umarım rakibim olursunzaftunx yazdı:CATNISS orda olsaydı bu yorum gelir miydi ? Çok merak ediyorum bunu. Neyse İyi forumlar.
Sunucu Şampiyonası Fikstür /Şubat-Tılsım
Re: Sunucu Şampiyonası Fikstür /Şubat-Tılsım
- zaftunx
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Pentenol
umarim ben degil sevgilim olucak rakibin eger eslesirseniz yari finalde ve ya finalde . Ama seninde bizden farkin yok ha direk gecmissin ha kendi carlarinizdan biriyle eslesmissiniz.Catniss yazdı:umarım rakibim olursunzaftunx yazdı:CATNISS orda olsaydı bu yorum gelir miydi ? Çok merak ediyorum bunu. Neyse İyi forumlar.

- crazydelly
- Şarapçı'nın Sırdaşı
hayırlısı Catnıss (sevdiceğimm)Catniss yazdı:umarım rakibim olursunzaftunx yazdı:CATNISS orda olsaydı bu yorum gelir miydi ? Çok merak ediyorum bunu. Neyse İyi forumlar.
hayırlısı cnmcrazydelly yazdı: hayırlısı Catnıss (sevdiceğimm)
Selam arkadaşlar ,HighWawe yazdı:SedaT03 yazdı:Şifacı karşılaşmalarında sevdiceğim ile GM felan mı vs atacak. Benim fikrim o vs atmayan 2 şifacı varya rakibi olmayınca ceyrek finale cıkanlar. Onlar vs atsın yenen yarı finale yükselsin diğer şifalarda yarı finalde karşılaşsın derim.
biz tunruvaya katılıp vs atamadık sunucuda şifa katılmının az olması bizim suçumuz değil
bizim rakiplerimiz oyuna girmedi girseler vs atabilirdik emin olabilirsin fakat Sevdiceğim konusunda sana katılıyorum
Sevdiceğimm karakteri;rakibi olmadığından bir üst tura bay geçecek , yarı final karşılaşmalarında ise yapılacak olan diğer karşılaşmalarda , elenmiş fakat 1 puan almış olan karakterle karşılaşacaktır.Şayet elenmiş olan karakterler puan alamadan elenmişlerse kendi aralarında tekrar pvp yapacak ve kazanan karakter Sevdiceğimm karakteri ile karşılaşacaktır.
İyi eğlenceler dilerim.
- SEXYBOY
- İri Fare Avcısı
- Lonca: Biz Bİze Yeteriz
Pardon demek istediğinizi 3 -4 kere okudum fakat yine birşey anlamadım birazcık daha açarmısınız ne demek istediniz :shock:
TEK ÖNDER MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
- lkarus
- İri Fare Avcısı
- Lonca: S O N
Sonuç olarak şifacı arkadaşlarımız için mağlup olsalar daha 1 skor almaları, yani 2-1 mağlup olmaları önem kazanmış oluyor. Bence oldukça zevkli olacak 
Bu arada Dreamtr rakibim olmuş. Kendisine başarılar diliyorum, iyi olan kazansın
Bu arada Dreamtr rakibim olmuş. Kendisine başarılar diliyorum, iyi olan kazansın
- lkarus
- İri Fare Avcısı
Öncelikle etkinlik salonuna defans giren semonun ta :mrgreen:
Daha sonra kendisini tebrik ederim.
Şaka bir yana iyi vs'di bir ara birlikte yattık fakat yenilmemin nedeni kudret yettiremememdi.
3 karşılaşmada da kudret tükendi, meditasyon olsa halbuki

Daha sonra kendisini tebrik ederim.
Şaka bir yana iyi vs'di bir ara birlikte yattık fakat yenilmemin nedeni kudret yettiremememdi.
3 karşılaşmada da kudret tükendi, meditasyon olsa halbuki

- Nedenben
- Yasemin'in Gözcüsü
- Lonca: HUN
Hahaha Esmer OgLan Ben Napım YonetıcıLer SErbest Demıs KuLLanmıyahmı 

- lkarus
- İri Fare Avcısı
Element vurdum, maksimum hasar vurdum, savunma içtim, hasar içtim boş
Tak o iki tılsımı Bandelas'e sade space'e bassın rakibini yatırır ben sana diyim
Tak o iki tılsımı Bandelas'e sade space'e bassın rakibini yatırır ben sana diyim