Bununla övünmek iyi bir şey olsa gerek heralde.Sakirpasali yazdı:beni bilmiyonmu olum 3 aylik plus aliyom 4 ay sus yiyommobilsorun yazdı:Susturma is coming :mrgreen: :mrgreen:Sakirpasali yazdı:videona biraz göz attim da iyiki gelip bana demedim ve iyiki ben bu videoda yokum. bak arkadaş sen 500 para vermiyorlar diye milleti videoya alip buraya koymussun ya senin bu yaptigina bizim burada ne dendiğini acik acik yazmak isterdim de yazamiyorum. oradan kimse senle degil 500 parasini yere atacagi çöpü bile paylaşmaya mecbur değil. önce bi karakter adina bak sonra da isteme sekline. bi gün bul beni ayni şekilde iste videoya çek ve at foruma tabi atmaya yüzün olursa.![]()
İKV SOSYAL DENEY ( BEYAZKÖŞK )
Re: İKV SOSYAL DENEY ( BEYAZKÖŞK )

Mustafa Kemal ATATÜRK!
- Sakirpasali
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Fast Lane
Sinir katsayimi çok artirdin umarim telefon numaran falan geçmez elime, oyundan konusamiyorum birakin buradan bari konusabileyim. Neyse buraya daha fazla yazmayacam. İstenmeyen sonuçlar dogsun istemem hic. Herkes agzinin tadiyla dursun

Gizlenmiş İçerikGöster

- sshinobi
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Bu insanları boşver sen kardeş çok güzel olmuş. Mizah falan yapılmaz bu insanlara, biraz zeka gerektiren birşeydir hem yapmak hem anlamak.
Forumda tehdit ilginç.Sakirpasali yazdı:Sinir katsayimi çok artirdin umarim telefon numaran falan geçmez elime, oyundan konusamiyorum birakin buradan bari konusabileyim. Neyse buraya daha fazla yazmayacam. İstenmeyen sonuçlar dogsun istemem hic. Herkes agzinin tadiyla dursun
Aynı sosyal deneyi Meran'a yapmayı düşünüyorum ama meran da bu kalabalığı anca ölüm oyunu olduğu günün akşamında bulabilirsin onda da bir 10 15 kişi olur.Başka sosyal deney yaparsan paylaş,tabi karakter ismini değiştirip

Mustafa Kemal ATATÜRK!
- psyDUCK
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Adam küfür etmeyi maharet sanıyor yaa ne tip insanlarla muhattap oluyoruz. :mrgreen: Cidden ben bu oyunda bu kadar kapasitesi düşük insanlar olduğunu bilmezdim. Oyunu bırakmayı düşünüyorum. Acaba oyunu oynadıkları için mi bu hale geldiler yoksa bu haldelerken mi oyuna başladılar? Eğer oyun oynadıktan sonra bu hale geldilerse oyunun karantinaya alınması lazım acilenSakirpasali yazdı:Sinir katsayimi çok artirdin umarim telefon numaran falan geçmez elime, oyundan konusamiyorum birakin buradan bari konusabileyim. Neyse buraya daha fazla yazmayacam. İstenmeyen sonuçlar dogsun istemem hic. Herkes agzinin tadiyla dursun
"Deneyci kardeş nasil bi insan olduğumu merak ediyordun bekliyorum hala skype vermeni, sirf verecek diye cikmiyorum forumdan, hem belki deney yaparim bi video çekerim sonra altinada yazarim 30 ayri dilde sovdum sadece 2 dilde anladikesiyonmu"
Yeni forum hesabım : XXX