AnyOneStopUs Loncası Bildirim Alanı.

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
savascixhalil
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Re: AnyOneStopUs Loncası Bildirim Alanı.

Mesaj gönderen savascixhalil »

Başkanim ben oyunu birakmiştim ama oyuna geri dönmeye karar verdim benim arkadaşlarla konuşmadim ben onlarla konuşacam plusum yok ama alacağim benim başka sunucuda oynayan arkadaş var arkadaşin plusu var ve çarin şifresini biliyorum kuklacida bi çar açip (Aosuloncasi ama senin iznin olursa ve adini nasil istersen) adinda çar açarim arada çaraa grip klana aosu loncasi alimlari devam etmektedir baş vuru için Fırtınaxemfu ve Trabzonluxbüyü ye başvurmaniz gerekmektedir yazarim. Başkanim lonca kurallarini ve loncaya girmek için neler gerektiğini yazarsan, klandan onun aynisini yazarim tami iznin olursa cevap bekliyorum

al işte :D olum ozmn nie yazıonuz ben bıraktım die :)
Resim

FENERBAHÇEM

I'love you RealMadrid

GAME OVER İSTANBUL KIYAMET VAKTİ .
Ulaşım: bana ulaşmak isteyenler avatarımın altındaki facebook sayfama tıklarsanız çıkarım ; )
Zebellahx
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: CİHAN I HÜKÜMRAN

Mesaj gönderen Zebellahx »

carlarım

TRABZONLUXBÜYÜ 49
TRABZONLUXGUNGOR 44
TRABZONLUXŞİFA 26

NOT TOPLAM 4 ADET 49 CAR YAPTIM
Ne birini bi hiç ugruna satarım nede birinin malına göz dikerim ben buyum ne yapmak istersem kendim yapmaya calısır ve kazanmak için elimden geleni yaparım...

IxTRaBZoNLuxI
Zebellahx
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

savascıxhalil oyunda bana ulas
Ne birini bi hiç ugruna satarım nede birinin malına göz dikerim ben buyum ne yapmak istersem kendim yapmaya calısır ve kazanmak için elimden geleni yaparım...

IxTRaBZoNLuxI
Zebellahx
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

LONCA KURALLARI
1-Lodos olmak zorunludur
2-Küfür ve baskasının emegine göz dikmemek
3-Herkezle iyi gecinme
4-Toplantılara zamanında gelmek
5-Her türlü yardımı biz a.o.s loncası olarak elimzden geldikce yrd edecez

Not;Bu kriterlere uymayalar basvurmasın

SSAYGILARIMLA
Trabzonluxbüyü

IxTRaBZoNLuxI
Kullanıcı avatarı
recepivedikx
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Özgürlük için savas

Mesaj gönderen recepivedikx »

tmm başkanim ben çari mi iksirci ve sarraf yaptim ama elimde lokman ürünü yok loncada veya sizn çarlarinizda lokman varsa bana teğmin eder misiniz ? eğer teğmin ederseniz bütün lonca üyeleri bana reçete getirip veya materyel getirirse iksirler ben den olur zor görevlerde ihtiyacimiz olacak iksirlere onun için reçete ve materyeller bulabilsek çok iyi olur

Kullanıcı avatarı
savascixhalil
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen savascixhalil »

savascıxhalil oyunda bana ulas

ben bıraktım oyunu özelime gel .
Resim

FENERBAHÇEM

I'love you RealMadrid

GAME OVER İSTANBUL KIYAMET VAKTİ .
Ulaşım: bana ulaşmak isteyenler avatarımın altındaki facebook sayfama tıklarsanız çıkarım ; )
Kullanıcı avatarı
tokyo2drift
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Lonca: Nefer Team

Mesaj gönderen tokyo2drift »

recepivedikx yazdı:tmm başkanim ben çari mi iksirci ve sarraf yaptim ama elimde lokman ürünü yok loncada veya sizn çarlarinizda lokman varsa bana teğmin eder misiniz ? eğer teğmin ederseniz bütün lonca üyeleri bana reçete getirip veya materyel getirirse iksirler ben den olur zor görevlerde ihtiyacimiz olacak iksirlere onun için reçete ve materyeller bulabilsek çok iyi olur
olm ona baskanım demıycen baskan benım :d
MassPerformanceHALL
KatyPerry

Nefer Team
Kullanıcı avatarı
recepivedikx
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

tokyo2drift yazdı:
recepivedikx yazdı:tmm başkanim ben çari mi iksirci ve sarraf yaptim ama elimde lokman ürünü yok loncada veya sizn çarlarinizda lokman varsa bana teğmin eder misiniz ? eğer teğmin ederseniz bütün lonca üyeleri bana reçete getirip veya materyel getirirse iksirler ben den olur zor görevlerde ihtiyacimiz olacak iksirlere onun için reçete ve materyeller bulabilsek çok iyi olur
tmm başkanim siz bana bulacaniz mi ? materyel ve iksir reçetesini onu söyleyin siz

Kullanıcı avatarı
tokyo2drift
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Lonca: Nefer Team

Mesaj gönderen tokyo2drift »

recepivedikx yazdı:
tokyo2drift yazdı:
tmm başkanim siz bana bulacaniz mi ? materyel ve iksir reçetesini onu söyleyin siz
ne lazım sana günögre söyle ayarlamaya calısırız
MassPerformanceHALL
KatyPerry

Nefer Team
Kullanıcı avatarı
recepivedikx
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

tokyo2drift yazdı:
recepivedikx yazdı:
tokyo2drift yazdı:
ne lazım sana günögre söyle ayarlamaya calısırız
şimdilik iksir reçetesi lazim bana hiç reçete yok elimde eğer iksir reçetesi bulursak ben materyelleri söylerim başkanim oyuna girdiğin zaman /f Recepivedikbüyü den bul beni senle lonca ve iksirler hakkinda konuşak ben şimdi oyuna giriyorum 1 de çikarim oyundan beni bulun lonca üyeleri

“Genel Sohbet” sayfasına dön