arzlodos yazdı:Mareşal olmak için 72 tane 49 level çarın olacak. Ve her bir çar 1521 kp üzeri olacak. Sonra bunların hepsine plus paket almıyacaksın gerek yok.1 aylık 100 tl harcamaya değmez bu oyuna Sonra kendine plus paket ve x2 arttırıcı alacaksın. Bu 72 çarı günde 7 kere tekrarlı şekilde keseceksin.günlük 300.000 kp civarı gelecek.
( 72x600x7=~302.400 )
1 ay sonra mareşal olmuş olacaksın sonunda.
( 302.400x30= 9.072.000 )
Fake mareşaller :)
Re: Fake mareşaller :)
A R Z L O D O S
- kordugum
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
10 hesaba plus alsan 10x11~110
100 lira veren 210 lirada verir.Eğer çarı nadasa bırakmayacaksan öbür türlü çok zahmetli olur.72 çara girip çıkana kadar ilk girdigin hesabın karizması gelir.
100 lira veren 210 lirada verir.Eğer çarı nadasa bırakmayacaksan öbür türlü çok zahmetli olur.72 çara girip çıkana kadar ilk girdigin hesabın karizması gelir.
Mantık hatası yaşıyon galiba aynı giriş aynı sonuç sadece fark plus almıyon.kordugum yazdı:10 hesaba plus alsan 10x11~110
A R Z L O D O S
- Ssaqula
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Diriliş Ertuğrul
Vaktinde rütbelerin sahteliğinden yakınırdık, artık rütbe kasacak oyuncu bile kalmadı, çok acı...
Kim Allah’a kavuşmayı severse, Allah da ona kavuşmayı sever.
Hz. Muhammed (s.a.v)
İnsanları düzeltebilmeniz için önce kendinizi ıslah etmeniz gerekir.
Hz. Ömer (r.a)
2009...
Hz. Muhammed (s.a.v)
Hz. Ömer (r.a)
2009...
- Ssaqula
- Işık Hanım'ın Elemanı
Biraz umut var o zaman. Gülsem mi ağlasam mı bilemedim deSerinplay yazdı:Öyle deme geçenlerde gördüm.Adam 100 tane karakteri Klan Parası için 49 yapmış ilgilenen var mı diye yazıyorduSsaqula yazdı:Vaktinde rütbelerin sahteliğinden yakınırdık, artık rütbe kasacak oyuncu bile kalmadı, çok acı...
Hz. Muhammed (s.a.v)
Hz. Ömer (r.a)
2009...
Hz. Muhammed (s.a.v)
Hz. Ömer (r.a)
2009...
400 karakteri bırakmış biriyim tat vermiyor artık kp kastırmazlardı bana ne tartışmalar dönerdi güzel günlerdi.Ssaqula yazdı:Biraz umut var o zaman. Gülsem mi ağlasam mı bilemedim deSerinplay yazdı:Öyle deme geçenlerde gördüm.Adam 100 tane karakteri Klan Parası için 49 yapmış ilgilenen var mı diye yazıyorduSsaqula yazdı:Vaktinde rütbelerin sahteliğinden yakınırdık, artık rütbe kasacak oyuncu bile kalmadı, çok acı...
şimdi bomboş herşey heryer.
sadece kp kasanlar bilirki kpye karışanlar aslında oyunun en büyük zevkiydi çünkü sadece kasmak bir yerden sonragerçekten sıkıyor.
3 ayda felan toplamda 100 milyon kp kastık 100den fazla kişiyle tartıştık falan felan sonra sıktı bıraktık en son karakterime 20m kp yaptım ve noktaladım.
zaten yaşadıklarımı anlatsam haykıra haykıra gülersiniz urfalı ve 10-15 arası çocukların olduğu bir sunucuda kp kasabilene nayloncu değil emektar denir
Sorun Kim Olduğunda Değil Yaptıkların Seni Diğerlerinden Ayırır.
- Ssaqula
- Işık Hanım'ın Elemanı
Tarih reel de olduğu gibi burda da herşeyin tadı tuzu resmen, eski günler kalmadı artık dostum, iyi insanlar iyi atlara binip gittiler...0LIVERA yazdı:400 karakteri bırakmış biriyim tat vermiyor artık kp kastırmazlardı bana ne tartışmalar dönerdi güzel günlerdi.Ssaqula yazdı:Biraz umut var o zaman. Gülsem mi ağlasam mı bilemedim deSerinplay yazdı:Öyle deme geçenlerde gördüm.Adam 100 tane karakteri Klan Parası için 49 yapmış ilgilenen var mı diye yazıyorduSsaqula yazdı:Vaktinde rütbelerin sahteliğinden yakınırdık, artık rütbe kasacak oyuncu bile kalmadı, çok acı...
şimdi bomboş herşey heryer.
sadece kp kasanlar bilirki kpye karışanlar aslında oyunun en büyük zevkiydi çünkü sadece kasmak bir yerden sonragerçekten sıkıyor.
3 ayda felan toplamda 100 milyon kp kastık 100den fazla kişiyle tartıştık falan felan sonra sıktı bıraktık en son karakterime 20m kp yaptım ve noktaladım.
zaten yaşadıklarımı anlatsam haykıra haykıra gülersiniz urfalı ve 10-15 arası çocukların olduğu bir sunucuda kp kasabilene nayloncu değil emektar denir
Hz. Muhammed (s.a.v)
Hz. Ömer (r.a)
2009...
Hz. Muhammed (s.a.v)
Hz. Ömer (r.a)
2009...
Önceden bi mareşal görünce print alıp 15 20 dakika rütbeyi incelediğim günleri bilirim 
Şimdi ben bile mareşal'im yav hu
Şimdi ben bile mareşal'im yav hu
- Ssaqula
- Işık Hanım'ın Elemanı
Orjinal mi Fake mi?Fabre yazdı:Önceden bi mareşal görünce print alıp 15 20 dakika rütbeyi incelediğim günleri bilirim
Şimdi ben bile mareşal'im yav hu![]()
Hz. Muhammed (s.a.v)
Hz. Ömer (r.a)
2009...
Hz. Muhammed (s.a.v)
Hz. Ömer (r.a)
2009...
Elini vicdanına koyar mısın lütfen ? Kim 9 milyon klan parasını savaşarak yapabilir bi anlatır mısın bana ? 24 saat açık halde 9 milyon kp 24 gün vaktimi aldı. x2 arttırıcı olmasına rağmenSsaqula yazdı:Orjinal mi Fake mi?