Seni Bekliyoruz
- turkneferi
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Baskent06
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Seni Bekliyoruz
Hazirandaturkneferi yazdı:Ne zaman başlayacaktınız ?
- TriBaLEnFeKsYoN
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Lonca: <Eski ve Arkadaşları>
- Discord: tribalenfeksyon22412
Şu anda 11 kişiyiz Eminönü'nde loncamızı açmaya karar verdik Facebook grubumuzdan birbirimizle irtibatımızı koparmıyoruz... Arada sırada destek ekibi olarak seçerek Eminönü sunucusuna taşıdığımız çarlarımızla toplanıyoruz ve birlikte oynuyoruz... Haziranda başlıyor ve SENİ BEKLİYORUZ....

Ne İtemler gördüm içinde adam yok;... Ne Adamlar gördüm üstünde İtem yok...
- TriBaLEnFeKsYoN
- Şarapçı'nın Sırdaşı
katılmayı çok istiyorum .eminönünde ortalama charlarım var ama eğer isterseniz sancakta veya sunucu farketmez yeni kurarım.seve seve katılırım.yaş 16 olmasını sıkıntı etmemeniz temennisi ile... 
Sahira
Stodig
drNOVALGİN
Stodig
drNOVALGİN
Kardeşim bi şansını dene derimsaglam yazdı:katılmayı çok istiyorum .eminönünde ortalama charlarım var ama eğer isterseniz sancakta veya sunucu farketmez yeni kurarım.seve seve katılırım.yaş 16 olmasını sıkıntı etmemeniz temennisi ile...
- IIIxYeNiCeRixIII
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Karaköy
- Klan: Lodos
Bende uzun zamandır ikv oyuncusuyum 39 dan beri oynuyorum bu sene hem oyunda yalnız kalmam hiç bir dostum olmaması ve de oyundan sıkılmam sonucu bıraktım böyle bir ortam şansı bulmak heralde çok büyük şans katılmayı çok arzu ederim yaş sıkıntı edermi bilmiyorum 17 ama küfürden zaten nefret ederim uyum sağlayabileceğimden eminim 
- TriBaLEnFeKsYoN
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Yaş sınırımız var aslında fakat konu sahibi arkadaşa özel masaj atmanı öneririm...IIIxYeNiCeRixIII yazdı:Bende uzun zamandır ikv oyuncusuyum 39 dan beri oynuyorum bu sene hem oyunda yalnız kalmam hiç bir dostum olmaması ve de oyundan sıkılmam sonucu bıraktım böyle bir ortam şansı bulmak heralde çok büyük şans katılmayı çok arzu ederim yaş sıkıntı edermi bilmiyorum 17 ama küfürden zaten nefret ederim uyum sağlayabileceğimden eminim

Ne İtemler gördüm içinde adam yok;... Ne Adamlar gördüm üstünde İtem yok...
- kurtcuozii
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Ben oyuna ilk girenlerdenimdir lakin ezelden beri arzım.Arz olsaydınız iyi olabilirdi yine de umarım amacınıza ulaşırsınız eski oyuncuları oyunda tutmak gerek fakat bir FreDDy bir SAYGINBEY bir fafa bulmanız zor görünüyor. Bu sağlam arkadaşlarımızın oyuna dönmesi imkansız gibi birşey. Saygılar.

Afanesiyevo
dostum ben meyveliDOMATES sen lodos değil misin geçen junon attık bi kaç el ?kurtcuozii yazdı:Ben oyuna ilk girenlerdenimdir lakin ezelden beri arzım.Arz olsaydınız iyi olabilirdi yine de umarım amacınıza ulaşırsınız eski oyuncuları oyunda tutmak gerek fakat bir FreDDy bir SAYGINBEY bir fafa bulmanız zor görünüyor. Bu sağlam arkadaşlarımızın oyuna dönmesi imkansız gibi birşey. Saygılar.