İstanbul Kıyamet Vakti'nde Hile YOK!
- IIxHaDeSxII
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
Re: İstanbul Kıyamet Vakti'nde Hile YOK!
Ya arkadas gidin baska yerde konusun hile yokmus peh peh . Su an sunucuların en zengınlerı nasıl zengın oldu sanıyonuz maden cekıp satarakmı
zamanında bono hılesıyle 10 mılyonluk bonoyu 1 paraya 400-500 tane alan adamları bılıyorum ben sizde gelmıssınız hıle yok 
Hades adlı çarım çalınmıstır.
- GoodByeKisS
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Veda
Arkadaşların dediği gibi oyun hataları her oyunda mevcut bunlar farkedildikçe düzeltilmeye çalışılıyor..
Bkz. Knight Online Luferson görevleri Bug'lu yaklaşık 3 senedir..
Bkz. Knight Online Luferson görevleri Bug'lu yaklaşık 3 senedir..
GoodByeKisS ( Ahixrocker )
uykugeReksiz ( Vazgeçgönlüm )
eLvedaÖpücüğü ( Linkinpark )
GoodNightKisS
Melankolik Müzikler Youtube Kanalı
"Veda" etmek gerekir bazen daha fazla yormadan..
uykugeReksiz ( Vazgeçgönlüm )
eLvedaÖpücüğü ( Linkinpark )
GoodNightKisS
Melankolik Müzikler Youtube Kanalı
"Veda" etmek gerekir bazen daha fazla yormadan..
- Berkaykbrs
- Salgın Koruyucusu
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: HİCRET
Konuyu hortlattım ama..Zamanında Gulusorun yaptığı hacklere başa çıkamayan ikv ekibi gulusoru destek takımına almıştı
ve şuanda da hile var
kim nerden bu kadar para buluyor maden çekerekmi :=)
şahsen bende oyunda hile olduğunu düşünüyorumBerkaykbrs yazdı:Konuyu hortlattım ama..Zamanında Gulusorun yaptığı hacklere başa çıkamayan ikv ekibi gulusoru destek takımına almıştıve şuanda da hile var
kim nerden bu kadar para buluyor maden çekerekmi :=)
2006-2016
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
- Gecelerinsavasci
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Eminönü
Var zaten cheat engine adlı program ile rahatça bir yerden bir yere hızlıca gidebiliyosunuz zamanında bende kullandım ama oyunların tadının hile ile çıkmayacağını anladığım zaman hileyi yapmayı bıraktım...
Darkranger
Metehan
Gecelerinsavasci
Metehan
Gecelerinsavasci
- CiToS
- İskele Babası
- Sunucu: Meran
- Lonca: Wrath Ofthe Titans
kim ne derse dedin 
ikv oyunu içerisinde ko pedal çalışıyor
insanlar karakterleri oTomatige baglayabiliyorlar
kendi kendine slot kesebiliyor
sonuç itibariyle buda bir hiledir.
)
ayrıca bu oyun bilişimle ilgilenen torent yazılarımları web index kodları hazırlayan insanlar için
çok basit bir web moorpy tabana sahip
bu insanlar knıgt yada ne biliyim metin,rappelz gibi oyunlara hile hazırlıyorlar
çünkü kazancı var
bu oyunda hile olması için bir sebep yok nerde tüm moorpy oyunlardan daha çok basite indirgenmiş bir oyun
demem o ki OLMAMASI YAPILAMIYACAGI ANLAMINA GELMİYOR
bu işin erbapları BU OYUNUN HİLEYİ HAKETTİGİNİ DÜŞÜNMÜYOR o kadar
İYİ FORUMLAR....
ikv oyunu içerisinde ko pedal çalışıyor
insanlar karakterleri oTomatige baglayabiliyorlar
kendi kendine slot kesebiliyor
sonuç itibariyle buda bir hiledir.
ayrıca bu oyun bilişimle ilgilenen torent yazılarımları web index kodları hazırlayan insanlar için
çok basit bir web moorpy tabana sahip
bu insanlar knıgt yada ne biliyim metin,rappelz gibi oyunlara hile hazırlıyorlar
çünkü kazancı var
bu oyunda hile olması için bir sebep yok nerde tüm moorpy oyunlardan daha çok basite indirgenmiş bir oyun
demem o ki OLMAMASI YAPILAMIYACAGI ANLAMINA GELMİYOR
bu işin erbapları BU OYUNUN HİLEYİ HAKETTİGİNİ DÜŞÜNMÜYOR o kadar
İYİ FORUMLAR....

ULu ÇıNaRLaR
FıRTıNaLı
DiYaRLaRDa YeTiŞiR...
- Hengames
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Ultimatom
Umut sen hala oyunu bırakmadın mı ya? Valalhi üzüldüm haizdirapgrafik yazdı:İKV bir Joygame oyunu değil ki hile içinde yüzsün.Oyunumuzun değerini bilelim arkadaşlar.

- ReaLMADRID
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
Hilesi yoktu açıkları vardı örneğin TTNET hesapları neden kapatıldı
. Ayrıca yardımcı denilecek programlar vardı mesela eskiden madenlerde topla yazısı sabit bi noktada çıkıyordu fare hareketlerini kaydedip saniyede 30-40 kere topla diyip madeni daha çıkmadan toplayabiliyorduk.İKV ye özgü uğraşılmış da yapılmış bir program yok ama söyliyim oyuna verdiğimiz paranın karşılığı oyunun hilesiz olmasıyla alamıyoruz koskoca bir oyunu sen getirip 30 dakikada kesilen bi bossa (Gaffar Bey) bağlamışsın. Gaffara girmeden sağlam oyuncu olabilme şansı nerdeyse yok denecek kadar az işte o küçük şansta üretim ama düşünün yeni bir oyuncu gelecek çarını kasacak da para yapacak da üretecek de ohooo hadi yeni oyuncuyu geçtim eski oyuncu olsun yıllardır oynuyor olsun adam parayla uğraşmamıştır çantasında hep 10-20m ile gezmiştir zevkine oynamıştır şimdi bu adamın suçu ne üstünü dizemiyor illahi sabahlara kadar maden başında mı sabahlyacaktı yoksa bölgelere girip saatlerini mi verecek her neyse bunların hepsini bende dahil olmak üzere çoğumuz yaptı bono zamanında kimse yalan söylemesin herkes bi uğraşmıştır kod vs değiştirmiştir ne diyim yani dürüst takılıp alttan alta her haltı deneyen adamlarda çok mevcut oyunda hiç yalan söylemeyeceğim hayalxet zamanında teşkilat sunucularındakiler bilir sunucunun tabiri caizse bi tarafına koymuştuk o karakterlerim banlandı daha da açılmadı ama yani bir daha olsun bir daha yaparım aynısını çünkü paramın karşılığını alamıyorum bu kadar yatırdığım parayı da çarları silip veya direk oyunu bırakıp çöpe de atmak istemiyorum ama ne diyim eğer hak bizden tarafsa ben hakkımı helal etmiyorum benim de yediğim haklar vardır tabi.
- Equalero
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Gusion MLBB GLOBAL,TR 1
hile denilirmi bilmiyorum ama oyun açıkları vardı halada ceza almayanlar var 39 lwl ken 999m para ne demek ?
Champion Class
KaiHavertz VanessaIves BLackBeauty
KaiHavertz VanessaIves BLackBeauty
oyunlarda hile yoktur açıklar vardırki onuda kendi halinde oyun oynayan player lar bilemez nasılki oyunu geliştirip uygulamaya sokan bilirkişiler varsa onların derecesine sahip playerlar vardırki kısaca programcılar v.s v.s daha oyunun içine dahi girmeden bütün dosyaları açıp kendilerine gerekli olacak bütün verileri bulup kimseyede fark ettirmeden kullanırlar.