Tek kesilebilecek bosslar
- Camokaa
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Tek Tabanca
Re: Tek kesilebilecek bosslar
Bu tarz kesimleri olan arkadaşlar varsa paylaşabilirler
Yiheeeeeeeeytt ulaan ! Savuluun !

Döverim ülen,hepinizi döverim !

Kardeş her yerde seni görüyorum ama nasıl 75 iletin oluyor.Camokaa yazdı:Bu tarz kesimleri olan arkadaşlar varsa paylaşabilirler
- Camokaa
- Sahaf Yardımcısı
Forumda yeniyim kardeşim ve biraz hevesliTOLGARDA yazdı:Kardeş her yerde seni görüyorum ama nasıl 75 iletin oluyor.Camokaa yazdı:Bu tarz kesimleri olan arkadaşlar varsa paylaşabilirler

Neyse Müftü Bey gelmeden dağılalım.Camokaa yazdı:Forumda yeniyim kardeşim ve biraz hevesliTOLGARDA yazdı:Kardeş her yerde seni görüyorum ama nasıl 75 iletin oluyor.Camokaa yazdı:Bu tarz kesimleri olan arkadaşlar varsa paylaşabilirler![]()
- Camokaa
- Sahaf Yardımcısı
Haklısın müftüylede tanıştım çok iyi biriTOLGARDA yazdı:Neyse Müftü Bey gelmeden dağılalım.Camokaa yazdı:Forumda yeniyim kardeşim ve biraz hevesliTOLGARDA yazdı:Kardeş her yerde seni görüyorum ama nasıl 75 iletin oluyor.Camokaa yazdı:Bu tarz kesimleri olan arkadaşlar varsa paylaşabilirler![]()

Onu daha tam olarak tanımadığın belli oluyor.Camokaa yazdı:Haklısın müftüylede tanıştım çok iyi biriTOLGARDA yazdı:Neyse Müftü Bey gelmeden dağılalım.Camokaa yazdı:Forumda yeniyim kardeşim ve biraz hevesliTOLGARDA yazdı:Kardeş her yerde seni görüyorum ama nasıl 75 iletin oluyor.Camokaa yazdı:Bu tarz kesimleri olan arkadaşlar varsa paylaşabilirler![]()
![]()
Bu arada "Kuklacı" yı nasıl kestiğini ve nerede bulduğunu açıklar mısın.
Müftü,Müfit,Müfeşekkir,Mütefekkir,Müteşekkir,Müfüt onun sadece maskelerinden biri,o maskelerin altında bir FY var ve FY'lerin sayısı 666 değildir,999'dur.Joker gibidir,iyi görünür,dost canlısı görünür ama o makyajın altında bambaşka bir insan yatar.
Müfti abi eğer bir gün kitap raflarında MUTEFEKKİR'in Sırrı adlı kitabı görürsen al onu
Müfti abi eğer bir gün kitap raflarında MUTEFEKKİR'in Sırrı adlı kitabı görürsen al onu

Mustafa Kemal ATATÜRK!
- Camokaa
- Sahaf Yardımcısı
Haklısın kardeşim orda bir amatörlük yapmışım ama oyunda bile süregelen bir şey bu kuklacı derler hep hadi seçilmişi diyelim seni mi kırıcamTOLGARDA yazdı:Bu arada "Kuklacı" yı nasıl kestiğini ve nerede bulduğunu açıklar mısın.

- Camokaa
- Sahaf Yardımcısı
666 MI bir sublim sezdim kardeşim yapma bunlarıSparineus yazdı:Müftü,Müfit,Müfeşekkir,Mütefekkir,Müteşekkir,Müfüt onun sadece maskelerinden biri,o maskelerin altında bir FY var ve FY'lerin sayısı 666 değildir,999'dur.Joker gibidir,iyi görünür,dost canlısı görünür ama o makyajın altında bambaşka bir insan yatar.