çokda şeyimdeydi isteyen istediğini desin biz eğlenmeye geldik istediğini söylesin havlayan köpek ısırmaz demişler bunlarda havlıyo daha bişi göremedim kemik istiyolar herhalde aç bırakmışlarVandervaart yazdı:Bak burda size laf sokuolar kendinize laf sölettirmein=)
IIII"""""IIII_Meran'dan Teşkilat'a_IIII"""""IIII
Re: IIII"""""IIII_Meran'dan Teşkilat'a_IIII"""""IIII

-
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
MORDuMan yazdı:çokda şeyimdeydi isteyen istediğini desin biz eğlenmeye geldik istediğini söylesin havlayan köpek ısırmaz demişler bunlarda havlıyo daha bişi göremedim kemik istiyolar herhalde aç bırakmışlarVandervaart yazdı:Bak burda size laf sokuolar kendinize laf sölettirmein=)
İi ii bnm millete sölediğim lafları ii kavramışın
Apocann,xxxANKARALIxxx dışında=)
onları hiç görmüş değilim zaten ben bana karışmaya karışmam durup dururken laf atıyolar sonra sonra herşeyi bizim üstümüze atıp teşkilata bizi kötü gösteriyolar ne diyim Allah görüyodur bunları muhakkak kimsenin ahı kimsede kalmazVandervaart yazdı:MORDuMan yazdı:çokda şeyimdeydi isteyen istediğini desin biz eğlenmeye geldik istediğini söylesin havlayan köpek ısırmaz demişler bunlarda havlıyo daha bişi göremedim kemik istiyolar herhalde aç bırakmışlarVandervaart yazdı:Bak burda size laf sokuolar kendinize laf sölettirmein=)
İi ii bnm millete sölediğim lafları ii kavramışındvm ette Teşkilatı sustur
Apocann,xxxANKARALIxxx dışında=)

snn kendini dokunulmas zannetmende ki amacın ne?AGAH yazdı:İçerik silindi. Forum hesabı 14 gün uzaklaştırıldı.
[GM]Erdoğan
"Túrkler in başında bela olmasa Túrkler dúnyanın başına bela"
Riceboy bi taraflarınıda yırtsan bu sunucudan gitmicez boşa çabalama olan sana oluyo her hesabın ban yemiş gördüğüm kadarıyla anca küfür edersin zaten başka bişey yok bu yolda devam 

sokana sokarlar laf yani içiniz fesat olmasın :mrgreen:Vandervaart yazdı:Bak burda size laf sokuolar kendinize laf sölettirmein=)
*Myrmidon*_____-Büyücü-_____*Simyager*{**MeRaN**}
*Agemennon*_____-Savaşçı-_____*Speedy*{**MeRaN**}/\{**TeŞkiLaT**}
*Soulofxhoplite* ____-Şifacı-_______*Damage*{**MeRaN**}
{**MeRaN**}/\{**TeŞkiLaT**}
bizim değilde senin bunu söylerken için kesin fesattı xDSpeedy yazdı:sokana sokarlar laf yani içiniz fesat olmasın :mrgreen:Vandervaart yazdı:Bak burda size laf sokuolar kendinize laf sölettirmein=)

katılıyorum karasise=)MORDuMan yazdı:bizim değilde senin bunu söylerken için kesin fesattı xDSpeedy yazdı:sokana sokarlar laf yani içiniz fesat olmasın :mrgreen:Vandervaart yazdı:Bak burda size laf sokuolar kendinize laf sölettirmein=)
"Túrkler in başında bela olmasa Túrkler dúnyanın başına bela"
sus fındıkfaresi gider ayak karasis diyip canımı sıkma xDFuNdaa yazdı:katılıyorum karasise=)MORDuMan yazdı:bizim değilde senin bunu söylerken için kesin fesattı xDSpeedy yazdı:sokana sokarlar laf yani içiniz fesat olmasın :mrgreen:Vandervaart yazdı:Bak burda size laf sokuolar kendinize laf sölettirmein=)

nereye gidiyo lan ayağın :mrgreen:
*Myrmidon*_____-Büyücü-_____*Simyager*{**MeRaN**}