Play store çekilişi hakkında

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
HiTMaN
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Re: Play store çekilişi hakkında

Mesaj gönderen HiTMaN »

Arkadaşlar ben şimdi 1 günde 2 defa alışveriş yaptım (2 defa 1000 akçe çektim). Evvelsi gün 5500 çektim. Şimdi benim 3 adet çekiliş hakkım mı oldu yoksa 2 mi ? veya 1 mi? :D
Kullanıcı avatarı
MuratABI
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Mesaj gönderen MuratABI »

HiTMaN yazdı:Arkadaşlar ben şimdi 1 günde 2 defa alışveriş yaptım (2 defa 1000 akçe çektim). Evvelsi gün 5500 çektim. Şimdi benim 3 adet çekiliş hakkım mı oldu yoksa 2 mi ? veya 1 mi? :D
3 Çekiliş hakkın var.
MuratABİ

IıKörCeRRaHıI

Balyoz Nazım'ın Torunu.... Son Arz Bükücü

Varlığımızda mutlu olamayanlar yokluğumuzda mutlu olsun ki gidişimiz bir işe yarasın....

Nerull
Legendary Developer
Sunucu: Anka
Lonca: Beyaz Büyücüler

Mesaj gönderen Nerull »

VoLKaNNuRi yazdı: Kazanan kişilerle nasıl iletişime geçeceksiniz? Playstore hesabındaki telefon numarası veya e-posta adresinden mi?
Evet. Playstore hesabında yer alan E-Posta adresi veya yoksa GSM numarası aracılığı ile iletişime geçiyoruz.
MuratABI yazdı: Kazanan oyuncuların Liste şeklinde Açıklanması lazım İletişime geçtik verdik bitti öyle olmaz.
Facebook sayfamızda açıklayacağız. Kimi Playstore hesaplarında Ad, Soyad bilgisi doldurulmamış olabiliyor. E-Posta yada GSM numarası bilgisi özel bilgiler olduğu için paylaşmıyoruz. Bu yüzden kazanan kişilerle iletişime geçtikten ve ödülü istedikleri karakter adlarını aldıktan sonra sunucu ve karakter adı şeklinde açıklıyoruz.
Kullanıcı avatarı
HeilHitler
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen HeilHitler »

Nerull yazdı:
VoLKaNNuRi yazdı: Kazanan kişilerle nasıl iletişime geçeceksiniz? Playstore hesabındaki telefon numarası veya e-posta adresinden mi?
Evet. Playstore hesabında yer alan E-Posta adresi veya yoksa GSM numarası aracılığı ile iletişime geçiyoruz.
MuratABI yazdı: Kazanan oyuncuların Liste şeklinde Açıklanması lazım İletişime geçtik verdik bitti öyle olmaz.
Facebook sayfamızda açıklayacağız. Kimi Playstore hesaplarında Ad, Soyad bilgisi doldurulmamış olabiliyor. E-Posta yada GSM numarası bilgisi özel bilgiler olduğu için paylaşmıyoruz. Bu yüzden kazanan kişilerle iletişime geçtikten ve ödülü istedikleri karakter adlarını aldıktan sonra sunucu ve karakter adı şeklinde açıklıyoruz.
Yenilik hakkında da bilgi verebilir misiniz? 2014 yılı içerisinde herhangi bir yenilik olacak mı? Ya da GameX fuarına katılacak mı İKV?
İki ayaklı hayvanların sıradan sohbetleri kadar kısır ve sıkıcı bir sohbeti sürdürmektense hiç konuşmamak daha iyi.

Arthur Schopenhauer
Kullanıcı avatarı
HiTMaN
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen HiTMaN »

MuratABI yazdı:
HiTMaN yazdı:Arkadaşlar ben şimdi 1 günde 2 defa alışveriş yaptım (2 defa 1000 akçe çektim). Evvelsi gün 5500 çektim. Şimdi benim 3 adet çekiliş hakkım mı oldu yoksa 2 mi ? veya 1 mi? :D
3 Çekiliş hakkın var.
Teşekkür ederim kardeşim.
Kullanıcı avatarı
mobilsorun
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz

Mesaj gönderen mobilsorun »

Nerull yazdı:
Sizin elinizden gelen sadece playstore hakkında bilgi vermek mi ?

Neden oyunun geleceği hakkında hiçbir açıklamada bulunulmuyor ?
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..
Resim
Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
Kullanıcı avatarı
HeilHitler
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen HeilHitler »

mobilsorun yazdı:
Nerull yazdı:
Sizin elinizden gelen sadece playstore hakkında bilgi vermek mi ?

Neden oyunun geleceği hakkında hiçbir açıklamada bulunulmuyor ?
Evet katılıyorum. Oyuncuları umutlandıracak bir haber neden vermiyorsunuz. Ufacık da olsa bir şey söyleseniz? 2014'de bir şeyler olacak mı mesela? Fuara katılacak mı İKV bu yıl?
İki ayaklı hayvanların sıradan sohbetleri kadar kısır ve sıkıcı bir sohbeti sürdürmektense hiç konuşmamak daha iyi.

Arthur Schopenhauer
Kullanıcı avatarı
4thEspada
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen 4thEspada »

Seneye açıklanır herhalde bu

“Genel Etkileşim” sayfasına dön