HerturLu Yuruturuz Rahat OL Sen OkMusti yazdı:Merhabalar