Herşey iyi hoş güzel de bu oyunu oynayanların (eskiler dahil) bu oyunu bırakmasının sebeblerini biliyor olmanıza rağmen neden hala yenilikler yapmıyorsunuz? Yeni level ve büyük değişiklerin olması lazım. Yoksa bu oyun ben gibi oyuna girmeyenler için son olacaktır. Yıllardır oynadığım oyuna verdiğim ara ve geri dönüşümde hala aynı olması gerçekten insanı üzüyor. Maddi konusunu boşverin verilen emek ve değerin boşa gidecek olması sizler için bir şey ifade etmesini temenni ederim. Şayet yapılacaksa veya planlanmışsa böyle bir yeniliğin bunu eskisi gibi "Sobee'den sızıntılar" söyleminde yayınlamanız bile eski ve bir çok oyuncu için geri dönüş ümidi olacaktır.
EYUNAL yazdı:3. Sayı çok güzel olacak beklemede kalın
Mevlüt Dinç ile gerçekleşen röportajımızın ilgi çekeceğini düşünüyorum.
İlgi toplaması hususunda söyleyebileceğim bir şey yok, onun kaleminden bir şeyler okumak elbette bize eskiyi özlemle hatırlatacak; vefakat sobee ile herhangi bir bağı kalmamış emektar büyüğümüzün bize developer arkadaşların yapmadığını yapıp geleceğe yönelik planlardan kendi haberdar olduğu kadarından şöyle bir bahsetmesi güzel bir kıyak olurdu. Hiçbir oyun yönetimi oyuncusundan bu kadar uzak, onları bu kadar habersiz bırakacak kadar rahat değildir, ikv yönetimi de olmamalı; ancak bizimkiler ser verip sır vermiyor ve bu politikalarının sebebini de anlamlandıramadığımı defaatle söyleyip dururum. Elbette sen şimdi gizlilikten, vakti gelmeden açıklanılamayacak senaryolardan yazıp çizeceksin fakat bu durum bir yılı aşkın süreyle tamamen habersiz bırakmak kadar kati suretle işlememeli sayın yedier
Kendisine yöneltilecek sorularda bu durumun da göz önüne alınması taleplerimle..
Uygun bir seçim olduğunu düşünüyorum. Bir önceki sayıda İKV Developer' ı ile röportaj yapılacaktı ama kendisi pek oralı olmadı sanırım Neyse, yeni sayıyı dört gözle bekliyoruz. :geek: