Helalleşelim...
Re: Helalleşelim...
sni insanadn saymıyoz bizxDMyrmidon yazdı:bende varım burda adam olun 2 dk :mrgreen:
Bir kez daha söylüyorum senden nefret ediyorum
AşK yarası soğukken acır
Funi
AşK yarası soğukken acır
Funi
-
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
Dikkatimi çekti neden hepinizin mekan teşkilat yazıo=) yazıosa burda ne gezionuz=)
teşkilatat sohebt edicke insan yok bi kaç tane var onalrda .. .xDVandervaart yazdı:Dikkatimi çekti neden hepinizin mekan teşkilat yazıo=) yazıosa burda ne gezionuz=)
Bir kez daha söylüyorum senden nefret ediyorum
AşK yarası soğukken acır
Funi
AşK yarası soğukken acır
Funi
sohbeti geç teşkilat forumda insan yok bir iki tane var onlarda bu saatte yok ama oyunda fena adamlar buldum her gece dımtıs dımtıs hok piş hok piş xD

Selam,
Sohbetinize sözüm yok ama gönderdiğiniz mesajların içerisinde Argo kelime bulunursa konumu kapatırlar.Göndereceğiniz mesajlara dikkat edelim lütfen
iyi eğlenceler,
Rapkoliq.
Sohbetinize sözüm yok ama gönderdiğiniz mesajların içerisinde Argo kelime bulunursa konumu kapatırlar.Göndereceğiniz mesajlara dikkat edelim lütfen
Savaşmayın,sevişin ! :mrgreen:
Not: Hafta sonları oyun içerisinde 1-2 saat boyuncu görüne bilirim.Rapkoliq veya Noktaxrapkoliq'yimdir.İmza'da göründüğü gibi bunlardan başka hiç bir karakterim bulunmamaktadır.iyi eğlenceler,
Rapkoliq.
23. Haziran. 2011 tarihinden itibaren Rapkoliq, İKV Dünyasını bırakmış bulunmaktadır. Çakma karakterlere dikkat edelim !
-
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
Bnm yok vlla onların var=))
valla size bişe diyemem ama Tskxsubay dayanamaz yazar :| :mrgreen:Vandervaart yazdı:Bnm yok vlla onların var=))
23. Haziran. 2011 tarihinden itibaren Rapkoliq, İKV Dünyasını bırakmış bulunmaktadır. Çakma karakterlere dikkat edelim !
ingilizce yazsak anlarlar mı :mrgreen:
*Myrmidon*_____-Büyücü-_____*Simyager*{**MeRaN**}
*Agemennon*_____-Savaşçı-_____*Speedy*{**MeRaN**}
*Soulofxhoplite* ____-Şifacı-_______*Damage*{**MeRaN**}
*Agemennon*_____-Savaşçı-_____*Speedy*{**MeRaN**}
*Soulofxhoplite* ____-Şifacı-_______*Damage*{**MeRaN**}
herkes sen kadar kültrsüz değil mertMyrmidon yazdı:ingilizce yazsak anlarlar mı :mrgreen: