Power düğmesi mi?MaHKuMII yazdı:Ben kendimi söylemiyim ama üstüne bastıra bastıra bilgisayar programcısı olduğumu söyledim ama nafile. Bilgisayarda power düğmesinin nerde olduğunu bilmeye nler bu oyunda yönetici oldu zamanında.![]()
Sobee Varmış Ama...
-
- FareAdam Düşmanı
Re: Sobee Varmış Ama...
TTNET devletin değil yani tam olarak değil satılmış bir firmadır Türk telekomTOLGARDA yazdı:Nihat Abi'ye sormuştum bunu şuan Sobee'nin satılması mümkün değil çünkü Türk Telekom'a bağlı Türk Telekom'da bir devlet kurumu sadece hissesi kiraya verilir ki o zaman bana Sobee'yi alabilmek için TTNET'i satın alması gerektiğini söylemişti.YemeLik yazdı:medbeyte gamese satsalar bari napacak la sobee 2 tane rpgyi biriyle ilgilenemiyor daha?
Not;EYUNAL yazdı:TTNET devletin değil yani tam olarak değil satılmış bir firmadır Türk telekomTOLGARDA yazdı:Nihat Abi'ye sormuştum bunu şuan Sobee'nin satılması mümkün değil çünkü Türk Telekom'a bağlı Türk Telekom'da bir devlet kurumu sadece hissesi kiraya verilir ki o zaman bana Sobee'yi alabilmek için TTNET'i satın alması gerektiğini söylemişti.YemeLik yazdı:medbeyte gamese satsalar bari napacak la sobee 2 tane rpgyi biriyle ilgilenemiyor daha?
Ufak bir araştırma ile 21 yıllığına satıldığı/kiralandığını öğrendim.