İstanbul Kıyamet Vakti'nde Hile YOK!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
IIxHaDeSxII
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak

Re: İstanbul Kıyamet Vakti'nde Hile YOK!

Mesaj gönderen IIxHaDeSxII »

Ya arkadas gidin baska yerde konusun hile yokmus peh peh . Su an sunucuların en zengınlerı nasıl zengın oldu sanıyonuz maden cekıp satarakmı :D zamanında bono hılesıyle 10 mılyonluk bonoyu 1 paraya 400-500 tane alan adamları bılıyorum ben sizde gelmıssınız hıle yok :)
Hades adlı çarım çalınmıstır.
Kullanıcı avatarı
GoodByeKisS
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos
Lonca: Veda

Mesaj gönderen GoodByeKisS »

Arkadaşların dediği gibi oyun hataları her oyunda mevcut bunlar farkedildikçe düzeltilmeye çalışılıyor..

Bkz. Knight Online Luferson görevleri Bug'lu yaklaşık 3 senedir..
GoodByeKisS ( Ahixrocker )
uykugeReksiz ( Vazgeçgönlüm )
eLvedaÖpücüğü ( Linkinpark )
GoodNightKisS

Melankolik Müzikler Youtube Kanalı

"Veda" etmek gerekir bazen daha fazla yormadan..
Kullanıcı avatarı
Berkaykbrs
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: HİCRET

Mesaj gönderen Berkaykbrs »

Konuyu hortlattım ama..Zamanında Gulusorun yaptığı hacklere başa çıkamayan ikv ekibi gulusoru destek takımına almıştı :) ve şuanda da hile var :) kim nerden bu kadar para buluyor maden çekerekmi :=)
Kullanıcı avatarı
resp0nse
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen resp0nse »

Berkaykbrs yazdı:Konuyu hortlattım ama..Zamanında Gulusorun yaptığı hacklere başa çıkamayan ikv ekibi gulusoru destek takımına almıştı :) ve şuanda da hile var :) kim nerden bu kadar para buluyor maden çekerekmi :=)
şahsen bende oyunda hile olduğunu düşünüyorum :)
2006-2016
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
Kullanıcı avatarı
Gecelerinsavasci
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Gecelerinsavasci »

Var zaten cheat engine adlı program ile rahatça bir yerden bir yere hızlıca gidebiliyosunuz zamanında bende kullandım ama oyunların tadının hile ile çıkmayacağını anladığım zaman hileyi yapmayı bıraktım...
Darkranger
Metehan
Gecelerinsavasci
Kullanıcı avatarı
CiToS
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Meran
Lonca: Wrath Ofthe Titans

Mesaj gönderen CiToS »

kim ne derse dedin :)
ikv oyunu içerisinde ko pedal çalışıyor :)
insanlar karakterleri oTomatige baglayabiliyorlar
kendi kendine slot kesebiliyor
sonuç itibariyle buda bir hiledir. =))

ayrıca bu oyun bilişimle ilgilenen torent yazılarımları web index kodları hazırlayan insanlar için
çok basit bir web moorpy tabana sahip
bu insanlar knıgt yada ne biliyim metin,rappelz gibi oyunlara hile hazırlıyorlar
çünkü kazancı var :)
bu oyunda hile olması için bir sebep yok nerde tüm moorpy oyunlardan daha çok basite indirgenmiş bir oyun :)

demem o ki OLMAMASI YAPILAMIYACAGI ANLAMINA GELMİYOR
bu işin erbapları BU OYUNUN HİLEYİ HAKETTİGİNİ DÜŞÜNMÜYOR o kadar

İYİ FORUMLAR....
Resim

ULu ÇıNaRLaR
FıRTıNaLı
DiYaRLaRDa YeTiŞiR...
Kullanıcı avatarı
Hengames
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Ultimatom

Mesaj gönderen Hengames »

izdirapgrafik yazdı:İKV bir Joygame oyunu değil ki hile içinde yüzsün.Oyunumuzun değerini bilelim arkadaşlar.
Umut sen hala oyunu bırakmadın mı ya? Valalhi üzüldüm ha :)
Resim
Kullanıcı avatarı
ReaLMADRID
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen ReaLMADRID »

Hilesi yoktu açıkları vardı örneğin TTNET hesapları neden kapatıldı :) . Ayrıca yardımcı denilecek programlar vardı mesela eskiden madenlerde topla yazısı sabit bi noktada çıkıyordu fare hareketlerini kaydedip saniyede 30-40 kere topla diyip madeni daha çıkmadan toplayabiliyorduk.İKV ye özgü uğraşılmış da yapılmış bir program yok ama söyliyim oyuna verdiğimiz paranın karşılığı oyunun hilesiz olmasıyla alamıyoruz koskoca bir oyunu sen getirip 30 dakikada kesilen bi bossa (Gaffar Bey) bağlamışsın. Gaffara girmeden sağlam oyuncu olabilme şansı nerdeyse yok denecek kadar az işte o küçük şansta üretim ama düşünün yeni bir oyuncu gelecek çarını kasacak da para yapacak da üretecek de ohooo hadi yeni oyuncuyu geçtim eski oyuncu olsun yıllardır oynuyor olsun adam parayla uğraşmamıştır çantasında hep 10-20m ile gezmiştir zevkine oynamıştır şimdi bu adamın suçu ne üstünü dizemiyor illahi sabahlara kadar maden başında mı sabahlyacaktı yoksa bölgelere girip saatlerini mi verecek her neyse bunların hepsini bende dahil olmak üzere çoğumuz yaptı bono zamanında kimse yalan söylemesin herkes bi uğraşmıştır kod vs değiştirmiştir ne diyim yani dürüst takılıp alttan alta her haltı deneyen adamlarda çok mevcut oyunda hiç yalan söylemeyeceğim hayalxet zamanında teşkilat sunucularındakiler bilir sunucunun tabiri caizse bi tarafına koymuştuk o karakterlerim banlandı daha da açılmadı ama yani bir daha olsun bir daha yaparım aynısını çünkü paramın karşılığını alamıyorum bu kadar yatırdığım parayı da çarları silip veya direk oyunu bırakıp çöpe de atmak istemiyorum ama ne diyim eğer hak bizden tarafsa ben hakkımı helal etmiyorum benim de yediğim haklar vardır tabi.
Kullanıcı avatarı
Equalero
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Gusion MLBB GLOBAL,TR 1

Mesaj gönderen Equalero »

hile denilirmi bilmiyorum ama oyun açıkları vardı halada ceza almayanlar var 39 lwl ken 999m para ne demek ?
Champion Class

KaiHavertz VanessaIves BLackBeauty
Kullanıcı avatarı
weissmann
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen weissmann »

oyunlarda hile yoktur açıklar vardırki onuda kendi halinde oyun oynayan player lar bilemez nasılki oyunu geliştirip uygulamaya sokan bilirkişiler varsa onların derecesine sahip playerlar vardırki kısaca programcılar v.s v.s daha oyunun içine dahi girmeden bütün dosyaları açıp kendilerine gerekli olacak bütün verileri bulup kimseyede fark ettirmeden kullanırlar.
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön