Büyücüxmuro

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
lazkopatxxx
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Umut Yolcuları

Re: Büyücüxmuro

Mesaj gönderen lazkopatxxx »

enesmik yazdı:Peki yaşım ufak olabilir (15) benim bildiğim Türkün simgesi Bozkurt ;) Aslında bilge cevriye çarın gittiğine değilde burda bir kaç ezmeye oyunda meydan kaldığı için üzülüyorum
Bozkurt oldugunu biliyosun helal olsun o yuzden bu değerli kavramlara laf soleme solettirme kişisel problemleriniz beni ilgilendirmez...
Çarlar :
LaZKoPaTHxXx= 49-->Büyü
SoNxLaZKoPaTHxXx= 49------>Büyü
LaZKoPaTxXx= 49-------------->Savaşcı

Klan: Arz

EGİL KULAK VER CEDDİNE TÜRKE KEFEN BİÇMEK KİMİN HADDİNE AVRUPADAN ÇİN SEDDİNE REHBER KUR'AN HEDEF TURAN
Kullanıcı avatarı
Fantomx
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen Fantomx »

enesmik yazdı:L... post kasmak için konuya seri seri mesaj yazma.Kurtreiis ve börteçine loncası içinizden bi tane beni seven çıkmaz çünkü; Kurtreisi kestim yediremedi gururuna saydırdı,börteçine loncası ayrı bir felaket zaten insan olsaydınız hayvanlarla iş birliği yapan klana girmezdiniz ;)
Öncelikle geçmiş olsun.
Bu geçmiş olsun dileğini söyleyen nadir kişilerden biriyim.
Bunun sebebi ne acaba
Vatan ne Türkiye’dir Türklere, ne Türkistan,
Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir; TURAN…

Fantomx - Hunxfantom
Kullanıcı avatarı
Fantomx
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen Fantomx »

Keşke geçmiş olsun demeseydim.
Çok pişmanım.Kurt ve börteçine laflarının manasını bilmeyen bir çocukmuş meğer bu Muro.
Neyse bak canım inşaallah çarını geri alamazsın.Sen Börteçine nin ne olduğunu bir öğren helede :D
Vatan ne Türkiye’dir Türklere, ne Türkistan,
Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir; TURAN…

Fantomx - Hunxfantom
Kullanıcı avatarı
enesmik
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen enesmik »

Kurt ve börteçinenin anlamını öğrenmeme gerek yok işim olmaz ;) Nadir kişilerdensin çünkü cevap yazanların hepsi arz ;) madem klana girmeselerdi çarımı geri alayım :twisted:
Büyü¢ü¤Mµr0

mimxeresBOSS
Kullanıcı avatarı
Sariyerli
Zincir Bozan
Zincir Bozan
Lonca: KURT LONCASI

Mesaj gönderen Sariyerli »

enesmik yazdı:L... post kasmak için konuya seri seri mesaj yazma.Kurtreiis ve börteçine loncası içinizden bi tane beni seven çıkmaz çünkü; Kurtreisi kestim yediremedi gururuna saydırdı,börteçine loncası ayrı bir felaket zaten insan olsaydınız hayvanlarla iş birliği yapan klana girmezdiniz ;)

susuyum susuyum susuyum değmez diyorum ama yok abi illa konuşturcak adamı

muro bak buuu OYUNNN OYUNNN tamammı GERÇEK DEĞİLLL yani ;) SANAL ORTAM BU PC YI KAPATINCA HERŞEY GİDER ;)

Şimdi bu yazdığımı düşün eğer herkez snn gibi düşünüp arz klanının oyun hikayesinde hayin olması sebebi ile lodos olsaydı sunucuda arz olmasaydı daha mı iyi olurdu :) ne savaş olurdu ne kp kasardın zevki çıkarmıydı oyunun ;) er meydanı yapabilirmiydin ;) oyundan tat alabilirmiydin ;)
TILSIM - KURT LONCASI

TILSIM - Sarıyerli - RagnaroK

EMİNÖNÜ - Valhalla - MikLaGaaRD
Kullanıcı avatarı
Orti
Developer
Developer
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Sobee

Mesaj gönderen Orti »

Forum Kuralları
viewtopic.php?f=52&t=18
Nerull yazdı:2. Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön