Play store çekilişi hakkında
Re: Play store çekilişi hakkında
Arkadaşlar ben şimdi 1 günde 2 defa alışveriş yaptım (2 defa 1000 akçe çektim). Evvelsi gün 5500 çektim. Şimdi benim 3 adet çekiliş hakkım mı oldu yoksa 2 mi ? veya 1 mi? 
3 Çekiliş hakkın var.HiTMaN yazdı:Arkadaşlar ben şimdi 1 günde 2 defa alışveriş yaptım (2 defa 1000 akçe çektim). Evvelsi gün 5500 çektim. Şimdi benim 3 adet çekiliş hakkım mı oldu yoksa 2 mi ? veya 1 mi?
MuratABİ
IıKörCeRRaHıI
Balyoz Nazım'ın Torunu.... Son Arz Bükücü
Varlığımızda mutlu olamayanlar yokluğumuzda mutlu olsun ki gidişimiz bir işe yarasın....
IıKörCeRRaHıI
Balyoz Nazım'ın Torunu.... Son Arz Bükücü
Varlığımızda mutlu olamayanlar yokluğumuzda mutlu olsun ki gidişimiz bir işe yarasın....
-
- Legendary Developer
- Sunucu: Anka
- Lonca: Beyaz Büyücüler
Evet. Playstore hesabında yer alan E-Posta adresi veya yoksa GSM numarası aracılığı ile iletişime geçiyoruz.VoLKaNNuRi yazdı: Kazanan kişilerle nasıl iletişime geçeceksiniz? Playstore hesabındaki telefon numarası veya e-posta adresinden mi?
Facebook sayfamızda açıklayacağız. Kimi Playstore hesaplarında Ad, Soyad bilgisi doldurulmamış olabiliyor. E-Posta yada GSM numarası bilgisi özel bilgiler olduğu için paylaşmıyoruz. Bu yüzden kazanan kişilerle iletişime geçtikten ve ödülü istedikleri karakter adlarını aldıktan sonra sunucu ve karakter adı şeklinde açıklıyoruz.MuratABI yazdı: Kazanan oyuncuların Liste şeklinde Açıklanması lazım İletişime geçtik verdik bitti öyle olmaz.
- HeilHitler
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Yenilik hakkında da bilgi verebilir misiniz? 2014 yılı içerisinde herhangi bir yenilik olacak mı? Ya da GameX fuarına katılacak mı İKV?Nerull yazdı:Evet. Playstore hesabında yer alan E-Posta adresi veya yoksa GSM numarası aracılığı ile iletişime geçiyoruz.VoLKaNNuRi yazdı: Kazanan kişilerle nasıl iletişime geçeceksiniz? Playstore hesabındaki telefon numarası veya e-posta adresinden mi?
Facebook sayfamızda açıklayacağız. Kimi Playstore hesaplarında Ad, Soyad bilgisi doldurulmamış olabiliyor. E-Posta yada GSM numarası bilgisi özel bilgiler olduğu için paylaşmıyoruz. Bu yüzden kazanan kişilerle iletişime geçtikten ve ödülü istedikleri karakter adlarını aldıktan sonra sunucu ve karakter adı şeklinde açıklıyoruz.MuratABI yazdı: Kazanan oyuncuların Liste şeklinde Açıklanması lazım İletişime geçtik verdik bitti öyle olmaz.
İki ayaklı hayvanların sıradan sohbetleri kadar kısır ve sıkıcı bir sohbeti sürdürmektense hiç konuşmamak daha iyi.
Arthur Schopenhauer
Arthur Schopenhauer
Teşekkür ederim kardeşim.MuratABI yazdı:3 Çekiliş hakkın var.HiTMaN yazdı:Arkadaşlar ben şimdi 1 günde 2 defa alışveriş yaptım (2 defa 1000 akçe çektim). Evvelsi gün 5500 çektim. Şimdi benim 3 adet çekiliş hakkım mı oldu yoksa 2 mi ? veya 1 mi?
- mobilsorun
- Hızlı Koşan
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Sizin elinizden gelen sadece playstore hakkında bilgi vermek mi ?Nerull yazdı:Evet. Playstore hesabında yer alan E-Posta adresi veya yoksa GSM numarası aracılığı ile iletişime geçiyoruz.VoLKaNNuRi yazdı: Kazanan kişilerle nasıl iletişime geçeceksiniz? Playstore hesabındaki telefon numarası veya e-posta adresinden mi?
Neden oyunun geleceği hakkında hiçbir açıklamada bulunulmuyor ?
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
- HeilHitler
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Evet katılıyorum. Oyuncuları umutlandıracak bir haber neden vermiyorsunuz. Ufacık da olsa bir şey söyleseniz? 2014'de bir şeyler olacak mı mesela? Fuara katılacak mı İKV bu yıl?mobilsorun yazdı:Sizin elinizden gelen sadece playstore hakkında bilgi vermek mi ?Nerull yazdı:Evet. Playstore hesabında yer alan E-Posta adresi veya yoksa GSM numarası aracılığı ile iletişime geçiyoruz.VoLKaNNuRi yazdı: Kazanan kişilerle nasıl iletişime geçeceksiniz? Playstore hesabındaki telefon numarası veya e-posta adresinden mi?
Neden oyunun geleceği hakkında hiçbir açıklamada bulunulmuyor ?
İki ayaklı hayvanların sıradan sohbetleri kadar kısır ve sıkıcı bir sohbeti sürdürmektense hiç konuşmamak daha iyi.
Arthur Schopenhauer
Arthur Schopenhauer
Seneye açıklanır herhalde bu