izdirapgrafik yazdı:Embed işini yapabiliyorsan localhostta olmazsa blogspotta bir dene güzel duruyor mu diye.Diğer arkadaş da zamanından ayırıp site için yardımcı olacakmış.Tasarımlarıyla birlikte bitiririz beraber.
Embed kodunu bir blog açıp denedim. Sorunsuz çalışıyor. Twitch sayfasındaki chat kutusu da eklenebilir. Sayfa biraz geniş duruyor ama genişlik videonun kapladığı alana göre ayarlanabilir.
NeMutluTürk'ümDiyene[/i][/b]
Mustafa Kemal Atatürk
izdirapgrafik yazdı:Embed işini yapabiliyorsan localhostta olmazsa blogspotta bir dene güzel duruyor mu diye.Diğer arkadaş da zamanından ayırıp site için yardımcı olacakmış.Tasarımlarıyla birlikte bitiririz beraber.
Sayfa için başka bir site yerine www.istanbuloyun.com üzerinden bir sayfa talebinde bulundum.Yayını tamamen etkinlik üzerine düşünüyorum aslında.
Ayrıca bir adet de Ölüm oyunu kazananın isminin yazacağı bir görsel lazım.Skor tabelası tarzı.
İKV ile ilgili olarak resmiyette desteklenmeyen bir çok fan sitesi, sayfaları, videoları, radyo programları vb. yapıldı ve yapılmaya devam ediyor. Sizin yaptığınız / yapmaya çalıştığınız şeyin bunlardan bir farkı olmamakla birlikte gereken önemi verdiğiniz sürece zaten oyuncuların ve yönetimin desteğini göreceksinizdir.
Bilginize sunarız
Holde ırkları kesip onun yayını mı yapayım kim izler Bulunduğum sunucuda klan savaşı denen şey de olmadığına göre.
Yönetim ekibinden gelen mesaj doğrultusunda proje iptal edilmiştir :!:
Bilgilerinize.