Bizim forumda nostradamus çok zaten sürekli bir şeyler uyduruyorlarmobilsorun yazdı:Sözümün arkasındayım hâla :twisted:LEPRECHAUN yazdı:En cok da sen uzuluceksin kapanacak diyordun ya hani kehanetin gercek olmayacakmobilsorun yazdı:ayrupa ayrupa duy sesimizi , iste bu turklerin ayak sesleyi
Ttnet ile ikv yi konustuk.
- Camokaa
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Tek Tabanca
Re: Ttnet ile ikv yi konustuk.
Yiheeeeeeeeytt ulaan ! Savuluun !

Döverim ülen,hepinizi döverim !

aynı ttnet ile sayısız defa ikv hakkında konuştum tüm mercilere derdimi anlatmama rağmen neden bahsettiğinizi anlamıyoruz ikv ttnet bünyesinde değil gibi deli saçması yanıtlar aldım. sizin duyumlarınızada saygı duyuyorum fakat inandırıcı gelmiyor ne yazıkki.
mevlüt abi ile twitter üzerinden konuşmalarımda oyunun son evresine ulaşmasada devamı gelmesinin çok zor olduğunu söylemişti
mevlüt abi ile twitter üzerinden konuşmalarımda oyunun son evresine ulaşmasada devamı gelmesinin çok zor olduğunu söylemişti

Size yapılan en ufak bir yardımı sakın unutmayınız, yaptığınız en büyük yardımı ise hiçbir vakit hatırlamayınız...

Size yapılan en ufak bir yardımı sakın unutmayınız, yaptığınız en büyük yardımı ise hiçbir vakit hatırlamayınız...
- HollyShit
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Kuklacı
TTNET sadece yayıncı yani reklam gibi bir şey. Sobee işin asıl kısmı geliştiricisi. Sonuçta ekibin başında hala bir developer yani geliştirici var. Bu adam da her gün orada oturup çay içiyor değil ya. İlla ki yapılan bir çok şey vardır fakat bildiğimiz gibi ar-ge olayları çok uzun sürüyor. Yeni gelecek paket içeriğine, eksi oyun hatalarının giderilmesi de eklenecekse daha uzun sürer. Bir yandan da arz talep meselesi bu. Ne kadar çok istek gelirse oyun o kadar geliştirilmeye açık olur.aaasd yazdı:aynı ttnet ile sayısız defa ikv hakkında konuştum tüm mercilere derdimi anlatmama rağmen neden bahsettiğinizi anlamıyoruz ikv ttnet bünyesinde değil gibi deli saçması yanıtlar aldım. sizin duyumlarınızada saygı duyuyorum fakat inandırıcı gelmiyor ne yazıkki.
İstanbul Kıyamet Vakti Oyunu’nun Derindeki Sır genişleme paketiyle (Ver 3.0) ilk bölümler olan Eminönü, Antrepo, Mısır Çarşısı, Labirent, Meteor Bölgesi ve Sivriada bölgelerine ek olarak devasa bir bölge olan Yeraltı Bölgesi eklenmiştir.
Grup Bölgeleri özel sürümüyle birlikte ayrı ayrı iki grup bölgesi (instance) olan Miğrat ve Sığınak bölümleri de eklenmiştir. En son genişleme paketi Çemberlitaş Özel Sürümü ile birlikte Çemberlitaş grup bölgesi de eklenmiştir.
Oyuna olan ilgiye paralel olarak, gelecekte yeni bölümler açılmaya devam edecektir. Yeni eklentiler için web sitemizi takip ediniz.
Belirtildiği gibi www.istanbuloyun.com adresindeki "Destek" bölümünden kaynağına ulaşabilirsiniz.
Ayrıca sorduğunuz sorulara TTNET cevap vermez geliştirilecek ya da geliştirilmeyecek diye. Bunu yapması gereken ekip Sobee ekibi. Zaten yıllardır beklenen bir çok şey var oyuna dair. Oyun bu haldeyken Dünya pazarına açılması, 68 model chevrolet impala'nın son model diye piyasaya sürülmesi gibi bir şey olur.
Oyun motoru çok eski. Öncelikle bunu giderilmesi gerekiyor. Oyun motoru güncellenirse, her şey daha güzel olacaktır. Tabii birileri paraya kıyabilirse. Örneğin yayıncılar.. @TTNET.
Hiçbir şey başladığı gibi bitmez hayatta.
Ya hedeflediklerimiz ya biz biteriz daima.
Bir şeyi bıkmadan istemek,
Daima kazanmak için bir çabadır insana.
Ya hedeflediklerimiz ya biz biteriz daima.
Bir şeyi bıkmadan istemek,
Daima kazanmak için bir çabadır insana.
- LEPRECHAUN
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Deva
Yukarda belirttigim gibi versiyon ve isim degisikliginden bahsedildi yahu yalan soylemiyorum. Hatta burdab bizler icin bilgi verilmesi icin söz aldim.

LEPRECHAUN
- LEPRECHAUN
- Dış Şehir Gezgini
Eger aramak isteyen varsa ttneti , ttnet e ait bir urunun gelisimi hakkinda bilgi almak istiyorum gibisinden konusun yonlendirirler.

LEPRECHAUN
- Barbarosxhizir
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Meran
- Lonca: Vuslatt
kardeşim sana inanıyorum da kafanı bu tür seylerle yormamani tavsiye ediyorum gelistiyse ve vaktin olursa oyna hatta eger üniversite hazırlığı icerisindeysen ara vermeni oneririmLEPRECHAUN yazdı:Yukarda belirttigim gibi versiyon ve isim degisikliginden bahsedildi yahu yalan soylemiyorum. Hatta burdab bizler icin bilgi verilmesi icin söz aldim.

- Barbarosxhizir
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Meran
- Lonca: Vuslatt
kardeşim sana inanıyorum da kafanı bu tür seylerle yormamani tavsiye ediyorum gelistiyse ve vaktin olursa oyna hatta eger üniversite hazırlığı icerisindeysen ara vermeni oneririmLEPRECHAUN yazdı:Yukarda belirttigim gibi versiyon ve isim degisikliginden bahsedildi yahu yalan soylemiyorum. Hatta burdab bizler icin bilgi verilmesi icin söz aldim.

- LEPRECHAUN
- Dış Şehir Gezgini
Unuversite biteli 3 yil olduBarbarosxhizir yazdı:kardeşim sana inanıyorum da kafanı bu tür seylerle yormamani tavsiye ediyorum gelistiyse ve vaktin olursa oyna hatta eger üniversite hazırlığı icerisindeysen ara vermeni oneririmLEPRECHAUN yazdı:Yukarda belirttigim gibi versiyon ve isim degisikliginden bahsedildi yahu yalan soylemiyorum. Hatta burdab bizler icin bilgi verilmesi icin söz aldim.

LEPRECHAUN
- kordugum
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Eminönü
Aradım dedim bana Nihat Özpay'ı bağlayın orda çalışan müşteri hizmetlerindeki bayanda dediki lütfen mesai saati içerisinde arayın dedim ulan senmisin benim nihat hacıma bağlamayan başladım buna şey yapmaya sonra beni birine bağlamış kel sakallı bir adam öleceksin filan dedi sen mi öldürcen dedim keltoş kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş oda dediki beyefendi dediki kamera şakası filan yapıyoruz dedi el salla dedim senmisin bana şakan başladım saydırmaya neyse dedim Nihat Özpay'a bağla adamı sinir etme zor bela bağladı dedi bağladım konuş filan garip adam çıktı Nihat olmadığını anladım ama sormaya başladım dedim arkadaş neden oyunla ilgilenmiyorsunuz,oyun versiyon atlayacakmış felan ilk başta grip olmuş filan sandım yok la bu Nihat değilmiş dedim oyun gelişmiycek artığğ filan diyordu sonra ben bu sesi birine daha benzettim evet evet o oydu lan biliyordum adım gibi emin olmasamda o o kişiydi o uzun saçlı gorgar kara kürşad karamamakoğluydu anladım dedim yeni oyun yapıyormuşsun bi hayırlı olsun filan diyemedik pat suratıma kapattı.Ondan sonra yine müşteri hizmetlerine geldim buyğrrun efenim nasıl yardımcı olayım felan derken beni tivibu hizmetlerine bağlamış dedim başlarım arkadaş tivibu istemiyem ben tivim yokki benim hem neyse sinirlendim kapattım,işte ttnetin yapacağı işte bu olur ancak ttnete bir lafım var "ikvnin adını değiştirmeyi ve versiyon atlatmayı acilen bırakmalısın." niye yazdım la bunu ben,benim telefonum yokki hem : (LEPRECHAUN yazdı:Eger aramak isteyen varsa ttneti , ttnet e ait bir urunun gelisimi hakkinda bilgi almak istiyorum gibisinden konusun yonlendirirler.
- Camokaa
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Tek Tabanca
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:kordugum yazdı:Aradım dedim bana Nihat Özpay'ı bağlayın orda çalışan müşteri hizmetlerindeki bayanda dediki lütfen mesai saati içerisinde arayın dedim ulan senmisin benim nihat hacıma bağlamayan başladım buna şey yapmaya sonra beni birine bağlamış kel sakallı bir adam öleceksin filan dedi sen mi öldürcen dedim keltoş kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş oda dediki beyefendi dediki kamera şakası filan yapıyoruz dedi el salla dedim senmisin bana şakan başladım saydırmaya neyse dedim Nihat Özpay'a bağla adamı sinir etme zor bela bağladı dedi bağladım konuş filan garip adam çıktı Nihat olmadığını anladım ama sormaya başladım dedim arkadaş neden oyunla ilgilenmiyorsunuz,oyun versiyon atlayacakmış felan ilk başta grip olmuş filan sandım yok la bu Nihat değilmiş dedim oyun gelişmiycek artığğ filan diyordu sonra ben bu sesi birine daha benzettim evet evet o oydu lan biliyordum adım gibi emin olmasamda o o kişiydi o uzun saçlı gorgar kara kürşad karamamakoğluydu anladım dedim yeni oyun yapıyormuşsun bi hayırlı olsun filan diyemedik pat suratıma kapattı.Ondan sonra yine müşteri hizmetlerine geldim buyğrrun efenim nasıl yardımcı olayım felan derken beni tivibu hizmetlerine bağlamış dedim başlarım arkadaş tivibu istemiyem ben tivim yokki benim hem neyse sinirlendim kapattım,işte ttnetin yapacağı işte bu olur ancak ttnete bir lafım var "ikvnin adını değiştirmeyi ve versiyon atlatmayı acilen bırakmalısın." niye yazdım la bunu ben,benim telefonum yokki hem : (LEPRECHAUN yazdı:Eger aramak isteyen varsa ttneti , ttnet e ait bir urunun gelisimi hakkinda bilgi almak istiyorum gibisinden konusun yonlendirirler.
Yiheeeeeeeeytt ulaan ! Savuluun !