Yenilik yapmadan önce eksiklikler ve yanlışlıkları düzeltmeliler.Oyunu sadece mousela oynamaktanda bıktım.Oyun hiç atak değil yavaş.Ayrıca kısa bir mesafeye tıkladığınızda adamdan çift oluyormuş gibi oluyor.Sonra yaratıklar bina içinden kaplamalardan geçiyor.Bunlara çözüm bulmalısınız öncelikle.Sonra silah çeşitliliği artırmalısınız.Ben belki silahımda başka görüntü istiyorum yada istediğim efsunları birleştirmek istiyorum.Sonra açıka razi olan maplar yapında orada binekte kullanabilelim daha neler neler.Milletin yaptığı oyunlarda ejderhayı uçsuz bucaksız sürebilirken burada yürüyemiyorsunuz bile.Yorukefe yazdı:Bu yeniliğin bize bir faydası var mı sence ?COMMANDER yazdı:Lan sukur etmesini bilin adamlar yenilik yapmış hala laf atıyorsunuzYorukefe yazdı:Ama diğer oyunlar sürekli gelişim içerisinde İKV'den bunu bekleyemezsin.
Forum Rütbeleri
Re: Forum rütbeleri
Gayet iyi böylece foruma can gelecek ...
MEISTER
ıMEISTERı
ııMEISTERıı
Akkar Obi--Beyazköşk
ıMEISTERı
ııMEISTERıı
Akkar Obi--Beyazköşk
Yapılan yenilik forumun görünüşü açısından önemli ve güzel bir yenilik. Fakat forumdan önce oyun içinde yenilikler yapılması gerekiyor.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene[/i][/b]
Mustafa Kemal Atatürk
+1Yorukefe yazdı:Yapılan yenilik forumun görünüşü açısından önemli ve güzel bir yenilik. Fakat forumdan önce oyun içinde yenilikler yapılması gerekiyor.
MEISTER
ıMEISTERı
ııMEISTERıı
Akkar Obi--Beyazköşk
ıMEISTERı
ııMEISTERıı
Akkar Obi--Beyazköşk
- HAMMER62
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Absolute Power
aslında pekte gerekli birşey değil.
yine de yenilik güzeldir.
yine de yenilik güzeldir.
*xllHaMMeRllx
*HaMMeR
*lHAMMERll
*Devdeniz
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
•((¯°·._.• ɥɐɯɯǝɹ •._.·°¯))•
*HaMMeR
*lHAMMERll
*Devdeniz
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
•((¯°·._.• ɥɐɯɯǝɹ •._.·°¯))•
- allame
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Şuan için en ileri rütbe bu. '' Çemberlitaş Kaşifi '' :arrow:

Aslı Kerem'e posta koydu,çünkü yok altında mustang!
RELAXEEFENDYY
RELAXEEFENDYY
- Berkistanbul
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Loncasızlar
Forum rütbeleri
Bence bu olay güzel olmuş fakat şöyle bir durum olabilirdi mesela benim 260 iletim var 260 iletiye kadar olan bütün unvanlardan birini seçip kullanabilsem bence daha güzel olur ve bu unvanları çogaltmalılar çok az unvan var bul bulabildiğince agah neferi,büyük hol kaplanı,meteor güzeli,xenotim zengini vs. daha birçok bulunabilir.
- Sagopakajmeran
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Ferday-i kyamet
bir liste var mı acaba?