Barbarosxhizir yazdı:furkan dediğin skıls data yı nerden bulup data klosörünün icine atıyım deidğin kinkten indiridm attım fakat demedi zaten var değiştirmek istiyormsunuz die
Eğer skills.dat dosyası hiç yoksa yine aynı depar yetenekleri hatasıyla karşılaşırsın..Rardaki dosyası direkt olarak base/data klasörünün içine at oyuna gir
Barbarosxhizir yazdı:furkan dediğin skıls data yı nerden bulup data klosörünün icine atıyım deidğin kinkten indiridm attım fakat demedi zaten var değiştirmek istiyormsunuz die
Eğer skills.dat dosyası hiç yoksa yine aynı depar yetenekleri hatasıyla karşılaşırsın..Rardaki dosyası direkt olarak base/data klasörünün içine at oyuna gir
skill.dat sorununu indirilen dosya ile halledemeyenler için önemli bir yere açıklık getireyim:
Benim yolladığım Skills.dat dosyasının boyutu : 28kb'tır.
Eğerki Kendi ikv data klasörünüzün içindeki skills.dat uzantısı 28kb değilse ikv launcher tarafından değişime uğramış bozuk uzantıdır.
Bunun çözümü içinde gönderdiğim dosyayı gerekli yere attıktan sonra :
-> Sağ Tık Özellikler -> Salt Okunur tikini işaretlemeniz ve ayrıca varsa yine Sağ Tık Özellikler -> Engellemeyi Kaldır yapmanız..
İkv'nin yeteneklerle ilgili sadece 2 adet dosyası var : birisi Data dosyasındaki Skills.dat diğeride Ui dosyasının içindeki userinterface.dds'tir arkadaşlar.Sorunu hala devam arkadaşlar bu konudan sorunlarını söyleyebilirler.
En son Shizune tarafından 19 Oca 2014 18:47 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.