İkv tarihinde bir ilk ,tek şifa iflis kesimi(Desteksiz) [HD]

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
LinkiNParkK
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Saygı Or Sevgi

Re: İkv tarihinde bir ilk ,tek şifa iflis kesimi(Desteksiz)

Mesaj gönderen LinkiNParkK »

BunudaBanlayin yazdı:
empty61 yazdı:İyi kesim olmuş, emeğe saygı. Fakat ilk değil bu çember itemleri gelmeden sancak sunucusunda da kesilmişti.
adama anlatamıyoruz kafa kalın sanırım biraz :) :mrgreen:

İFLİSS i ÇEMBER İTEMSİZ TILSIMSIZ ŞUYSUZ BUYSUZ SADECE YÜCELEN URBAN İTEMLERLE İLK KESEN YENİÇERİXDADAWA.

Bu kadarda yüssüz olunmaz arkadaş ya :D yazdığı yorumları okuyup gülüyorum :D :mrgreen: :roll:

Davut abi Allah aşkına git şifacının üstünü cıkartıp urban yücelen tak kes şu yaratığı :D Video almayı unutma, video almamışsınız nerden bileyim başkasının olmadığını falan der arkadaş :D
Başkasına yalakalık yapıp konuşacağına git kendin kes item alıp , sonra gel burada laf savuştur :) ayrıca hızlandırılmış video istemiyorum kesen normal atsın hepsini izlerim seve seve sizin gibi izlemeden yorum atmam
Youtube Kanalım

LPxSEVENFOLD
LPxMEMORABLE
LPxWOW
Kullanıcı avatarı
mirkan1453
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Lotus

Mesaj gönderen mirkan1453 »

Meran sunucusunda Redsxline kesti 49 lar geldikten 2.5 ay sonra.
Resim
Kullanıcı avatarı
LinkiNParkK
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

mirkan1453 yazdı:Meran sunucusunda Redsxline kesti 49 lar geldikten 2.5 ay sonra.
O zamanlar iflis yeteneklerinin farklı olduğu söyleniyor ...iyi forumlar
Youtube Kanalım

LPxSEVENFOLD
LPxMEMORABLE
LPxWOW
Kullanıcı avatarı
mirkan1453
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Lotus

Mesaj gönderen mirkan1453 »

LinkiNParkK yazdı:
mirkan1453 yazdı:Meran sunucusunda Redsxline kesti 49 lar geldikten 2.5 ay sonra.
Söylentiler değil gerçektir önemli olan, senide tebrik ederim herkesin yapacağı birşey değil üstelik video da almışsın, iyi forumlar
Resim
Kullanıcı avatarı
Fabre
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Fabre »

Yeniçerixblack diyorum sadece ;)
Kullanıcı avatarı
LinkiNParkK
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

mirkan1453 yazdı:
LinkiNParkK yazdı:
Söylentiler değil gerçektir önemli olan, senide tebrik ederim herkesin yapacağı birşey değil üstelik video da almışsın, iyi forumlar
Söylentilerin doğrumu yanlışmı olduğunu bilmiyorum ama şunu söyleyebilirim urban veya yücelen itemler ile iflis kesilebileceğini hiç tahmin etmiyorum bana göre imkansız(videoyu izlerseniz anlayabilirsiniz) , eğer yok kesilmiş ve yapılabilir diyen varsa videosunu baştan sona izlerim ki o video tahminime göre 1saat 20 dk felan sürecektir ama izlerim.
Yani bende buradaki söylentilere inanmıyorum açıkça 49 dan 2,5 ay sonra kesen şimdide keser yücelen veya urban ile artık hangisini takmışsa, yücelen + buz olursa belki kesilebilir ihtimalini veriyorum.
Youtube Kanalım

LPxSEVENFOLD
LPxMEMORABLE
LPxWOW
Kullanıcı avatarı
BunudaBanlayin
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen BunudaBanlayin »

Fabre yazdı:Yeniçerixblack diyorum sadece ;)
alp diyorum kısaca :D
LinkiNParkK yazdı:
BunudaBanlayin yazdı:
empty61 yazdı:İyi kesim olmuş, emeğe saygı. Fakat ilk değil bu çember itemleri gelmeden sancak sunucusunda da kesilmişti.
adama anlatamıyoruz kafa kalın sanırım biraz :) :mrgreen:

İFLİSS i ÇEMBER İTEMSİZ TILSIMSIZ ŞUYSUZ BUYSUZ SADECE YÜCELEN URBAN İTEMLERLE İLK KESEN YENİÇERİXDADAWA.

Bu kadarda yüssüz olunmaz arkadaş ya :D yazdığı yorumları okuyup gülüyorum :D :mrgreen: :roll:

Davut abi Allah aşkına git şifacının üstünü cıkartıp urban yücelen tak kes şu yaratığı :D Video almayı unutma, video almamışsınız nerden bileyim başkasının olmadığını falan der arkadaş :D
Başkasına yalakalık yapıp konuşacağına git kendin kes item alıp , sonra gel burada laf savuştur :) ayrıca hızlandırılmış video istemiyorum kesen normal atsın hepsini izlerim seve seve sizin gibi izlemeden yorum atmam

yav altı üstü bi ifliss kestin :) ne toto varmış sende tavan yapmış resmen :D :mrgreen: :mrgreen:
Amaç yalakalık değil :) En çok görüştüğüm kişiyi yani davut abinin yaptığı şeyin daha iyi olmasını sana göstermem :) tabi bu sana kötü batmış ki yaran büyük :D
Resim
Kullanıcı avatarı
LinkiNParkK
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

mevzu tartışmaya gitsin istemem .Sende yerinde oturup yorum yaparak büyütmüşsün totoşu sanırım :) hem o davut abi dediğin kişinin avukatı felan mısın :) lafla olmaz bu işler bana kanıt lazım davut abine söyle gitsin yine kessin videolu, o zaman kesen şimdi daha rahat keser , icraat yap sonra yaz lütfen ;)
Youtube Kanalım

LPxSEVENFOLD
LPxMEMORABLE
LPxWOW
Kullanıcı avatarı
BunudaBanlayin
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı

LinkiNParkK yazdı:mevzu tartışmaya gitsin istemem .Sende yerinde oturup yorum yaparak büyütmüşsün totoşu sanırım :) hem o davut abi dediğin kişinin avukatı felan mısın :) lafla olmaz bu işler bana kanıt lazım davut abine söyle gitsin yine kessin videolu, o zaman kesen şimdi daha rahat keser , icraat yap sonra yaz lütfen ;)

1 saniye :)
Resim
Kullanıcı avatarı
BunudaBanlayin
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı

Karakterlerimin fotoğraflarını atıyorum 6 senelik karakterler :) video programını bulup Yücelen itemleri ayarladıktan sonrada video koycam :)

Şifacılık benim işim 6 seneden beri :) :mrgreen:
En son Eviren tarafından 04 Eyl 2013 23:10 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
Sebep: Kullanıcı isteği, resimler kaldırıldı.
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön