[UYARI] Sahte Rehberlik Başvuru Maili
-
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: HUN
Re: Rehberlik Basvurusu Dolandirici Maili
Bunu yapan kişiyi En kısa zamanda Bulcaklarına Eminim Hukuk Yoluyla cezalandırılmasını Temenni ederim ...
- TÜRKLÜK Bedenimiz, İslamiyet Ruhumuzdur. Ruhsuz Beden Ceset Olur...
Ayhilal Çığlıkx
Emrullah YAREN
Mantıklı olan zaten bu hain kimse bulunana kadar kimsenin rehberlik işlemleri tamamlanmamalıdır.
2006-2016
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
Merhaba arkadaşlar
Konu dünden beri takibimizdedir.
Rehberliğe uygun görülen arkadaşlarımıza her seferinde toplu mail gönderilir. 100 -120 maili ayrı ayrı yollamak takdir edersinizki epey zaman kaybı , bugüne kadar hiç bir sorun yaşamadık çünkü yolladığımız tüm diğer mailleri gizliyorduk, bu alımlarda mail adresleri sehven görünür oldu, arzu etmediğimiz bu hatadan dolayı tüm arkadaşlardan özür diliyorum. Bu kasten yada bilinçli yapılmadı ama oldu maalesef.
Duyurularda ve Genel Etkileşimde açmış olduğum konularda tüm Rehber adaylarına '' asla şifre talep etmediğimizi'' eden maillere geri dönüş yapılmamasını özellikle belirttim bu uyarılarımıza rağmen sahte mailleri geri dönüş yapmış olan ve mağdur olan oyuncularımıza destek vereceğimizi de belirtmek istiyorum. Dalgınlık ile sahte maile cevap veren Rehber adaylarının destek birimine başvurmaları yeterli olacaktır, tüm adayların mail ve ID bilgileri bizde olduğu için mağduriyetlerini giderme konusunda elimiziden geleni yapacağız.
Konu takibimizdedir müsbet bir sonuca ulaştığımzıda sizleri yine buradan bilgilendireceğim
Saygılarımla
Konu dünden beri takibimizdedir.
Rehberliğe uygun görülen arkadaşlarımıza her seferinde toplu mail gönderilir. 100 -120 maili ayrı ayrı yollamak takdir edersinizki epey zaman kaybı , bugüne kadar hiç bir sorun yaşamadık çünkü yolladığımız tüm diğer mailleri gizliyorduk, bu alımlarda mail adresleri sehven görünür oldu, arzu etmediğimiz bu hatadan dolayı tüm arkadaşlardan özür diliyorum. Bu kasten yada bilinçli yapılmadı ama oldu maalesef.
Duyurularda ve Genel Etkileşimde açmış olduğum konularda tüm Rehber adaylarına '' asla şifre talep etmediğimizi'' eden maillere geri dönüş yapılmamasını özellikle belirttim bu uyarılarımıza rağmen sahte mailleri geri dönüş yapmış olan ve mağdur olan oyuncularımıza destek vereceğimizi de belirtmek istiyorum. Dalgınlık ile sahte maile cevap veren Rehber adaylarının destek birimine başvurmaları yeterli olacaktır, tüm adayların mail ve ID bilgileri bizde olduğu için mağduriyetlerini giderme konusunda elimiziden geleni yapacağız.
Konu takibimizdedir müsbet bir sonuca ulaştığımzıda sizleri yine buradan bilgilendireceğim
Saygılarımla
- Berika
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Eminönü
helsingiius yazdı:Herşeyi kafasina göre yorumlayan milletim benim bende dahil olmak üzere empati kurmayı beceremiyoruz 100 küsür kişidenbahsediyoruz hangi birine tek tek mail atabilirsiniz attınız diyelim ne kadar büyük bir zaman kaybı olacaginin farkında misiniz? Bir insanın tek işi ıkv olabilir mi ya da sadece bilgisayar. Yönetim o konuda özür diler yada dilemez kendileri bilir ama sahsen ben o kadar vakit ayırmazdım. tek bir mailde isimî halleder artacak zamanımı aileme ayirirdım:)
Şimdi bana çoğu yönetim yakalasi tarzı şeyler soyluyorsunuz hissedebiliyorum ama bir insanin güvenliği kendi elindedir.
Bir defalık olsun empati kurmaya davet ediyorum sizi
Mailin içeriği bellidir. Kopyalanır, yapıştırılır. Tek tek e-mail adreslerini yazıp gönder butonuna basmak biraz zaman alabilir. Çok fazla zaman harcanmaz. Sonuçta yapılan işi abartmaya gerek yok. Bunu dillendirenleri kınıyorum. Kaldı ki insanların kişisel bilgileri dahil olmak üzere güvenliği konusunda ki çabalar gerekirse günlerce sürmelidir. Sonuçta gönül işi yapıyorlar. Hassasiyetleri göz önüne alıp, değerlendirip daha sonra da belli normlara göre faaliyetleri gerçekleştirebilirler.
Mini Mani Mone Poooo
- bordo
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Inspired Souls
Bu açıklama yönetimi sert eleştirenlerden biri olmama rağmen beni tatmin etti. En azından mağdur olabilecek hesaplar belli ve gerekenin yapılacağı söyleniyor. Umarız bu hırsızlık girişimini yapan da gerekli cezayı alır.Nocomment yazdı:Merhaba arkadaşlar
yolladığımız tüm diğer mailleri gizliyorduk, bu alımlarda mail adresleri sehven görünür oldu, arzu etmediğimiz bu hatadan dolayı tüm arkadaşlardan özür diliyorum. Bu kasten yada bilinçli yapılmadı ama oldu maalesef.
Dalgınlık ile sahte maile cevap veren Rehber adaylarının destek birimine başvurmaları yeterli olacaktır, tüm adayların mail ve ID bilgileri bizde olduğu için mağduriyetlerini giderme konusunda elimiziden geleni yapacağız.
Saygılarımla
Tespiti halinde Sobee Studios ismini kullanmaktan telif hakkı ihlali ve Hesap Çalma girişiminden dolayı da bilişim suçlarından ayrıyetten hapise kadar yolu varbordo yazdı:Bu açıklama yönetimi sert eleştirenlerden biri olmama rağmen beni tatmin etti. En azından mağdur olabilecek hesaplar belli ve gerekenin yapılacağı söyleniyor. Umarız bu hırsızlık girişimini yapan da gerekli cezayı alır.Nocomment yazdı:Merhaba arkadaşlar
yolladığımız tüm diğer mailleri gizliyorduk, bu alımlarda mail adresleri sehven görünür oldu, arzu etmediğimiz bu hatadan dolayı tüm arkadaşlardan özür diliyorum. Bu kasten yada bilinçli yapılmadı ama oldu maalesef.
Dalgınlık ile sahte maile cevap veren Rehber adaylarının destek birimine başvurmaları yeterli olacaktır, tüm adayların mail ve ID bilgileri bizde olduğu için mağduriyetlerini giderme konusunda elimiziden geleni yapacağız.
Saygılarımla
2006-2016
- METANET
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: HICRET
Merhaba arkadaşlar, rehberliğe atandıktan sonra forumu çok incelemeye basladım, olaydan sonra hemen arkadaşla bu konuda herkese uyarı attık ve Her zaman SÖYLENEN HER ŞEYDE BELIRTILEREK UYARILAN IKV görevlileri asla SIFRE İSTEMEZ uyarisina uyan kimse mağdur olmazdı, bu konuda DESTEGIN e-Mail leri toplu göndermesini suçlamak bencilliktir sonuçta, görevimizde dikkat ve özen istiyor.
Saygılar mağdur olan herkese geçmiş olsun...
Saygılar mağdur olan herkese geçmiş olsun...
- XxPEERLESSxX
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Kristal
Rehberlige basvurmadim ama ictenlikle soyleyebilirim ki kendini rehber olmaya hazir hissedipte rehber olanlarin bir kendini bilmezin attigi sifre isteme mailine geri donus yapmalarina sadece guluyorum.
Yahu yonetimin hatasi var tamamda bu adamlar oyun ciktigindan beri kimse sizden sifre talep etmez diyor. Bunu bile bile bu hatayi yapmak tam bir acemilik. Yonetim 1 hata yapti diye siz 1000 hata yapmis gibi oldunuz. inanilir gibi degil..
Yahu yonetimin hatasi var tamamda bu adamlar oyun ciktigindan beri kimse sizden sifre talep etmez diyor. Bunu bile bile bu hatayi yapmak tam bir acemilik. Yonetim 1 hata yapti diye siz 1000 hata yapmis gibi oldunuz. inanilir gibi degil..