Kıymetli yorumlar için tüm okuyucularımıza, oyuncularımıza ekibimiz adına teşekkür ederim.
Edebi değeri yüksek ve övgü dolu yorumun için teşekkürler Üzeyir, aynı inanç ve temenni içerisindeyiz, sevgilerimle.LEPRECHAUN yazdı:
Aramızdan bir çok nefer geldi ve geçti hepsi ayrı tecrübe ve ya güzel etkileşimler bıraktı bizlere.Gelecekte İstanbul sokakları yine bizlerin emekleriyle dolacağına,oyunu geliştiren ekibin sizlerin enerjisinden ilham alarak daha coşku ile çalışacaklarına,bize güzel zaman geçirmemiz için yeni oyun evreni yaratacaklarına inanıyor ve temenni ediyorum.
Teşekkürler arkadaşlar.
Merhabalar ForumPOLO, "straight121" adlı forum kullanıcısının da belirttiği gibi görsellerimizden sadece çizgi roman ve kapak tasarımı vefakar dostumuz Umut YILMAZ'a ait olup, kalan bütün tasarımlar Görsel Yönetmenimiz Mustafa SARI'ya aittir. Eleştirileriniz bizler için önemli, zira en azından ben derginin editörü nezdinde seviyeli bir eleştiri şaşalı bir alay-ı vâlâ'dan daha makbuldür. Fakat bu meydana gelen deformasyonları ne bir acemilik, ne de bir beceriksizlik olarak gördüğümü söyleyemeyeceğim. Zira ekibimizde elinden gelenin fazlasını yaptığına inandığım kişilerden birisi de Mustafa'dır. Gene de önümüzdeki sayılarda bu yaşanılan deformasyonları büyük ölçüde önlemeye çalışacağımızı belirtirim.ForumPOLO yazdı:Derginiz çok güzel olmuş, ayrıca buram buram "Izdırap" kokan efektleriyle hayran bırakıyor.
Sadece görsellerin kol-beden şekilleri, perspektif ve oranlama nedeniyle ufak deformasyonlar yaşamış.
Sancak'tan Havadisleri "Renardo" vermiş. Kendisini Sancak'ta ilk gün başlamış biri olarak bizzat tanımasam da hal ve hareketleriyle, efendi kişiliği ile tanırım. Fakat şu sıralar oyuna fazla girmediği için Lodos loncaları hakkında yanlış bilgilendirme yapmış, Sancak'ta bilindiği üzere düzeltmek isterim.
Mareşal loncası sunucunun göz bebeği değil utanç kaynağıdır. Bütün başarılarını hile ile kazanmış ve herkes bildiği halde bunu itiraf etmek istemeyen 3-5 üyeden oluşmaktadır. Özelden mesaj attığınızda cevap alamazsınız zira karakter Mouse Recorder ile yöneltilmektedir. Yardım istediğinizde hiçbir üyesi buna kulak asmaz çünkü bilgisayar başında değillerdir. Bu durumda yaşanan hadise büyük hedeflere koşmak değil, offline olarak hilenin dibine vurmaktır. Mantıklı olan tez zamanda lonca isimlerini "Hilebaz" olarak değiştirmeleridir lakin görünen o ki; geliştirici ekibin bu hileleri yok etmek için bir B planı yok.
Oyuna uzun süre sonra yeniden başladım ama hala var olan ve düzeltilmeyen sorunların üzerine bir de hilelerin eklenmesi beni hayli üzdü. Bu nedenle oyuna yeniden bağlanmak istemiyorum. Ama gerçekten zamanımı harcıyor olsaydım derginizin bir parçası olmak isterdim.
Sunucunuz hakkındaki yorumunuza gelirsek, maalesef olumlu veya olumsuz bir görüş belirtemeyeceğim. Zira 7 yıldır oynamadığım sunucular sadece Sancak ve Meran'dır. Müşarün ileyh kişileri tanımamakla beraber, haklarında bulunduğunuz ithamları kanıtlarıyla birlikte destek ekibine iletmenizden başka çözüm yolu da öneremem maalesef. Nitekim bizler de sizin gibi birer oyuncuyuz. Tek yapabileceğimiz bundan sonraki röportajlarımızın ve analizlerimizin daha sağlıklı olması için özen ve çaba sarfetmekten ibarettir. Sevgilerimle.
Teşekkürler straight121, elbette ki ne görsel tasarımlarımız ne de yazınsal içeriklerimiz yerinde saymayacak ve üzerine eklenmek suretiyle sizlerle beraber daha da ileriye gidecektir. İyi forumlar.straight121 yazdı:yorumlara baktigim kadariyla sadece kapak tasarimini ve cizgi romani izdirapgrafik yapmis
sayfa tasarimlari ve efektlerin tamamı sanirim GWYNBLEIDD Mustafa Sari ye ait bu arkadas guzel hazirlamis bikac sey daha eklenebilir ii forumlar