Bİ dene de qör !KeNanIsT yazdı:Formda Sana ayyaş desem beni oyunda banlarmısın ?CaptainATX yazdı:Merhaba,
"Şikayet Et" sistemi dahilinde , incelenip ceza alan oyuncularımız ceza süresini ve sebebini oyuna girdikleri mail adreslerine gelen e-maille öğrenebilirler. Ayrıca Şikayet et butonunu kullanan oyuncularımızda şikayetlerinin değerlendirme sonucunu aynı şekilde oyuna girdikleri hesaba gelen e-maille öğrenebilirler.
[GM]CaptainATX
Moderasyonlar Hakkında
- Megaxrealist
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Re: Moderasyonlar Hakkında
Delixrealist
Mega Loncası'ndan ayrıLmış buLunmaktayım,MegaxreaList çarımın artık Lonca iLe aLakası kaLmamıştır.
SemT Aşkı "Alibeyköy-KasımPaşa!"
Mega Loncası'ndan ayrıLmış buLunmaktayım,MegaxreaList çarımın artık Lonca iLe aLakası kaLmamıştır.
SemT Aşkı "Alibeyköy-KasımPaşa!"
ya benm char 2 yıl oldu blok yıyelı nerden bakıcam tarıhıne delırıcem hala acılmadı charım
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Eminönü
captainATX saygılarımla önce abicim ben bugün lodos dum arzlar bana vuramıyordu ve bu oyunda hata idi ve beni arzlar hemen şikayet etti sizde geldiniz beni blokladınızz lütfen açarmısınız?? benim hiçbir suçum yokk ben hiçbişr şey yapmadım eyer hile yaptınız derseniz side biliyosunuz ki bu oyunda hile yokk lütfen çarımı açar mısınız??? saygılırımlaa abicim
- kanunxrutles
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Beni En Ufak Bi Sözde Şikayet Ediyolar anlamadım gitti Neden susturuluyorum durmadan Beni Şikayet eden kişiler de sorunları benimle Çok kesildikleri için Gururlarına Yediremiyolar
( Buna Bi Cevap Ala bilirmiyim Acaba 
- girayankara
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Kara
öncedne kimse "salak" "mal" dedi diye mail atıp şikayet göndermiyordu aynısıyla cevap veriyordu ....AxiFaruk yazdı:Beni En Ufak Bi Sözde Şikayet Ediyolar anlamadım gitti Neden susturuluyorum durmadan Beni Şikayet eden kişiler de sorunları benimle Çok kesildikleri için Gururlarına Yediremiyolar( Buna Bi Cevap Ala bilirmiyim Acaba
şimdi ise bir kelimeyi mecaz anlamda bile kullansan şikayet ediliyor .... uğraş sıfır neredeyse , bundan dolayı gerekli
gereksiz her şeyde şikayet et butonu kullanılıyor ( bu kanıyo ilk başta plus paket üyelerinin günlük 15 şikayet hakkı
vardı 10 a indi buradan vardım diğer paketlerinde şikayet et kullanma hakkı düşmüştür )
- MaYDoNoSexBiZaNS
- İskele Babası
- Sunucu: Beyaz Köşk
PEKİ GELEN MAİL BOS İSE?_?
Maydonose,,
Maydonosexbizans,,
Imaydonose,,
Xmaydonose,,
Mydonosexbizans,,
Xmydonose,,
Maydonosexbizans,,
Imaydonose,,
Xmaydonose,,
Mydonosexbizans,,
Xmydonose,,
keşke eski Ceres gelse ben özledim valla 
hem öyle doğru arkadaşlar edinebiliyorduk
yani kişiler hakkında bir varsayımda
bulunabiliyorduk bence ceres gelmeli
ama BENCE
hem öyle doğru arkadaşlar edinebiliyorduk
yani kişiler hakkında bir varsayımda
bulunabiliyorduk bence ceres gelmeli
ama BENCE
Hırs
- xIxFeNoMeNxIx
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Eminönü
eet sistem güzel olmuş güzel düşünmüşsünüz artık herkes hakettiği cezayı hemen alıyor 
Aslında Söylediklerimden Çok Sakladıklarımda Gizliyim..En iyisi Anlamak İçin Konuştuklarımdan Çok Sustuklarıma Kulak Ver..!
FENOMEN
xFENOMENx
XxFENOMENxX

FENOMEN
xFENOMENx
XxFENOMENxX

bir oyuncu karakteri susturulduğunda o bilgisayardaki tüm karakterlermi susturulur.örneğin biz 3 arkadaş neden susturulduk birinin hatası varsa hepimizmi çekecez.bi açıklama yaparmısınız.