İmzaya mı ihtiyacınız var?
- Ganoderma
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Never Say Never
Re: İmzaya mı ihtiyacınız var?
DAZGİR ismine de bir imza yapabilir misin fon farketmez.
Teşekkürler Emeğine sağlıkTOLGA yazdı:Umarım beğenirsin, elimden geldikçe Şifacı temalı ve hareketli bir imza tasarlamaya çalıştım.resp0nse yazdı:reSpOnSe şifacı temalı yaparsan sevinirim hareketli
reSpOnSe
2006-2016
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
1. 
1.
Her ikisine de Ali BARIŞAN yazabilir misin kardeşim?

1.

İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
- showmaster
- FareAdam Düşmanı
Kolay öğrenen birisiyimdirTOLGA yazdı:Bu balıklar her denizde, gölde, derede bulunmaz. Bulunması ve tutulması zor balıklar. Bulmak için 5 ay, tutabilmek için ise 1 sene harcadım.showmaster yazdı:Bana balık verme bana balık tutmasını öğret :mrgreen:
Çok teşekkür ederim böyle duyarlı davrandığınız için. En yakın zamanda öğretmeyi bende isterim, elimden geldikçe.showmaster yazdı:Kolay öğrenen birisiyimdireline emegine sağlık tekrar bu kadar kişinin işini gördün oyunun yoneticileri bile bu kadar ilgilenmezken
İstediklerini yapmaya çalıştım. İkinci imza benim imzamın aynısı olduğu için renk değişikliği yaptım.Esadullah yazdı:1.
1.
Ali Barışan

Ali Barışan

Rica ederim, beni tercih ettiğin için asıl ben teşekkür ederim.resp0nse yazdı:Teşekkürler Emeğine sağlık![]()
İstediğiniz yazı tipinde ve renginde yapmaya çalıştım. Umarım beğenirsiniz.EYUNAL yazdı:İmzanda kullandığın fonu EYUNAL veya eyunal yazarak buraya atarmısın rengi beyaz olabilir (:
Eyunal

Yalnızca isim belirtmişsiniz, hoşlanır mısınız bilmiyorum ama beğenmezseniz bildirin tekrar yaparım. Umarım beğenirsiniz.Ganoderma yazdı:DAZGİR ismine de bir imza yapabilir misin fon farketmez.
DAZGİR

teşekkür ediyorum tam istediğim gibi olmasda istediğimden aşşağı olmamış saol 

Size yapılan en ufak bir yardımı sakın unutmayınız, yaptığınız en büyük yardımı ise hiçbir vakit hatırlamayınız...

Size yapılan en ufak bir yardımı sakın unutmayınız, yaptığınız en büyük yardımı ise hiçbir vakit hatırlamayınız...