Ganimet Torbalarınızda Neler Var ?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
TeqiLa
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: ENDLESS DREAM

Re: Boss'lardan aldığınız Ganimet Torbalarınızda neler var?

Mesaj gönderen TeqiLa »

Ve Şifada Centten Tüm Torbalar doluydu yanlış hatırlamıyorsam iksirler bana düşmüştü ve 3 pant 1 kolye vardı
EmoReis
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Lonca: HUN

Mesaj gönderen EmoReis »

TeqiLa yazdı:Savaşçıda İlk Girişte Görev yapmamıştım Taş Kanat Balta,Bıçak Kılıç Ve Bıçak Ceket Almıştım :)
Şans Yokene Bunları Almışsın,
Bana Düşmüyor Deme Birdaha :)
  • TÜRKLÜK Bedenimiz, İslamiyet Ruhumuzdur. Ruhsuz Beden Ceset Olur...
[/i][/b]

Ayhilal Çığlıkx
Emrullah YAREN
Kullanıcı avatarı
GaLadRim
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos
Lonca: Şehri İstanbul

Mesaj gönderen GaLadRim »

Tüm bu yorum ve fotoğraflardan sonra bir daha "bana eşya düşmüyor" şikayeti almak istemiyorum :D

GaLadRim - Savaş Karagülmez
Kullanıcı avatarı
NoSuffer
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Meran
Lonca: Vuslatt

Mesaj gönderen NoSuffer »

Resim
Resim

TRibexRhaZaK RoMaNBeLLıc Nosuffer Noremorse
Kullanıcı avatarı
WHiTexDeWiL
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen WHiTexDeWiL »

Resim

Yinede evocati koruması yüzük yoktu. Üzülmüştüm :D

Keyifli forumlar..
Kullanıcı avatarı
BunudaBanlayin
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen BunudaBanlayin »

GaLadRim yazdı:Tüm bu yorum ve fotoğraflardan sonra bir daha "bana eşya düşmüyor" şikayeti almak istemiyorum :D

Benim karakterlerin hiç birisi bu fotoğraftakiler gibi şanslı değil GaLadRim :) Bana item düşmüyor konusundada ısrarcıyım :) Destek takımına mesaj atıyorum zaten bu konu hakkında :D

Karakterlerimin isimleri

Anka LogicGAMES
Anka MindGAMES
Anka IxMeRTxx......xI
Anka IxÖLümxZaMaNıxI
Anka Mişchka
Eminonu YazımınSevGiSi
Eminonu YazımınSevGıSi
Eminonu YazımınEFSANESİ
Resim
Kullanıcı avatarı
BunudaBanlayin
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen BunudaBanlayin »

BunudaBanlayin yazdı:
GaLadRim yazdı:Tüm bu yorum ve fotoğraflardan sonra bir daha "bana eşya düşmüyor" şikayeti almak istemiyorum :D

Benim karakterlerin hiç birisi bu fotoğraftakiler gibi şanslı değil GaLadRim :) Bana item düşmüyor konusundada ısrarcıyım :) Destek takımına mesaj atıyorum zaten bu konu hakkında :D

Karakterlerimin isimleri

Anka LogicGAMES
Anka MindGAMES
Anka IxMeRTxx......xI
Anka IxÖLümxZaMaNıxI
Anka Mişchka
Eminonu YazımınSevGiSi
Eminonu YazımınSevGıSi
Eminonu YazımınEFSANESİ

Karakterlerimin isimleri

Anka LogicGAMES (Çemberlitaş geldiğinden beri Bıçak Sırtı Ceket , Taşkanat Tabanca çıkmıyor)
Anka MindGAMES (Çemberlitaş geldiğinden beri Kıyamet Asa, Transformatör Ceket-Zırh-Ayakkabı , Cehennem Zırh-Ayakkabı & Sıfır Kelvin Ayakkabı çıkmıyor)
Anka IxMeRTxx......xI (Çemberlitaş ve Migrat geldiğinden beri Nucleus Yüzük, Kıyamet Asa-Ceket-Zırh-Ayakkabı , Transformatör Zırh-Ayakkabı , Sıfır Kelvin Ayakkabı-Pantolon-Asa & Cehennem Asa-Ayakkabı-Zırh çıkmadı.. (Karakterimdeki Kıyamet Asa-Ceket-Zırh üretimdir.)
Anka IxÖLümxZaMaNıxI (Çemberlitaş geldiğinden beri Bıçak sırtı Kılıc-Ayakkabı , Taşkanat Ayakkabı çıkmıyor) (Gaffar görevi yapmaya ilk girdiğimde bıçak sırtı ceket çıktı. Diğer savaşım daha eski olmasına rağmen hala bıçak sırtı ceketi yok..)
Anka Mişchka (
Eminonu YazımınSevGiSi (Çemberlitaş geldiğinden beri Mevlana Ceket-Ayakkabı-Zırh ve diğer eşyaları çıkmıyor)
Eminonu YazımınSevGıSi (Çemberlitaş geldiğinden beri Mevlana Pantolon ve diğer eşyaları çıkmıyor)
Eminonu YazımınEFSANESİ
Resim
Kullanıcı avatarı
firaridadas
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Voice of Voiceless

Mesaj gönderen firaridadas »

BunudaBanlayin yazdı:
BunudaBanlayin yazdı:

Karakterlerimin isimleri

Anka LogicGAMES
Anka MindGAMES
Anka IxMeRTxx......xI
Anka IxÖLümxZaMaNıxI
Anka Mişchka
Eminonu YazımınSevGiSi
Eminonu YazımınSevGıSi
Eminonu YazımınEFSANESİ

Karakterlerimin isimleri

Anka LogicGAMES (Çemberlitaş geldiğinden beri Bıçak Sırtı Ceket , Taşkanat Tabanca çıkmıyor)
Anka MindGAMES (Çemberlitaş geldiğinden beri Kıyamet Asa, Transformatör Ceket-Zırh-Ayakkabı , Cehennem Zırh-Ayakkabı & Sıfır Kelvin Ayakkabı çıkmıyor)
Anka IxMeRTxx......xI (Çemberlitaş ve Migrat geldiğinden beri Nucleus Yüzük, Kıyamet Asa-Ceket-Zırh-Ayakkabı , Transformatör Zırh-Ayakkabı , Sıfır Kelvin Ayakkabı-Pantolon-Asa & Cehennem Asa-Ayakkabı-Zırh çıkmadı.. (Karakterimdeki Kıyamet Asa-Ceket-Zırh üretimdir.)
Anka IxÖLümxZaMaNıxI (Çemberlitaş geldiğinden beri Bıçak sırtı Kılıc-Ayakkabı , Taşkanat Ayakkabı çıkmıyor) (Gaffar görevi yapmaya ilk girdiğimde bıçak sırtı ceket çıktı. Diğer savaşım daha eski olmasına rağmen hala bıçak sırtı ceketi yok..)
Anka Mişchka (
Eminonu YazımınSevGiSi (Çemberlitaş geldiğinden beri Mevlana Ceket-Ayakkabı-Zırh ve diğer eşyaları çıkmıyor)
Eminonu YazımınSevGıSi (Çemberlitaş geldiğinden beri Mevlana Pantolon ve diğer eşyaları çıkmıyor)
Eminonu YazımınEFSANESİ
Kardeşim senin konuna baktımda hakkaten birşey var çünkü o kadar artırıcı olmasına rağmen birşey çıkmamış sana.Üzerinde büyü falan mı var nedir :D
Kullanıcı avatarı
halo903
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen halo903 »

Tek x den şifacıma erg yongası ruh ayak hidroflorik ayak almıştım hiç biri yoktu :)
Kullanıcı avatarı
halo903
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen halo903 »

Resim

Sanırım yeterli .. :P

Tek çantada 2 xenotimin verdiği mutluluğu hiç bi kız veremez :S

“Genel Etkileşim” sayfasına dön