Öncelikle sunu soylemelıyımkı arkadaşlar zaten bu yaptıgınız sey baslı basına guzel sonucta buna mecbur degılsınız.
Fakat bu oyunun oynanabılır kalması ve daha cok zevk vermesı ıcın bırılerının bunlara onayak olması lazım. kendı adıma kadımden once plus paketle oyuna gunde 4-5 saatımı ayırıp ıyı zaman gecırıyordum.fakat bu grevden sonra oyundan cok sogudum acıkcası cunku zaten oncekı boss grevlerındekı gıbı 2-3 grupla kesılecek bı yaratık degıl bukadar grubu bı araya getırmekte meranda neredeyse ımkansız sızde bende bır gorevı yapamadıgımızda neler hıssetıgımızı bılıyorsunuz.
Oyunda 30 yas uzerı ben ve benım gıbı cok fazla ınsan oldugunu sanmıyorum,nıtekım bu oyunu daha guzel ve anlamlı kılmakta bızelere baglı.gorevlerı yapıp oyunun asıl amacı olan klan savaslarına daha cok zaman ayırabılmek ıcın bırlık olmak sart sonucta bu bır oyun ve oyunlar keyıf almak ıcındır umarım oyuna ılk basladıgımız gunku heyecanı yenıden bulmak ıcın herkes uzerıne dusen gorevı yapacaktır.
Aksi halde bu oyun asıl amacı olan keyif vermek yerıne kasvetlı ve sıkıcı olarak kalacaktır.
Darkpanter-Darkweader-ötenazi
RKG (Rutin Etkinlik Günleri) ye Üye alımları yapılmaktadır.
- xrtoo
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: RKG (Rutin Etkinlik Günleri) ye Üye alımları yapılmaktadır.
Benim Gözümde Adam Gibi Adam Olanlar Yazsın Diğerleri Vaktimi Çalmasın
Kimseye Ait olmam Herkese Sahip Olurum
Kimseye Ait olmam Herkese Sahip Olurum
-
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Meran
Keske bu etkınlık zamanında olsaydı rasaaaaa ve bazı kısılerın yeptıgı serefsızlıkler ortaya cıkmazdı. Herkes benı sucladı kadımı kacırdıgım ıcın sen ı kere geldın destege dedıler. Olay şöyle gelıstı. Dişixkartal ın gorev grubundaydım 3,gorev grubu bızdeydı.Gıttık Choosenslere kestım ghost arkadsımınızın babası rahatsızlık gecırdı o cıktı sıfaarınında kaldırması yoktu dıye hepsı oldu orda daha kesemedık.Bır dahakı gıdısımızde dısıxkartal a pm attım var mı dıye gore var dedı bana.muhurluye gıttım grup dedım dısıxkartal grubu dorleo kuruyor dedı grup dolu ne yapabılırım dedı bana .Gırdım amasyalıxraul un grubuna yıne destege gıttım . oyuna her gırısımde dısıxkartal a pm attım ve bana bana her seferınde tamam dedı .meger benım yerıme dorleo dıye bı sıfacı gırmıs o gruba onu sonra ogrendım. dorleo bana dedıkı kadımı kacırma keselım bosver ben kımsenın hakkını yemem 2. grubu sen kur o gruba kesecez tamam dedım.aslında kabul etmeyecektım.gorevı olan arkadaslar var dı bıse demedım kadımı o gun kestık sıra bıze geldı .her taraftan bır ses cıkıyor. o sure zarfında 6-7 kere destege gıttım ben .khollardan bırı dedı bıze kesılcek amasyalıxraul dedı bıze kesılcek beyler dedım sırayı bekleyın Dorleo cıkıpta deseydı Kutuplardaxşota ya kesılcek sozunde dursaydı orda bı sorun cıkmazdı .Dun aksam da gm nın sayesınde kadım kesıldı ben kendı gorevımı yapmayacagım ama her seferınde rassssaaaaa gm nın elıne sıgınacak arkamdan hırsız dedıler bı tane ıspat etsınler hırsızlımı butun carlarımı sılıp oyunu bırakacagım.15 yasında kucuk cocuklara uydu rassaaaa .herkesın onunde char+parasına kanatmasız vs teklıf edıyorum ona. en azından yenersem belkı agzı susar belkı.Demek rızede caydan baska basbakan basbakandan baska haysıyetsızlerde yetısıyormus.İftira atmakla oymaz rasssaa gececeksın o ıslerı
-
- Kadim Hidra Avcısı
Kutuplarda seni dışladılar diye bölesine anlamlı organizasyonu bozamazsın.
ÇAKTIMI BEYNİĞİ PATLATIRIM.
ÇAKTIMI BEYNİĞİ PATLATIRIM.
- quasimoodo
- Salgın Koruyucusu
- Klan: Lodos
Redsx loncasının etkinlikten çekilmesi sebebiyle görev grupları yeniden düzenlenmiştir:
1.Görev Grubu
-Warlordsx loncasından bir kişi
-Lazurix loncasından bir kişi
-Kurmayx loncasından bir kişi
-Vipx loncasından bir kişi
-Dreamteamx loncasından bir kişi
-Betax loncasından bir kişi
2.Görev Grubu
-Kuzeyx loncasından bir kişi
-Zamanx loncasından bir kişi
-Cptblack
-Korleg
3.Görev Grubu
-Bykush
4.Görev Grubu
-Waffenxhimotep
-Xxkumandanxx
-Türev
-Waffenxsfenks
1.Görev Grubu
2.Görev Grubu
-Cptblack
-Korleg
3.Görev Grubu
-Bykush
4.Görev Grubu
-Waffenxhimotep
-Xxkumandanxx
-Türev
-Waffenxsfenks
- SeRRuh
- Sivri Ada Kaşifi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Utopia
- Discord: sahinmur4t
Şerruhhh Savaşçı Arz kayıt yaptırmış olmam gerekiyor fakat ismimi göremedim ! ilgililere duyurulur ...
- hicretsidan
- Teşkilat Neferi
Hicret 49 LWL SAVAŞÇI ARZ İSTENİLEN ZAMAN GELEBİLİRİM...
- quasimoodo
- Salgın Koruyucusu
arkadaşlar sabırlı ve kararlı olun.bu etkinlik 1 ay boyunca devam edecektir.görevi olmayan oyunsever görevi olmayan karakteriniz kalmayacak.
- quasimoodo
- Salgın Koruyucusu
yurdışında ikamet eden 2 arkadaş foruma giremediğinden kaydını ben açıklıyorum...
Aşkımınbüyüsü Klansız Büyücü
Livexaskınbuyusu Klansız Büyücü
bütün gece oyunda olabilceklerini beyan ettiler..Meran halkına duyurulur...
Aşkımınbüyüsü Klansız Büyücü
Livexaskınbuyusu Klansız Büyücü
bütün gece oyunda olabilceklerini beyan ettiler..Meran halkına duyurulur...
- DjYaNdAnGeL
- Cin Avcısı
Antekeli 49 LeweL.....ArZ....Savaşcı.....
DjYaNdAnGeL 49 LewweL..Lodos..Buyucu... (İSTENİLen HerZaman Oyuna GirebiLirim...)
DjYaNdAnGeL 49 LewweL..Lodos..Buyucu... (İSTENİLen HerZaman Oyuna GirebiLirim...)
djYanDanqeLL - AntekeLi- -
-
- İri Fare Avcısı
vandervart sen bırsey bılmıyorsun olup bıtenler hakkkında bosa yorum yapma bu olaı en ıyı dısıkartal anlatır o da imanlı tarafına gelırse anlatır. Ben kadım derdınde dılım ılk bız ve arkadaslarımız kestı bunu 4 carın görevıı ettım onun ıcın bılıp bılmeden yorum yapma kac kısı bana pmm attı bızı kadımın oraya goturup yardım etmemızı ıstıyorlar ve onu bana dıyenlerın gorevlerı yapılmıyor.RKG guzel bır etkınlık ama onu yapanların arasında cok serefsı var iftıra atmakla olmuyor bu ısler adam bana resmen hırsız dedi