Fazla solda kalmış ..
En yüksek Hasarlarınızı yazın :)
- Definder
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Özgürler
Re: En yüksek Hasarlarınızı yazın :)
Ben orada ''bir büyücünün tek başına'' yapılabileceği en iyi skoru en iyi tılsımlarla yaptım. Bundan iyisi olacağını düşünmüyorum. Sen tek başına yapana kadar skorun bende olduğunu düşünüyorum
Senden orada tek başınayken bunu yapmanı isteyecem
- BuyuBozan
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Murder Squad
Olaya yarış gözüyle bakmıyorum. !Nerde benim madalyalarım :!: diyecek halim yok.Definder yazdı:Ben orada ''bir büyücünün tek başına'' yapılabileceği en iyi skoru en iyi tılsımlarla yaptım. Bundan iyisi olacağını düşünmüyorum. Sen tek başına yapana kadar skorun bende olduğunu düşünüyorum ( 59906 )
Senden orada tek başınayken bunu yapmanı isteyecem Ve tılsımlarını yansıtmanı ?
Bir büyücünün tek başına vurabileceği en iyi hasarı vurduğun kanısına nasıl vardın çözmüş değilim :idea:
İlerleyen zamanlarda yine deneyebilirim değişen bi şey olmayacak 3 aşağı 5 yukarı yine aynı hasarı yakalama ihtimalim var :?:
Murder Squad/Her Temas İz Bırakır.
- xUSAKx
- Salgın Koruyucusu
- Lonca: Return OfThe Kings
Çekemeyen anten taksın :evil:
IIBüYüBoZaNII
xUŞAKx
IxUŞAKxI
Külhanbey
IxUŞAKxI
Külhanbey
- SeRRuh
- Sivri Ada Kaşifi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Utopia
- Discord: sahinmur4t
60 bin vuran arkadaş son büyüyü atmadan önce öteki arkadaş kritik fizik atmış, 8 tılsım taktığı aşikar fakat 8 tılsım da taksa o hasar çıkmaz. Burda herkes kişisel skorunu yazıyor YARDIM ALMADAN! madem ki tek başına vurabiliyorsun 60 bin bana bir tarih,saat ver geleyim topkapıya vur yanımda ? ben de ss alıp bu konu altında paylaşayım.
- Definder
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Özgürler
xUSAKx yazdı:Çekemeyen anten taksın :evil:IIBüYüBoZaNII
Yanımda büyücü olsa bende bi 80 vururum sanırsam
- VoYaGE
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Karargah
Böyle basit bir konuda dahi hileye başvurma istemi ne kadarda garip insanın içinde olması gereken bir davranış olması gerek her insandan bunu beklemek zor o yüzden onlara insan denmiyor başka başka adları var ancak bu konu bunu kaldırmaz maalesef, hileye başvuranları görünce nedense hiç şaşırmadım.
- SeRRuh
- Sivri Ada Kaşifi
- Lonca: Utopia
- Discord: sahinmur4t
VoYaGE yazdı:Böyle basit bir konuda dahi hileye başvurma istemi ne kadarda garip insanın içinde olması gereken bir davranış olması gerek her insandan bunu beklemek zor o yüzden onlara insan denmiyor başka başka adları var ancak bu konu bunu kaldırmaz maalesef, hileye başvuranları görünce nedense hiç şaşırmadım.
- xUSAKx
- Salgın Koruyucusu
- Lonca: Return OfThe Kings
Hasarı tek başına vurdu ben skil kullanmadım bile SeRRuh oyunda olduğun zaman bul beni gözünün önünde vuralım.
xUŞAKx
IxUŞAKxI
Külhanbey
IxUŞAKxI
Külhanbey
-
- Meteor Kaşifi
- Lonca: Üstadlar
Ayni vurusu tek basina yaparak video cek ya da resim alirsaniz. En yuksek vurus sizde olmus olurxUSAKx yazdı:Hasarı tek başına vurdu ben skil kullanmadım bile SeRRuh oyunda olduğun zaman bul beni gözünün önünde vuralım.