kurtreis yazdı:Duru seni severim efendi insansın şimdiye kadar aleyhinde tek kelime ettiğimi hatırlamam ama biraz geniş gör ve geniş düşün benim bir arkadaşım size küfür etti diye konu bize mal oldu bizdende karışanlar olduğu için şimdi sizin bir arkadaşınız deil loncanızdan birinin yapmakta olduğu terbiyesizlik gün gibi ortada adamlık vasıflarını kaybetmiş bu şahıs açtığım konuda çirkeflik yapmasa böyle bir durum peyda olmazdı sonuçta bu sizin adamınız lonca birlik ise sizde bu birliğiniin parçası olan bu şahsı konularımdan uzak tutsaydınız varmı öyle şey loncadan biri istediğine küfür hakaret etsin ben karışmam aranızda halledin sen böyle düşünürsen ben şunu düşünürüm demekki ben real loncasının benden istediği bir çok durumda boşuna iyi niyet göstermişim hoş görüyle yaklaşmışım ben boşuna eğer bu adam sizin adamınızssa siz buna ses çıkartmıyorsanız demek ki bu çirkefliği siz yaptırıyorsunuz ben böyle düşününce haksızmıyım sence ?
Misal verıyorum Kurtxfalanca bana küfür etse açtığım konuların kapanmasına sebep olsa onun faturasını ben sana kesmem Reis kesemem öyle birşey söz konusu bile olamaz.
evet bunu yapmıycağını biliyorum ama sende şunu biliyorsın ki Kurtlarxfalanca sana küfür etse açtığn konuların kapanmasına sebep olsa ben buna kayıtsız kalmam haksızmıyım
Haklısın ama şuan ki konum 'da özellikle dedım olaylara genel değil kişisel bakalım diye ve konu halen amaç dışın da ilerliyor Reis ben dıyorum ben ahmet mehmet degıl Duru .
Myrosa yazdı:Haklısın ama şuan ki konum 'da özellikle dedım olaylara genel değil kişisel bakalım diye ve konu halen amaç dışın da ilerliyor Reis ben dıyorum ben ahmet mehmet degıl Duru .
Peki duru bu konuda bu mesleyi devam ettirmiyorum ama inan ki bu seni sevdiğim değer verdiğim bir kişi olduğun için ama bu adam konularımzda ve oyunda ki yaklaşımı böyle olursa inan başka yol kalmıyor bu adam sizin adamınız çeki düzen vermek size düşer ...
Real Deniz ve Cesurlar Lonca Başkanlarından iyi haber ... Söz konusu Loncalar bildiğiniz üzere ''İstanbul Kıyamet Vaktinin Tılsımın da Nam yapmış Saygınlığı kazanmış birer Birliklerdir bu den'de neden birlikte olmasınlar ? Tüm ayrıntılar konuşuldu ve Lonca Kurucu ve Başkanları ortak bir karar aldı bundan sonra ki Tılsım dönemin de biliyoruz ki bu birleşme çok ''Başarı ve Ses getirecek''
Tüm Lonca mensuplarına ve Lonca Başkanlarına Hayırlı olması dilekerim ile... İşte söz konusu o Loncaların devasa Kadrosu /color] Real Living Real War Kadrosu /color] -Realxrosafin [ Başkan ]
-Realxbaşkan [ Başkan ]
-Realxhaşin [ Onursal Başkan ]
-Realxerman
-Realxhaggard
-Realxkorkux
-Realxdanger
-Realxvitaminraz
-Realxözretay
-Realxsensizimsen
-Realxselcen
-Realxçığlık
-Realxceylin
-Realxcaramio
-Realxsamuray
-Realxsantiego
-Realxbluestar
-Realxkral
-Realxkadavra
-Realxonlyy
-Realxbaranefe
-Realxzalim
-Realxflaket
-Realxlazkopatxxx
-Realxkızılşaman
-Realxhajkhan
-Realxmagnezit Cesurlar Lonca Kadrosu : Cesurzade [ Başkan ]
Cesurlarxbuğra
Cesurlarxfatih
Enderxangel
Cesurlarxmfatih
Cesurlarxarda
Cesurlarxtolga
Cesurlarxfkö
Cesurlarxmuamma
Cesurlarhamzand
Cesurlarxlion
Cesurlarxfuruko
Cesurlarxumuts
Cesurlarxeren
Cesurlarxemrex
Cesurlarxhemşire
Cesurlarxhazal
Cesurlarxceyda
Cesurlarxketchup
Cesurlarxboraa
Cesurlarxlive
Real Deniz ve Cesurlar Lonca Başkanlarından iyi haber ... Söz konusu Loncalar bildiğiniz üzere ''İstanbul Kıyamet Vaktinin Tılsımın da Nam yapmış Saygınlığı kazanmış birer Birliklerdir bu den'de neden birlikte olmasınlar ? Tüm ayrıntılar konuşuldu ve Lonca Kurucu ve Başkanları ortak bir karar aldı bundan sonra ki Tılsım dönemin de biliyoruz ki bu birleşme çok ''Başarı ve Ses getirecek''
Tüm Lonca mensuplarına ve Lonca Başkanlarına Hayırlı olması dilekerim ile... İşte söz konusu o Loncaların devasa Kadrosu /color] Real Living Real War Kadrosu /color] -Realxrosafin [ Başkan ]
-Realxbaşkan [ Başkan ]
-Realxhaşin [ Onursal Başkan ]
-Realxerman
-Realxhaggard
-Realxkorkux
-Realxdanger
-Realxvitaminraz
-Realxözretay
-Realxsensizimsen
-Realxselcen
-Realxçığlık
-Realxceylin