Suç duyurusu!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Herakles
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: Dostlar Kervanı

Re: Suç duyurusu!

Mesaj gönderen Herakles »

SeRRuh yazdı:Mağdur arkadaşa geçmiş olsun, diğer HIRSIZ çocuğa da geçmiş olsun :) şu bir halt bilmeyip de hırsızlığı küçümseyen kullanıcıları dikkate alma sanıyorum ki bir çoğu böyle pis işlere bulaşmış olduğu için vicdan rahatlatma ve peşime düşmesinler amacı güdüyor. Değil tılsım maden para senden haberin olmadan,rızan olmadan toplu iğne almış olsa bu seni yasalar karşısında haklı kılar. Gereken cezayı vereceklerinden şüphen olmasın. Senden ricam bu işi tılsımlarını alsan dahi bırakma dilekçeni geri çekme şikayetini geri alma ve yapan o karaktersizi ailesinin gözü önünde HIRSIZLIKLA yargılasınlar. Şimdi ufaktır yaşı, az daha büyüdüğünde iş güç sahibi olmak istediğinde bakalım iş bulabilecek mi sicil belgesi istendiğinde orada bulunan hırsızdır yazısını işe başlayacağı yere verirken yüzü kızaracak mı acaba bekleyelim görelim. Bizim de başımıza geldi bu tür olay eğer danışmak istediğin bir konu olursa özel mesaj yoluyla ulaşabilirsin. Şu saçma sapan hırsıza bir hak payı çıkarmaya çalışan dengesizleri de takma kafana, onların amacı bu tür hırsızlıklarda savcılığa gidilmemesidir zira bir gün onların da başı yanacağı korkusu şimdiden bedenlerini sarmış görünüyor :)
İlk öncelikle teşekkür ederim. Bu konu hakkında en ufak bir bilgisi olmadan hırsızın lehine yorum yapan arkadaşlarımız var. Bir arkadaşımız da kendi kendine tılsımları ortaklaşa bastığımız kanaatine varmış. Şifreyi kendim vermem çalacağı anlamına gelmiyor. Bugün Siber Suçlar bölümündeki bir polise "şifreyi kendim verdim, birşey olur mu?" diye soru yöneltince kendisi de bana şu örneği verdi;

"Bir arkadaşın telefonu birini aramak için senden istiyor. Sende arkadaşın olduğu için telefonunu ona veriyorsun. Telefonu alan arkadaşın ortalıktan kayboluyor ve telefonunu çalıyor. Bu durumda o kişi hırsızlık yapmış oluyor. Senin yaşadığın olayda buna benzer..."

Oyunda birşeyin çalınması hırsız olmadığı anlmamını taşımıyor. Sonuçta ben o çalınan şeylere emek vermişim.
Insomnia'nın Günlüğü - SANCAK
SANCAK;
Frantico
Insomnia
Powerloflhealthl
Mustafa Kemal ATATÜRK
IRifatSrkyI
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen IRifatSrkyI »

Geçmiş olsun mübarek , üzüldüm valla ..

Ama şu sözü de paylaşmadan geçemeyeceğim günümüzde çok kullanılan atasözü ;
Bu devir de babana bile güvenmeyeceksin ..

Söz de geçen baba mecazi anlam da kullanılmıştır.
ARTIK BU FORUM HESABINI KULLANMIYORUM !
Kullanıcı avatarı
DuMaNisTT
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Talebe-i Tevarih

Mesaj gönderen DuMaNisTT »

konu tartışmaya dönüşmüş ama kitlenmemiş :ugeek: where is the arachne
Kullanıcı avatarı
Herakles
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Sancak
Lonca: Dostlar Kervanı

Mesaj gönderen Herakles »

IRifatSrkyI yazdı:Geçmiş olsun mübarek , üzüldüm valla ..

Ama şu sözü de paylaşmadan geçemeyeceğim günümüzde çok kullanılan atasözü ;
Bu devir de babana bile güvenmeyeceksin ..

Söz de geçen baba mecazi anlam da kullanılmıştır.
Teşekkür ederim kardeşim...
Insomnia'nın Günlüğü - SANCAK
SANCAK;
Frantico
Insomnia
Powerloflhealthl
Mustafa Kemal ATATÜRK
IRifatSrkyI
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen IRifatSrkyI »

DuMaNisTT yazdı:konu tartışmaya dönüşmüş ama kitlenmemiş :ugeek: where is the arachne

Ahaha , ARACHNE trafik de kalmış gelir birazdan .. :roll: :D
ARTIK BU FORUM HESABINI KULLANMIYORUM !
Kullanıcı avatarı
kordugum
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen kordugum »

@ARACHNE benim yazıdığım iletiyi tartışma diye hırsızlık ile ilgili ileti diye siliyorsunda
@Serruhunkini neden siliyormusun burda olay belli durduk yere beni hırsız yapmış adam yazık vallaha yazık iletisinden alıntı yaptıgı adamın kim olduğunu bilmiyor
Suiiuris
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Kurtuluş

Mesaj gönderen Suiiuris »

Geçmiş olsun en doğrusunu yapmışsın. Benim başıma gelse ben de aynı şeyi yapardım kesinlikle. Bi ara klandan ve bölgeden sürekli bana ve loncamıza küfür, hakaret eden birisi vardı onunla bu şekilde uğraşmayı düşünmüştüm sonra vazgeçtim. Bir daha benzer bir durum olursa kesinlikle peşini bırakmıcam. Hatta sanal ortamda yapılan hakaretin normal hakaretten daha ağır cezası var.
Yorumlarda da yazıldığı gibi süreç biraz uzun sürebilir belki ama sonunda hırsızın yanına kar kalmaz. Bir de sonuç alınca ibreti alem olsun diye ve kamuoyunu bilgilendirmek amacıyla paylaşımda bulunursan güzel olur diye düşünüyorum.
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen ARZLODOS »

BunudaBanlayin yazdı:
ARZLODOS yazdı:Çalmış işte neyin tantanasını yapıyoruz Hırsızlşarı savunma avukatlıgınamı büründünüz allasen ya.

Çalmış adice calmışl calmışta calmış face engellenmiş demek calmış bana ulaşmasın diye elinden gelnei yapmış kendi eliyle verdise çal diye vermedi ya çalmış ps hırsız avukatları çalmışlşş ben onu anadım anca.
Allasen ya ? ALLAH'ını seversen ya ?

Yazılarını anlaşılabilir bir türkçe ile yazmanı tavsiye ederim.
Düzüügn yazınca evlatlımı alacanda konusyon la banalyın bunu artık yeter bee.

Yazıları düzgün yazdıktan sonra nasıl iletişimde bulunacagız sorayım size karşınfdaki kişi gülüyor yazı yok nasıl gülüyon diye yazablkirmisin
kızgın biri yazıya dök kendini dese yazablirmi tobe tobe yazımış senin gibler anlamsın diye yazıyom anlamk için uğraşmayın diye alla alla analyan anlıyan anlıyor zati anlamıyan anlamsın işim olmaz.
A R Z L O D O S
LatveriA
Dev Ana'nın Gözdesi
Dev Ana'nın Gözdesi

Mesaj gönderen LatveriA »

Selamlar,

Arkadaşlar lütfen konu seyrini değiştirerek tartışmaya yönelmeyelim. Hesap paylaşımlarında asla bulunmamanızı her ne kadar defalarca dile getirsek de bu gibi olaylar yaşanıyor ve güvendiğiniz bir insandan, samimiyetinize bu şekilde karşılık verilmesi oldukça üzücü bir durum.

Şikayet talebinin lehine sonuçlanması dileğiyle Herakles.
Saygılarımla
Resim
Kullanıcı avatarı
TURKEY
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Tılsım
Lonca: Bizfarklı Clan

Mesaj gönderen TURKEY »

Sırf kim çaldıysa ellllllllllerine sağğğğğğlık demek için giriş yaptım. Çalan adamın alnından öpüyorum helal olsun. Adam en doğru şeyi yapmış şifreni verdiysen o itemleri tılsımları vs. çalmaktan başka seçeneği yoktu zaten. Umarım haksız bulunursun ve hiç birşey alamazsın umarımmm.. Çalan arkadaş eğer bunu gördüysen vs. lütfen bak lütfen diyorum ne olur verme geri hiç bir şeyi..

Ayrıca bu eşyaları çaldıran arkadaş sana sadece şunu söylemek istiyorum:

Bir insana cep telefonunu bir gün kullanıcam diye ister sende verirsin kayıplara karışır.. Bu hırsızlıktır.. Ama lanet forumun her yerinde üstüne basa basa resmen zorlaya zorlaya "Bak güzel kardeşim sen sen ol kimseye şifreni verme!" tarzı ikazlara rağmen şifreni verirsen ben çalan adama helal olsun kardeşim demekten başka bir şey diyemem..

Özet: KİM ÇALDIYSA ALNINDAN ÖPÜYORUM HELAL OLSUN BRO..
Imerthan / Siberyus

“Genel Etkileşim” sayfasına dön