Dünya'dan Havadisler !
Re: Dünya'dan Havadisler !
Hulki, Hulk'un baya bi çakmasıymış. 
APCAĞAApçağa
Ŧıгคt özɠüภ
________________________________________________________________________________________
Ŧıгคt özɠüภ
________________________________________________________________________________________
- ProfessionaL
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Selam,
Paylaşımın için teşekkür ederim. Bu konu hakkında ilk paylaşımı ben yaptım ama sonra "[GM]" ile yaptığım konusmadan sonra konunun güncel kalmamasına karar verdim. Neden mi ?
Yaptığım konusmada : Bu grup bölgeleri hakkında bir gelişmemi demek oluyor dedim ?
Cevap : Tabii ki hayır. Forum üzerinde açılan bir konuda "Sigara reklamı yapıldığının şikayetini aldık ve kaldırmak zorunda kaldık. Duvarların boş kalmaması içinde "DÜŞÜNEN ADAM" logosunu ekledik dedi.
Konu budur ; viewtopic.php?f=46&t=10650 "Sigara hakkında açılan konu"
Bu nedenleki konunun güncel kalması bence uygun olmayabilir. Her ne olursa olsun kimseye yanlış bilgi vermemek gerekir değil mi
?
Paylaşımın için teşekkür ederim. Bu konu hakkında ilk paylaşımı ben yaptım ama sonra "[GM]" ile yaptığım konusmadan sonra konunun güncel kalmamasına karar verdim. Neden mi ?
Yaptığım konusmada : Bu grup bölgeleri hakkında bir gelişmemi demek oluyor dedim ?
Cevap : Tabii ki hayır. Forum üzerinde açılan bir konuda "Sigara reklamı yapıldığının şikayetini aldık ve kaldırmak zorunda kaldık. Duvarların boş kalmaması içinde "DÜŞÜNEN ADAM" logosunu ekledik dedi.
Konu budur ; viewtopic.php?f=46&t=10650 "Sigara hakkında açılan konu"
Bu nedenleki konunun güncel kalması bence uygun olmayabilir. Her ne olursa olsun kimseye yanlış bilgi vermemek gerekir değil mi
Dost istersen ALLAH yeter!
Arkadaş istersen KUR'AN yeter!
Düşman istersen NEFİS yeter!
Zenginlik istersen KANAAT yeter!
Nasihat istersen ÖLÜM yeter!
Bediüzzaman
Arkadaş istersen KUR'AN yeter!
Düşman istersen NEFİS yeter!
Zenginlik istersen KANAAT yeter!
Nasihat istersen ÖLÜM yeter!
Bediüzzaman
- soulofxhypnos
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Kenan, muhtemelen Heratera'nın yardımcılarından biri olacak veya bir NPC olacak.
Normalde bir berbermiş.
Normalde bir berbermiş.
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı
İncelersen Sevinirim Arkadaşımsoulofxhypnos yazdı:Yha Bu Kenan Kim Onu Anlayamadım :?: :?: :?: Açıklarmısınız
Kod: Tümünü seç
http://forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?f=46&t=3514&p=103518#p103518
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Eminönü
Kenan bir berber değildir ona benzeyen bir boss berberdir kenan hereteranin 1. derece yardimcisidir yani hereteradan bir alt diyelim. ayrica videoyu çok dikkatli izlerseniz kenanin bir savaşçinin 2 kati boyunda oldugunu görürsünüz.
ya kenan heratera nın berberi işte 
Kara Kürk gibi.KaraXHayalet yazdı:Kenan bir berber değildir ona benzeyen bir boss berberdir kenan hereteranin 1. derece yardimcisidir yani hereteradan bir alt diyelim. ayrica videoyu çok dikkatli izlerseniz kenanin bir savaşçinin 2 kati boyunda oldugunu görürsünüz.
APCAĞAApçağa
Ŧıгคt özɠüภ
Ŧıгคt özɠüภ
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Eminönü
evetcomplex yazdı:Kara Kürk gibi.KaraXHayalet yazdı:Kenan bir berber değildir ona benzeyen bir boss berberdir kenan hereteranin 1. derece yardimcisidir yani hereteradan bir alt diyelim. ayrica videoyu çok dikkatli izlerseniz kenanin bir savaşçinin 2 kati boyunda oldugunu görürsünüz.