Güncelleme
-
kingodisko
- İskele Babası

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Re: Güncelleme
hedefturan ismimi yazıcaktım vazgeçtim bunları yazacağını bildiğim için ben lastlove kardeşim çarlarınıza sokuyosunuz benim gibi bir hırsızı küfürbazı tılsımımı da alıyosunuz forum hesabına geçince karalama mı oldum saygınlığına yakışmadı bu son dediğin laf tekrar tekrar hardcore yapayım senin saygınlığını verdin forum hesabını bana gel beni destekle dedin girdim bir yerden verdim bir yerden alayım dedim bu sefer karalıyorum seni
- Xxxreallovexxx
- Sahaf Yardımcısı

- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: We are the best
Seninle ilgili aklımda bi takım soru işareti vardı ama tam manasıyla seni çözdüm voyage sen birini karalamak için her şey yapabilcek kadar küçük IQ lu birisin o yüzden sana sadece gülüyorum eminim bu canını yakar 
- VoYaGE
- FareAdam Düşmanı

- Lonca: Karargah
Karalama diyorsun hala esas sen ne durumda olduğunun farkında değilsin sana bakıp hunharca gülüyorumXxxreallovexxx yazdı:Seninle ilgili aklımda bi takım soru işareti vardı ama tam manasıyla seni çözdüm voyage sen birini karalamak için her şey yapabilcek kadar küçük IQ lu birisin o yüzden sana sadece gülüyorum eminim bu canını yakar
Kendi kendini ifşa ettin hala yazıcak yazı arıyorsun...
Önce ortak çıkarımız vardı sonra hırsızmış güvendik ne yapalım sonra karalama politikası seni tampon kılı
- VoYaGE
- FareAdam Düşmanı

- Lonca: Karargah
VoYaGE yazdı:Karalama diyorsun hala esas sen ne durumda olduğunun farkında değilsin sana bakıp hunharca gülüyorumXxxreallovexxx yazdı:Seninle ilgili aklımda bi takım soru işareti vardı ama tam manasıyla seni çözdüm voyage sen birini karalamak için her şey yapabilcek kadar küçük IQ lu birisin o yüzden sana sadece gülüyorum eminim bu canını yakar
Kendi kendini ifşa ettin hala yazıcak yazı arıyorsun...
Önce ortak çıkarımız vardı sonra hırsızmış güvendik ne yapalım sonra karalama politikası seni tampon kılı
Ayrıca kapanışıda şöyle yapalım bugün başkasına çıkar için kanka dediniz yarın başkasına kanka diyeceksiniz yani işin özü oyun diyip karakterini satmak nasıl bir duygu hiç anlamıyorum anlıyamıcamda o yola düşen birisininde kurtulması zordur.Oyundan sıkışınca küfürden ibaret olduğunuz için foruma cevap anca bu kadar yapabiliyorsunuz çünkü elinizde savunacak bir tarafınız yok birbirinizi bulmuşsunuz birbirinizin çıkarları çarpışınca yaptığınız muhabbetide bilen biliyor dün kanka dediğiniz çocuğa hırsızlığı gün yüzüne çıkınca güvendik ne yapak diyecek kadarda yüzsüzsünüz.