Ben kimseye öyle basit bir nedenden küfür etmem, iftira atacağına delikanlı olup çarının adını yaz ki ona göre muamele yapalım.
Klan turnuvası oranları açıklandı.
- VoLKaNNuRi
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: New World Order
Re: Klan turnuvası oranları açıklandı.
Konu açma amacın munzurluk zaten
ortalığı kızıştırmak için birebir. Oran veriyosun anladık da maç yorumlarını daha doğrusu çokca boş laflarını kendine saklayıp gereksiz konunu iyice kalitesizleştirme bari.
Ben kimseye öyle basit bir nedenden küfür etmem, iftira atacağına delikanlı olup çarının adını yaz ki ona göre muamele yapalım.
- Atazade
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Arzın Çocukları
Dostum, iddialı (ve bana göre taraflı) tahminlerde bulunuyorsun.
Fakat RoA olarak seni haksız çıkarmış olmaktan üzgünüz.
Eğer bana ulaşırsan sana güzel uğraşlar tavsiye edebilirim. Bu işleri bırak..
Eğer bana ulaşırsan sana güzel uğraşlar tavsiye edebilirim. Bu işleri bırak..

.
ATABEY
AtabeyII
AtabeyIII
- ERATES
- Salgın Koruyucusu
- Lonca: Symbol Of Justice
İnsanın içeri girdiğinde çaresizce internetinin kopması,elektriğin gitmesi,bunların verdiği üzüntünün haddi ve hesabı yok.
:idea:
ERATES
Şimdi tekrardan,aynı hevesle
Karaköy de...
Şimdi tekrardan,aynı hevesle
Karaköy de...
Bakın ATABEY bu durumda kazanan loncanız olur. Bu turnuvada ki loncaların üyesi değilim fakat, üst komşusu kadar yakını olduğum insanlar var.Ben sizleri dışarıdan gördüğüm şekli söylerim.Atazade yazdı:Dostum, iddialı (ve bana göre taraflı) tahminlerde bulunuyorsun.
Eğer bana ulaşırsan sana güzel uğraşlar tavsiye edebilirim. Bu işleri bırak..![]()
Burada M İ R favori idi ve evet sizi 2 kez yendi.
Burada We Always Win sürpriz idi çünkü iyi savaşan isimler var ve M İ R loncasını yendi.
Şunu unutmayın ATABEY ; turnuvayı kazanmak kimin daha iyi olduğunu göstermez.
Şu teoride siz şampiyon olursunuz fakat M İ R loncası sizi 2 kez yenmiştir , siz M İ R den daha iyi olduğunuzu söyleyemezsiniz.Ya da sizin yendiğiniz bir lonca şampiyon olursa sizden daha iyi olduğunu söyleyemez.
Şunu da açıklamak istiyorum. M İ R loncası favoridir bunu kimse eleştiremez, turnuva kuralları o kadar tuhaf ki namağlup bir lonca tek mağlubiyetle turnuvadan eleniyor. :idea:
We Always Win sürprizdi. Zaten başkası sürpriz olamazdı. SOJ ya da RoA nın turnuvayı kazanması sürpriz olmazdı değil mi ?
ERATES yazdı:İnsanın içeri girdiğinde çaresizce internetinin kopması,elektriğin gitmesi,bunların verdiği üzüntünün haddi ve hesabı yok.
Üzücü bir durum fakat bu bahane olmamalı.
ve niceleri...
- BLACKDEWIL
- İri Fare Avcısı
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Eger Mir bu turnuvanın mutlak favorısı olsaydı Ceyrek Fınalde dıger lodos loncaları We Always Wın ı yenerken oda aynı sekılde yenebılırdı ancak yenıldı. Tabı kı tek maglubıyetle elenmek kuralların sacmalıgı ancak bız bu turnuvaya katıldıgımızda herseyı kabul etmıs oluyoruz. Fınalı garantıleyen ılk loncayız cunku oncekı elenenlerden hepsınden daha ıyıyız. We Always Win bence suprız degıldı cunku bızle beraber Yarı Fınale kadar cıkıcak bı lonca oldugu apacık bellıydı ve gercekten ıyı oynadılar su zamana kadar kendılerını aldıkları guzel galıbıyetler ıcın tebrık ederım. Fınal ıcın PvP yapıcak ıkı loncayada basarılar , umarız hakeden fınale cıkar.
Son cümlene tepki olarak sizin loncanız var. Siz finali hak ettiniz mi ? Kaç galibiyet aldınız yarı finale kadar ? Çeyrek finalde 3 mağlubiyet alıp ezilerek yarı finale çıkan bir loncasınız. İKV nin saçma sistemi sayesinde buraya kadar geldiniz. Siz, bize 2 defa ezilerek yenilen, Soj loncasının tekme tokat kestiği bir loncasınız. Bunu herkes gördü. Eğer siz şampiyon olursanız bu yine oyunun saçma sistemi sayesinde olucaktır. Size verilen şanslar bize verilseydi, bu turnuvayı kazanmamız içten bile değildi.BLACKDEWIL yazdı: Eger Mir bu turnuvanın mutlak favorısı olsaydı Ceyrek Fınalde dıger lodos loncaları We Always Wın ı yenerken oda aynı sekılde yenebılırdı ancak yenıldı. Tabı kı tek maglubıyetle elenmek kuralların sacmalıgı ancak bız bu turnuvaya katıldıgımızda herseyı kabul etmıs oluyoruz. Fınalı garantıleyen ılk loncayız cunku oncekı elenenlerden hepsınden daha ıyıyız. We Always Win bence suprız degıldı cunku bızle beraber Yarı Fınale kadar cıkıcak bı lonca oldugu apacık bellıydı ve gercekten ıyı oynadılar su zamana kadar kendılerını aldıkları guzel galıbıyetler ıcın tebrık ederım. Fınal ıcın PvP yapıcak ıkı loncayada basarılar , umarız hakeden fınale cıkar.
WesTSooN
- BLACKDEWIL
- İri Fare Avcısı
Arz Klanında en cok galıbıyetı alarak fınale kaldık ve bu durumda fınalı haketmıs oluyoruz
Soylemek ıstedıgım Symbol ve Lıfe loncalarının Mır den veya daha oncekı savaşmış lodos loncalardan daha başarılı olmalarıdır. Buraya son mesajım bu guzel konunun kılıtlenmesını ıstemem
ıyı oyunlar
Bu turnuva için "iyi" ve "başarı" kavramları arasında ki ince çizgiyi görmek gerekli.
M İ R loncası herkesi yendi bu da onların daha iyi olduğunu gösterir ve favori olmayı hak ettiler.Turnuvanın kurallarına takıldılar yoksa şampiyon olurlardı. Buradaki trajik olay sizin 3 mağlubiyetle üst turda olmanız, MİR'in 2 galibiyetle elenmesi.
Çeyrek finalde RoA 3 mağlubiyet alarak yarı finale çıktı. Gördük ki bundan ders çıkarılmış.
Roa , MİR , SYMBOL loncaları MİR'den daha başarılıdır ama MİR'den iyi olduğunu kimse söyleyemez.
M İ R loncası herkesi yendi bu da onların daha iyi olduğunu gösterir ve favori olmayı hak ettiler.Turnuvanın kurallarına takıldılar yoksa şampiyon olurlardı. Buradaki trajik olay sizin 3 mağlubiyetle üst turda olmanız, MİR'in 2 galibiyetle elenmesi.
Çeyrek finalde RoA 3 mağlubiyet alarak yarı finale çıktı. Gördük ki bundan ders çıkarılmış.
Roa , MİR , SYMBOL loncaları MİR'den daha başarılıdır ama MİR'den iyi olduğunu kimse söyleyemez.
ve niceleri...
- llefemll
- İskele Babası
- Lonca: Life And Death
BLACKDEWIL » 18 Eyl 2014 14:37
Arz Klanında en cok galıbıyetı alarak fınale kaldık ve bu durumda fınalı haketmıs oluyoruz
Soylemek ıstedıgım Symbol ve Lıfe loncalarının Mır den veya daha oncekı savaşmış lodos loncalardan daha başarılı olmalarıdır. Buraya son mesajım bu guzel konunun kılıtlenmesını ıstemem
ıyı oyunlar
arz klanında turnuvaya katılan roa ve we always dışında lonca vardıda bizimmi haberimiz yoktu acaba
BLACKDEWIL » 18 Eyl 2014 14:29
Eger Mir bu turnuvanın mutlak favorısı olsaydı Ceyrek Fınalde dıger lodos loncaları We Always Wın ı yenerken oda aynı sekılde yenebılırdı ancak yenıldı. Tabı kı tek maglubıyetle elenmek kuralların sacmalıgı ancak bız bu turnuvaya katıldıgımızda herseyı kabul etmıs oluyoruz. Fınalı garantıleyen ılk loncayız cunku oncekı elenenlerden hepsınden daha ıyıyız.
hangi elenenden daha iyisin sen çeyrel finalde bi tane galibiyet alamadan bi üst tura çıktınız neyin kafasını yaşıyonuz siz
elenen lodos loncaları hepsi yendi sizi
bunlar ne kullanıyolar anlam vermiş deilim beyazmı içiyonuz sarımı kırmızımı biraz mütavazi olun bari yendiniz finaliniz garanti, ama finalde ne yapcanız yine çeyrek finaldeki gibi kuyrugunuzu kısıp susup otuturursunuz
arz klanında turnuvaya katılan roa ve we always dışında lonca vardıda bizimmi haberimiz yoktu acaba
BLACKDEWIL » 18 Eyl 2014 14:29
Eger Mir bu turnuvanın mutlak favorısı olsaydı Ceyrek Fınalde dıger lodos loncaları We Always Wın ı yenerken oda aynı sekılde yenebılırdı ancak yenıldı. Tabı kı tek maglubıyetle elenmek kuralların sacmalıgı ancak bız bu turnuvaya katıldıgımızda herseyı kabul etmıs oluyoruz. Fınalı garantıleyen ılk loncayız cunku oncekı elenenlerden hepsınden daha ıyıyız.
hangi elenenden daha iyisin sen çeyrel finalde bi tane galibiyet alamadan bi üst tura çıktınız neyin kafasını yaşıyonuz siz
- BLACKDEWIL
- İri Fare Avcısı
Ust tura cıkmam garantı ıken Bombos bı ceyrek fınal turunda neden sana yarı fınalde yapacaklarımı gostereyım kı
Fınalde bol sans tabı cıkabılırsenız