Macro hakkında Son durum ben pes ettım
- musallat123
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Re: Makro Kullanımına Ceza Kalktı
En basitinden mecazlı bir benzetmeyi çok affedersin g*tünden anlıyorsun. Nasıl anlamak istiyorsan öyle anla , konuyu saptırma çalışmaların tüm hızıyla devam ediyor. Hadi hayırlısıKuralak yazdı:Konfüçyüz kim tanımam anlayacağın benim çar değil.
Re: Macro hakkında Son durum ben pes ettım
Ben senınle konustugumda ben bu oyunu zevk ıcın oynuyorum hırsım olmadı demıstın ama bakıyorumkı mıllete ınat bı marasel car daha kasıcam dıyorsun bu hırs degılde nedırkı anlamıyorum.
Istersen 10 tane kas 50 tane kas ben bu oyunu zevk ıcın oynuyorum senın gıbı bagımlısı degılım
En azından esımle oynadıgım bı oyun olsa oyun ıcın esıme laf ettırecek kadar karektersız degılım
ınsallah 10 car daha yaparsın ama bence sen bu oyunun delısı olmussun yanındakı ınsana yazık etme bence
Istersen 10 tane kas 50 tane kas ben bu oyunu zevk ıcın oynuyorum senın gıbı bagımlısı degılım
En azından esımle oynadıgım bı oyun olsa oyun ıcın esıme laf ettırecek kadar karektersız degılım
ınsallah 10 car daha yaparsın ama bence sen bu oyunun delısı olmussun yanındakı ınsana yazık etme bence
Re: Macro hakkında Son durum ben pes ettım
Bırde dun klanda bı yaz gordum Kasandıra BABACAN a alı artık sen bu konuda konusmayacaktın yazıyordu
Bakıyorumkı sen acımıyorsun hanımına bende bu konudan utanmaya basladım bı bayana laf gelıyor olayın ıcıne gırıyor
Gm lerde cevap vermedıgıne gore bu konuya Anladıkkı macro 7 gun uzatmanın bı alemı yok Istersen 10 car kas kendını bu
Sekılde avut oyunla avut bu konuyuu uzatmanın bı anlamı yok hanımına yazık
Bu konuyu kıtlermısınız lutfen
RadeN
Bakıyorumkı sen acımıyorsun hanımına bende bu konudan utanmaya basladım bı bayana laf gelıyor olayın ıcıne gırıyor
Gm lerde cevap vermedıgıne gore bu konuya Anladıkkı macro 7 gun uzatmanın bı alemı yok Istersen 10 car kas kendını bu
Sekılde avut oyunla avut bu konuyuu uzatmanın bı anlamı yok hanımına yazık
Bu konuyu kıtlermısınız lutfen
RadeN