Tamam benim gibi acemiler kullansın onu , yoluna devam et , ben senin hayalinin alamıyacağı kombinasyonlarımla acemi acemi takılırım.Estergonxsoner yazdı:ozaman ejderi üretmediysen konuşmuycaksın neyin mücadelesi veriyosun kardeşim.
hem üretmemişsin hem eksiklik yok diyorsun bu nasıl bi çelişkidir.
kullanmadığın bir silah hakkında neden tatava yapıyosun
tutturmuşsun bir kritik türküsü onlarca defa gördüm kritikler de dengesilik var papağan gibi aynı şeyleri tekrarlatma bana ha sen kon. diyosan tmm kon. artıyo normal kritiklerden bahsediyorum ben kon. ihtiyacım yok. o acemiler içindir normal kritikler zaten 5-6bin kusurları görüyo ama standardı yok hem neden boşuna puan harcayayım.sen gibi acemiler kullanır onu.
eet doyumsuzum varmı bir itirazın sende ejderini üret senide görelim bakalım ne kadar doyumlu olucaksın.
elbette yöneticlerde farkına varıcak şaheserlerin ayrı bir özelliği olma konusunda.
EJDER ASA HAKKINDA
Re: EJDER ASA HAKKINDA
- UltraManiac
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Herkesin sana anlatmak istediği savaşçı sakınma açtığı zaman zırhı 60 ta 60 oluyor eğer komodo gibi zırhı derisi sertleşince fullenen bir yaratığa böyle fazla vurabilirsek; savaşçılara çok yüksek hasarlar verebiliriz. Bu da oyundaki dengeyi alt üst eder. Açarız kosu atarız direnci ilk buz zaten kritik sonra meteor kritik zırhı düşer o zaman sonra 1 buz kritiği daha, zırhı düştüğü için bir meteor kritik daha savaşçı yanına gelmeden pert.Denge kalmaz bi kereEstergonxsoner yazdı:allah rızası için ya bi kişide ne demek istediğimi anlasın.
kardeşim bende biliyorum fizikselin derisi sertleşene işlemediğini yazdığım ilk yazıyı adam gibi okuyun kime neyi öğretmeye çalışıyosunuz.bu yorum yapanlar koyunda görelim ejder asanın fotoğrafını hiç deneme fırsatınız oldumu ki
ama inşll üretirsiniz ve nedemek istediğimi anlarsınız.ben kendi egolarım için açmadım bu konuyu sadece bende yok ejdere asa. oyuncuların isyanı sayesinde nasıl ki ecel ve latifin vuruşları düzeldi, ejder ecel latif ashab içinde diğer silahlardan ayrı bi özellik kılınmalı.
bu silahlar sadece çok ufak bir miktar hasar versin diyemi bizlere sunuldu.
♥♥♥çσ¢υкℓυк αşкıмѕıη ѕєη ιℓк gözαğяıмѕıη кιмѕєуι кιмѕєуι ѕєνмє∂ιм ѕєηιη gιвι ѕєν∂αηıη υğяυηα тєякєттιм нєяşєуι нαуαтıη αηℓαмı gαℓαтαѕαяαу!!!♥♥♥

- Estergonxsoner
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Teşkilat
afferim sana bükemediğin bileği öpüceksinTamam benim gibi acemiler kullansın onu , yoluna devam et , ben senin hayalinin alamıyacağı kombinasyonlarımla acemi acemi takılırım.
bidaha bildiğim dediğin ama uygulama yapmadığın konular hakkına yorum yapmamayı öğrenmişsindir inşll.

- Estergonxsoner
- Şarapçı'nın Sırdaşı
yahu arkadaşım sen en baştaki yazımı dikkatli okudunmu ben yazmışmıyım oraya savaşcılarada yüksek vuralım diye nerden çıkarıyonuz bunu hangi yazımda savaşcılarda etkilensin dedim bi göster bakalım.Herkesin sana anlatmak istediği savaşçı sakınma açtığı zaman zırhı 60 ta 60 oluyor eğer komodo gibi zırhı derisi sertleşince fullenen bir yaratığa böyle fazla vurabilirsek; savaşçılara çok yüksek hasarlar verebiliriz. Bu da oyundaki dengeyi alt üst eder. Açarız kosu atarız direnci ilk buz zaten kritik sonra meteor kritik zırhı düşer o zaman sonra 1 buz kritiği daha, zırhı düştüğü için bir meteor kritik daha savaşçı yanına gelmeden pert.Denge kalmaz bi kere
alla alla meteorit direnç buz elektirik neden bahsediyon sen bana konunun içeriği ne biliyomusun onu sen
ilk yazdıklarımı dikkatli okumanı tavsiy ederim iyi bak oraya savaşcı kelimesi yok.
AMACIM ŞAHESERLERİ DİĞER SİLAHLARDAN AYIRAN BELİRLİ Bİ ÖZELLİĞİ OLMASI
bunu her defasında yazdım daha anlayamadınız mı anlamanız için ne yapmam gerekli.
SAVAŞCININ ZIRHINI DELME OLAYINI Bİ GEÇİN BUNA TAKILMAYIN BUNUN OLMASINI İSTEYENDE YOK ZATEN.
okuduğunuzu anlamadan bi taraflarınızdan element uydurup boş boş yazılar yazıyosunuz.doğru düzgün okuyun şu yazılanları

İroniyi kavrayamamışsın daha . Ben sana boşuna dil dökmüşüm.Estergonxsoner yazdı:afferim sana bükemediğin bileği öpüceksinTamam benim gibi acemiler kullansın onu , yoluna devam et , ben senin hayalinin alamıyacağı kombinasyonlarımla acemi acemi takılırım.
bidaha bildiğim dediğin ama uygulama yapmadığın konular hakkına yorum yapmamayı öğrenmişsindir inşll.
- Estergonxsoner
- Şarapçı'nın Sırdaşı
bas git işine arkadaşım sen neden bahsediyosun ya.İroniyi kavrayamamışsın daha . Ben sana boşuna dil dökmüşüm.
dil dökmen için önce konuya hakim olman gerekli önce kullanmadığın silah hakkında yorum yapıyosun sonrada üste çıkmaya çalışıyosun senin kendinle ilgili sorunların var tavsiyem bir piskoloğa görünmen.ne yüzsüz insanmışsın sen, bu konuyu ejder asayı üretmeden de açabilirdim ama ne haddime kullanmadığın bir silah için yorumda bulunayım.
şimdi git kendini geliştir öyle çık karşıma her alan da yetersizsin.

- RIC3BOY
- İri Fare Avcısı
Olmayacak duaya amin dıyorsunuz.Soner kardeşim sende meteorıt vurma git buz vur sana kım meteorit vur diyor.Ejder asa üretmişsin beğenmıosun
.Bu oyunda ejder asa kadar mükemmel bir silah görmedim.Çok istiyorsan söylıyım yönetimede dediğini yapsınlar
Uğruna Ölünecek Birşey Varsa Bu Ne Can Nede Canan Uğruna Ölünecek Tek şey VATAN'dır..
Söz Konusu VATAN'sa Gerisi TEFARRUAT'tır...
Suskunluğum Benım ASALETİMDİR...
Söz Konusu VATAN'sa Gerisi TEFARRUAT'tır...
Suskunluğum Benım ASALETİMDİR...