İKV'de çığır açacak " Proje "

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
GiHaN
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü

Re: İKV'de çığır açacak " Proje "

Mesaj gönderen GiHaN »

IIxDRaCuLaxII yazdı:İşte bu ! Sonunda birisi yıllardır oyuncuların ağzında gevelediği İstanbul Kyamet Vakti'ni geliştirme, tanıtma lafını hayata geçirdi. Harikasınız arkadaşlar her türlü desteğe hazırım fikrinize sağlık. :idea:
Tabii ki İstanbul Kıyamet Vakti'ni geliştirmek amaçlı herkesin bir fikri olmuştur. Biz bu fikirleri ve destekleri sizden bekleyerek bu işe koyulacağız hayırlısıyla. Belirli bir takvim aralığımız var her şeyi orada sonuçlandırmayı düşünüyoruz. Sizin de desteğinizi almak gerçekten gurur verici. Teşekkürler.

Özel mesajım sizinle. :)

İyi forumlar.
» | GiHaN |
Kullanıcı avatarı
GiHaN
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen GiHaN »

subuty10 yazdı:Hep yapmayı düşündüğüm ama tek başıma beni aşacağı için hiç bulasmadığım bir proje. Umarım başarılı olursunuz size her türlü desteğe varım. Seslendirme ve özellikle senaryo kısmında fazlasıyla yardımım dokunabilir. Oyun hakkında kafamda tasarlayıp yazıya döktüğüm oldukça iyi hikayeler var.

Şimdiden başarılar :)
Vermiş olduğunuz gerçekten çok önemli ve gurur verici. Sizinle beraber sohbet etmek güzel olur.

Özel mesajım sizinle. :)

İyi forumlar.
» | GiHaN |
Kullanıcı avatarı
GiHaN
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen GiHaN »

CLooDy yazdı:İlk dizimizi çekelim :D Atın intikamı :D olay sivri adada geçsin oyuncular mümkünse kel olsun,bıyıksız olsun :D
level olarak 15 ideaL :D ahaha

Şaka bir yana,Emek verip koca bir sayfa yazı yazmanız bile harika en içten dileklerimle kutluyor başarılarınızın devamını diliyorum.
Yapmış olduğunuz espri emin olun güldürdü. :) Ve vermiş olduğunuz destek de gurur verici.

Teşekkürler. :)
» | GiHaN |
Kullanıcı avatarı
GiHaN
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen GiHaN »

IRifatSrkyI yazdı:
" Extasy " ÖM Yoluyla Bir Mesaj Gönderim Mesajımı Gönderdim Her Zaman Yardımda Bulunabilirim Sıkıntısız .
Merhabalar. Extasy ile yapacağımız dev projede beraber bulunacağımız için ve genellikle bu projeyli geniş kapsamlı olarak ben ilgileneceğim için sizinle sohbet etmek güzel olur. Vermiş olduğunuz destek için teşekkürler.

Özel mesajım sizinle.

İyi forumlar.
» | GiHaN |
Nerull
Legendary Developer
Sunucu: Anka
Lonca: Beyaz Büyücüler

Mesaj gönderen Nerull »

Merhaba Arkadaşlar,

Henüz fikir aşamasında olan projenizi İKV camiasıyla paylaştığınız için teşekkürler. Konuyu okuyan herkesin bu konuda ne kadar heyecanlı olduğunuzu gördüğünü düşünüyorum. İmkanların elverdiği ve gerekli destek sağlandığı müddetçe bu işin altından başarıyla kalkabileceğinizi umuyorum.

Aynı zamanda bir İKV fanı olarak projenizin can-ı gönülden destekçisiyim.

Sevgilerimle...
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen ARZLODOS »

Nerull yazdı:Merhaba Arkadaşlar,

Henüz fikir aşamasında olan projenizi İKV camiasıyla paylaştığınız için teşekkürler. Konuyu okuyan herkesin bu konuda ne kadar heyecanlı olduğunuzu gördüğünü düşünüyorum. İmkanların elverdiği ve gerekli destek sağlandığı müddetçe bu işin altından başarıyla kalkabileceğinizi umuyorum.

Sevgilerimle...

Biz cığır acacak yenilikleri sizden beklyoruz onlar dizi maliyetlerinden haberleri yok daha galiba anca bir 10 milyon tlye çizgi filmini yapablirler.

500 bin tl ile cığır acacak olan sizlersiniz güzelim oyunda heyacan azalıyor andrelin lazım bize.
A R Z L O D O S
Kullanıcı avatarı
ARAYICI
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Die Another Day

Mesaj gönderen ARAYICI »

Eline emeğine sağlık oyunu bu kadar sevip bu denli geliştirmeye çalışman takdire şayan...

ARAYICI

ARAYICII
ARAYICI

ARAYICII

Legend of the Seeker
Kullanıcı avatarı
GiHaN
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen GiHaN »

Sevgilerimle...
Vermiş olduğunuz Destekten dolayı size minnettarım. Bu işe gönül vermemiz ile beraber İKV camiası adına güzel şeyler yaşanacağından eminiz. Tekrar teşekkürlerimi sunuyorum.
ARZLODOS yazdı:

Sevgilerimle...

Biz cığır acacak yenilikleri sizden beklyoruz onlar dizi maliyetlerinden haberleri yok daha galiba anca bir 10 milyon tlye çizgi filmini yapablirler.

500 bin tl ile cığır acacak olan sizlersiniz güzelim oyunda heyacan azalıyor andrelin lazım bize.
Sizin bahsettiğiniz şeyler bize ters geliyor çünkü biz yapım maliyeti kendi bütçemize olanak ile oyun içi dizi ya da film çekimini sizlere sunacağız. Diğer bahsettiğiniz konular hakkında birşeyler söyleyemeyeceğim. Teşekkürler.
ARAYICI yazdı:Eline emeğine sağlık oyunu bu kadar sevip bu denli geliştirmeye çalışman takdire şayan...

ARAYICI

ARAYICII
Teşekkürlerimi sunarım. Oyunu sevip bu derecede oyuna zevk vermekle amacımız İKV camiasına yeni bir tat kazandırmak.

İyi forumlar dilerim.
» | GiHaN |
Kullanıcı avatarı
METANET
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: HICRET

Mesaj gönderen METANET »

Merhaba,
Düsünçen icin sizi tebrik ederim güzel bir düsüncemis, bence kisa film diyelim ilk asamada kuklacida olsaydiniz yardim etmek isterdim. =) Basarilar kg...
Kullanıcı avatarı
RRaTeD
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Revenge Of Nobility

Mesaj gönderen RRaTeD »

Varlığımız olduğu müddetçe oyun adına yardım etmeyi eyleriz.
Resim
CLİSTONS-RRaTeD
Diyojen
İNFAZTEAMTNTYTWO-AydınBey
REVENGE OF NOBİLİTY

“Genel Etkileşim” sayfasına dön