IIxDRaCuLaxII yazdı:İşte bu ! Sonunda birisi yıllardır oyuncuların ağzında gevelediği İstanbul Kyamet Vakti'ni geliştirme, tanıtma lafını hayata geçirdi. Harikasınız arkadaşlar her türlü desteğe hazırım fikrinize sağlık. :idea:
Tabii ki İstanbul Kıyamet Vakti'ni geliştirmek amaçlı herkesin bir fikri olmuştur. Biz bu fikirleri ve destekleri sizden bekleyerek bu işe koyulacağız hayırlısıyla. Belirli bir takvim aralığımız var her şeyi orada sonuçlandırmayı düşünüyoruz. Sizin de desteğinizi almak gerçekten gurur verici. Teşekkürler.
subuty10 yazdı:Hep yapmayı düşündüğüm ama tek başıma beni aşacağı için hiç bulasmadığım bir proje. Umarım başarılı olursunuz size her türlü desteğe varım. Seslendirme ve özellikle senaryo kısmında fazlasıyla yardımım dokunabilir. Oyun hakkında kafamda tasarlayıp yazıya döktüğüm oldukça iyi hikayeler var.
Şimdiden başarılar
Vermiş olduğunuz gerçekten çok önemli ve gurur verici. Sizinle beraber sohbet etmek güzel olur.
" Extasy " ÖM Yoluyla Bir Mesaj Gönderim Mesajımı Gönderdim Her Zaman Yardımda Bulunabilirim Sıkıntısız .
Merhabalar. Extasy ile yapacağımız dev projede beraber bulunacağımız için ve genellikle bu projeyli geniş kapsamlı olarak ben ilgileneceğim için sizinle sohbet etmek güzel olur. Vermiş olduğunuz destek için teşekkürler.
Henüz fikir aşamasında olan projenizi İKV camiasıyla paylaştığınız için teşekkürler. Konuyu okuyan herkesin bu konuda ne kadar heyecanlı olduğunuzu gördüğünü düşünüyorum. İmkanların elverdiği ve gerekli destek sağlandığı müddetçe bu işin altından başarıyla kalkabileceğinizi umuyorum.
Aynı zamanda bir İKV fanı olarak projenizin can-ı gönülden destekçisiyim.
Henüz fikir aşamasında olan projenizi İKV camiasıyla paylaştığınız için teşekkürler. Konuyu okuyan herkesin bu konuda ne kadar heyecanlı olduğunuzu gördüğünü düşünüyorum. İmkanların elverdiği ve gerekli destek sağlandığı müddetçe bu işin altından başarıyla kalkabileceğinizi umuyorum.
Sevgilerimle...
Biz cığır acacak yenilikleri sizden beklyoruz onlar dizi maliyetlerinden haberleri yok daha galiba anca bir 10 milyon tlye çizgi filmini yapablirler.
500 bin tl ile cığır acacak olan sizlersiniz güzelim oyunda heyacan azalıyor andrelin lazım bize.
Sevgilerimle...
Vermiş olduğunuz Destekten dolayı size minnettarım. Bu işe gönül vermemiz ile beraber İKV camiası adına güzel şeyler yaşanacağından eminiz. Tekrar teşekkürlerimi sunuyorum.
ARZLODOS yazdı:
Nerull yazdı:Merhaba Arkadaşlar,
Sevgilerimle...
Biz cığır acacak yenilikleri sizden beklyoruz onlar dizi maliyetlerinden haberleri yok daha galiba anca bir 10 milyon tlye çizgi filmini yapablirler.
500 bin tl ile cığır acacak olan sizlersiniz güzelim oyunda heyacan azalıyor andrelin lazım bize.
Sizin bahsettiğiniz şeyler bize ters geliyor çünkü biz yapım maliyeti kendi bütçemize olanak ile oyun içi dizi ya da film çekimini sizlere sunacağız. Diğer bahsettiğiniz konular hakkında birşeyler söyleyemeyeceğim. Teşekkürler.
ARAYICI yazdı:Eline emeğine sağlık oyunu bu kadar sevip bu denli geliştirmeye çalışman takdire şayan...
Merhaba,
Düsünçen icin sizi tebrik ederim güzel bir düsüncemis, bence kisa film diyelim ilk asamada kuklacida olsaydiniz yardim etmek isterdim. Basarilar kg...